0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Tæpper og skind

Tæpper

Tæpper

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Stort udvalg af flotte tæpper til hjemmet 

Tæpper forkæler nærmest hjemmet. Gennem et tæppe skaber man nemlig hygge, dekoration og varme, mens man samtidig forbinder hjemmets møbler og forbedrer lydakustikken. Et tæppe har altså mange fordele – og lige så mange fordele, det har, lige så mange forskellige typer tæpper er der at få. Et hæklet tæppe, et rundt tæppe, et kelimtæppe, et fladvævet tæppe osv. kan købes. Mulighederne er uendelige, og du kan her læse mere om de fantastiske typer af tæpper, der kan købes til hjemmet. Hos Møblér har vi et bredt udvalg af forskellige former for tæpper, som alle sammen er med til at forkæle netop dit hjem. Læs med og bliv inspireret til dit næste køb af tæpper.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Et hæklet tæppe skaber hygge

Er du på udkig efter et tæppe, som skaber den ultimative form for hygge, skal du vælge et hæklet tæppe. Mange kalder de hæklede tæpper for slumretæpper, og dette er med god grund. Ligger man med et hæklet tæppe på sofaen, vil der næppe gå mange minutter, før man døser hen i drømmeland. Har du kreative evner inden for hækleverdenen, kan du selvfølgelig selv vælge at hækle dit helt eget tæppe. Her kan du selv bestemme garntype og -farve, hvilket giver god mulighed for at sætte dit eget og personlige præg på tæppet. Det er dog langt fra de fleste, der besidder disse evner, men dette betyder ikke, at du ikke selv kan få fingre i et hæklet tæppe. Du kan nemlig sagtens købe dig et hæklet tæppe, som er superflot og hyggeligt.

En anden måde at skabe hygge i et rum er ved at købe et rundt tæppe. Runde tæpper på gulvet skaber nemlig en hyggelig atmosfære, imens det virker dekorativt og udfyldende. Har du et lille område i hjemmet, der ser tomt og trist ud, er runde tæpper den perfekte pyntegenstand. Du kan også købe et rundt tæppe på badeværelset eller foran gulvspejlet. Uanset placeringen vil det runde tæppe gøre godt for hjemmets udtryk.

Kelim tæpper og fladvævede tæpper

Mangler dit hjem farve og liv, er et fladvævet tæppe eller et kelimtæppe ideelt. Disse tæpper er fyldt med flotte mønstre, som typisk er af skønne farver. Her er det selve skudtrådene i tæppet, der danner mønsteret derpå, hvilket giver en smuk effekt. Kelim tæpper og fladvævede tæpper er især skønne i indretninger, som har mange enkle og ensfarvede materialer. De mønstrede tæpper giver nemlig et godt afbræk i den ellers stilrene indretning, uden at det bliver for meget og for iøjnefaldende.

Det behøver ikke at være dyrt at implementere tæpper i sit hjem. Faktisk fås der i dag mange billige tæpper, der samtidig også er flotte. Det er nemlig super moderne at indrette sit hjem med tæpper, hvilket betyder, at du har et bredt udvalg at vælge imellem – også når det gælder et billigt tæppe. Vi har skønne tæpper til skarpe priser, sådan at alle kan være med.

Bind hjemmet og indretningen sammen

En af tæppets mange fordele er, at det binder hjemmet sammen. Det forbinder den eksisterende indretning og skaber et godt helhedsudtryk. Køb f.eks. et tæppe til stuen, under spisebordet, til din gang eller til din entre. Tæppet vil skabe en helhed mellem møblerne, og vælger du tæpper i samme farver, materialer eller design, vil det skabe en rød tråd. Køb gerne et quiltet tæppe, et grå tæppe eller et skridsikkert tæppe og placere dem rundt omkring i hjemmet. Mulighederne er mange, og det gælder blot om at vælge de tæpper, som bedst falder i ens smag – uanset om det er til et tæppe under spisebordet, til stuen, til gangen eller til entréen.

Vi har løbende tæppeudsalg og tilbud på tæpper. Derfor gælder det om at holde øje med vores webshop eller vores butikker, hvis du ønsker at købe et billigt tæppe. Køber du tæppet i en af vores fysiske butikker, vil du have mulighed for at se, føle og prøve de forskellige tæpper. Dette giver en god følelse af det produkt, som du er ved at købe. Herved kan du mærke det bløde uldtæppe, se det ovale tæppe eller få et overblik over vores tæpper til entréen. Det giver en speciel oplevelse at se tæpperne i butikken, og derfor er du altid velkommen til at komme ind i vores butikker.