0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Bornholm

Om os

Møblér Bornholm

Møblér Bornholm

Om os

Møblér Bornholm

Vores møbelbutik på Bornholm erstattede i sin tid den tidligere store fiskefabrik, som ligger ved havnen og Østersøen. I dag består butikken af et rum på 3000 m2, vi har velindrettet med en række kvalitetsmøbler, der er sat sammen efter forskellige indretningsløsninger. Der er derfor en chance, for at du finder inspiration til dit hjem, kontor eller fritidshus. Vores Møblér-butik på Bornholm er særligt kendt for at hjælpe mange virksomheder med at indrette deres kontorer, så det stemmer overens med virksomhedernes kerneværdier. 

Når du træder ind i vores butik, vil du blive mødt af et serviceminded og højt faglig kompetent personale. Vi har indrettet butikken med hele vores spændende sortiment af både sofaer, senge, lænestole, spiseborde, spisebordsstole og meget andet. Der er ingen begrænsninger for, hvad det kan ende med at blive til hjemme i din egen bolig. Det er kun din egen fantasi og budget, der sætter begrænsningerne. Der er nemlig højt til loftet i vores ydmyge møbelbutik på Bornholm. Det gælder ikke kun ift. dine muligheder, men også når det kommer til selve bygningens fysiske størrelse. Når du besøger os, finder du 8 meter høje vægge, der er bevaret fra original tid.

Indretningsløsninger til virksomheder på Bornholm

Hvis du i dag driver en virksomhed på Bornholm eller overvejer at åbne kontor her, så står vi glædeligt til rådighed for at hjælpe dig godt på vej. Vi har samlet et udvalg af de bedste møbler, dekorationer og boligtilbehør, for at du kan indrette dit kontor med kvalitetsmøbler i et tidløs design. 

Vi har gennem årene hjulpet mange af virksomhederne på Bornholm med indretning af deres kontormiljøer. Her tager vi naturligvis udgangspunkt i det miljø, I ønsker at skabe for medarbejderne og de besøgende kunder. Vi sammensætter en række løsningsforslag for jeres indretningsmuligheder inden for det givne budget. 

Vi kan både hjælpe den mindre enkeltmandsvirksomhed og de helt store koncerner, som ønsker en indretning, der er med til at skabe et motiverende og hyggeligt arbejdsmiljø. Det kan være hele kontormiljøet eller enkelte områder som f.eks. mødelokalet, kantineområdet, specifikke kontorer eller offentlige institutioner. 

Inspiration til indretning hos Møblér på Bornholm

Hos Møblér på Bornholm har vi indrettet vores butik med forskellige indretningsløsninger. Der er både noget for dig, som ønsker en helt klassisk, moderne, rustik, minimalistisk eller alternativ indretningsstil med kant. Du kan derfor med garanti  finde inspiration til, hvad der er dit rette match.

Skulle du have spørgsmål eller ønske hjælp til din indretning, så tøv ikke med at prikke en af vores passionerede medarbejdere på skulderen i butikken. Vi stiller glædeligt vores ekspertise og erfaring til rådighed, for at du finder den løsning, der passer bedst for dig. Det gælder både i forhold til design, materialevalg og vedligeholdelse. 

Hold løbende øje her på hjemmesiden eller kig ind i butikken, da vi ofte laver nye indretningsløsninger, der har til formål at inspirere og tænke ud af boksen.

Dit lokale møbelhus 

Hos Møblér på Bornholm bestræber vi os på at levere den bedste kundeoplevelse - hver gang! Vi sætter pris på alle de besøgende, og vi står derfor tilgængelige ift. den sparring, hjælp eller vejledning, vi kan bidrage med. Vi ser en tendens til at have mange tilbagevendende kunder. Vi håber på, at det blandt andet skyldes, at vi ikke går på kompromis med vores kvalitet og service både i forhold til vores sortiment og medarbejdere. 

Som dit lokale møbelhus kan vi tilbyde 100% prismatch på alle vores produkter samt levering og indbæring hjem til din adresse. Du sparer derfor både tid og penge ved at handle i vores lokale Møblér-butik på Bornholm.

 

Du handler hos Møblér Bornholm

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Kell Hansen
Adresse:
Sdr Hammer 4, 3730 Nexø
Telefon:
E-mail:
CVR:
30204883

Åbningstider:

Man - fre*      10.00 - 17.30
Lør      10.00 - 14.00
Helligdage      Lukket
Søn Lukket *

*Ændret åbningstid pga. corona

Søvnekspert

Book en rådgiver

Spring køen over, og book en rådgiver. Det er en ekstra service til dig som har brug for vejledning. Det er gratis, uforpligtende, og du er garanteret hjælp af en fagperson.

Bestil her

Book en rådgiver

Når du udfylder dine kontaktoplysninger vil én af vores rådgiver kontakte dig inden for 2 hverdage.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.