0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Møblér Bornholm

Møblér Bornholm

Om os

Møblér Bornholm

Vores møbelbutik på Bornholm erstattede i sin tid den tidligere store fiskefabrik, som ligger ved havnen og Østersøen. I dag består butikken af et rum på 3000 m2, vi har velindrettet med en række kvalitetsmøbler, der er sat sammen efter forskellige indretningsløsninger. Der er derfor en chance, for at du finder inspiration til dit hjem, kontor eller fritidshus. Vores Møblér-butik på Bornholm er særligt kendt for at hjælpe mange virksomheder med at indrette deres kontorer, så det stemmer overens med virksomhedernes kerneværdier. 

Når du træder ind i vores butik, vil du blive mødt af et serviceminded og højt faglig kompetent personale. Vi har indrettet butikken med hele vores spændende sortiment af både sofaer, senge, lænestole, spiseborde, spisebordsstole og meget andet. Der er ingen begrænsninger for, hvad det kan ende med at blive til hjemme i din egen bolig. Det er kun din egen fantasi og budget, der sætter begrænsningerne. Der er nemlig højt til loftet i vores ydmyge møbelbutik på Bornholm. Det gælder ikke kun ift. dine muligheder, men også når det kommer til selve bygningens fysiske størrelse. Når du besøger os, finder du 8 meter høje vægge, der er bevaret fra original tid.

Inspiration til indretning hos Møblér på Bornholm

Hos Møblér på Bornholm har vi indrettet vores butik med forskellige indretningsløsninger. Der er både noget for dig, som ønsker en helt klassisk, moderne, rustik, minimalistisk eller alternativ indretningsstil med kant. Du kan derfor med garanti  finde inspiration til, hvad der er dit rette match.

Skulle du have spørgsmål eller ønske hjælp til din indretning, så tøv ikke med at prikke en af vores passionerede medarbejdere på skulderen i butikken. Vi stiller glædeligt vores ekspertise og erfaring til rådighed, for at du finder den løsning, der passer bedst for dig. Det gælder både i forhold til design, materialevalg og vedligeholdelse. 

Hold løbende øje her på hjemmesiden eller kig ind i butikken, da vi ofte laver nye indretningsløsninger, der har til formål at inspirere og tænke ud af boksen.

Dit lokale møbelhus 

Hos Møblér på Bornholm bestræber vi os på at levere den bedste kundeoplevelse - hver gang! Vi sætter pris på alle de besøgende, og vi står derfor tilgængelige ift. den sparring, hjælp eller vejledning, vi kan bidrage med. Vi ser en tendens til at have mange tilbagevendende kunder. Vi håber på, at det blandt andet skyldes, at vi ikke går på kompromis med vores kvalitet og service både i forhold til vores sortiment og medarbejdere. 

Som dit lokale møbelhus kan vi tilbyde 100% prismatch på alle vores produkter samt levering og indbæring hjem til din adresse. Du sparer derfor både tid og penge ved at handle i vores lokale Møblér-butik på Bornholm.

 

Du handler hos Møblér Bornholm

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Michael Mortensen
Adresse:
Sdr Hammer 4, 3730 Nexø
Telefon:
E-mail:
CVR:
30204883

Åbningstider:

Man - fre  10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00
Søndag* Lukket