0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér Bornholm

Møblér Bornholm

Om os

Møblér Bornholm

Møblér Bornholm er en del Inhouse Bornholm, som er hele Bornholms bolighus, med møbler, køkkenudstyr, lamper, gardiner, brugskunst, gulve og meget andet under ét tag. Bygningen var tidligere en del af den blomstrende fiskeindustri, men de højloftede lokaler rummer nu i stedet alt til boligen, og ansporer bornholmere og besøgende til at lade sig inspirere til forbedring og forskønnelse af hjemmet. Vi tror på de gode produkter og den gode service, og er stolte af vores gamle fiskefabrik, og de butikker vi driver i den.
Der er på flere måder højt til loftet i Inhouse Bornholm, og masser af mulighed for at lade sig inspirere. I den ombyggede fiskefabrik kombinerer vi bornholmsk DNA med internationalt udsyn, kreativitet og passion. Vi skaber dejlige hjem til dejlige mennesker med høj kvalitet og god service som vores grundprincipper.  
Hos Møblér Bornholm går høj kvalitet og service, lokalkendskab og selvstændighed hånd i hånd. Kombinationen af Møblérs sortiment og egne aftaler sikrer et attraktivt og tidssvarende udvalg af møbler, senge, lamper og meget andet.

 

Du handler hos Møblér Bornholm

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Michael Mortensen
Adresse:
Sdr Hammer 4, 3730 Nexø
Telefon:
E-mail:
CVR:
30204883

Åbningstider:

Man - fre*  10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00
Søndag Lukket

Lukket alle helligdage