0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Inspiration til 5 flotte sengeborde

20. juni 2024

Dit soveværelse er et sted til afslapning og ro, og derfor dur det ikke, hvis det er fyldt med rod. Når der er uorden omkring dig, er det svært at slappe af, og måske bliver du i stedet stresset, når du skal sove. Derfor er det en god idé at have et velorganiseret soveværelse, hvor alle dine ting har en fast plads. 

Med et sengebord har du et smart sted at lægge din bog, dine briller eller fjernbetjeningen, før du lægger dig til at sove. Hos Møblér har vi mange forskellige typer af natborde, og i denne guide kan du finde inspiraion til dit nye sengebord, og ikke mindst, læse mere om fem udvalgte modeller, vi i den grad kan anbefale.

1. Jensen Add On-sengebord - det svævende natbord 

Grå seng med puder

Skal stilen i dit soveværelse være let og luftig, og behøver du ikke oceaner af opbevaring lige ved siden af sengen? Hvis du er på udkig efter et sengebord, men ikke har store mængder gulvplads tilgængelig i dit soveværelse, er sengeborde fra Jensen - en oplagt løsning.   Bordet monteres på sengerammen, så det fremstår som en naturlig forlængelse af din seng. Sengebordet giver indtryk af at ”svæve” over gulvet og er en elegant løsning på et praktisk problem. Fordi bordet hænger sammen med sengen, fylder det ikke på gulvet. Samtidig slipper du for at fylde dit soveværelse op med store, klodsede møbler uden at miste det funktionelle element ved et sengebord. 

Selvom Jensen sengeborderne har et enkelt og elegant udtryk, skal du ikke lade dig narre: Det er fremstillet i bundsolide materialer, der sikrer, at du kan have glæde af dit sengebord i mange år fremover. Det sorte metalstel passer godt til sengebenene, hvilket giver et roligt udseende, så sengebordet ikke skiller sig for meget ud. Bordpladen, der har den perfekte størrelse til opbevaring af dit læsestof eller brilleetuiet, er lavet af hvidolieret eg. Dette giver sengebordet et naturligt look, der let kan indgå i din indretning. Sengebordet kræver hverken megen vedligeholdelse eller rengøring. 

Faktisk bliver rengøringen en hel del lettere med denne løsning, fordi det flyvende sengebord ikke skal flyttes rundt på, når der skal gøres rent. Det er nemt at komme til med en støvsuger eller gulvmoppe, hvilket bestemt er værd er fremhæve. Sengebordet tilføjer ikke bare et strejf af et lækkert design til dit soveværelse; det gør det også en del lettere at gøre rent og frigiver mere gulvplads, som du kan bruge på noget andet. 

Kig forbi en af vores Møblér-forretninger, hvor du kan se nærmere på dette elegante og klassiske sengebord fra Jensen. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette produkt til dig.

Læs også: Indretning af soveværelse

2. Mistral AV 32 - skjul din oplader i sengebordet

Hvid seng med lammeskind

Har du svært ved at huske at oplade din telefon natten over? Kan du godt lide at høre musik søndag morgen, før du kravler ud af sengen? Har du brug for at gemme lidt af dit rod væk? Så er Mistral AV 32 et sengemøbel, der passer til dine behov. Mistral er et modulmøbel, der kan anvendes på mange forskellige måder, eksempelvis som sengebord

Med Mistral ved din side kan du sige lykkeligt farvel til stressede morgener, hvor din telefon løb tør for strøm i nattens løb og ikke vækkede dig i tide. Du kan nemlig montere en stikdåse inden i skabet, så du får din helt egen opladerstation lige ved siden af sengen. Når opladeren er lige ved siden af, er det nemmere at huske at få sat telefonen til. Du kan også vælge at bruge noget af pladsen i skabet på en højtaler, så du kan vågne til jazz søndag morgen eller skrue op for dine yndlingshits, når du gør dig klar til fest. Stoffronten på Mistral AV 32 gør det nemlig muligt at skjule en højtaler, uden at lyden forsvinder eller forvrænges. 

Derudover har du masser af plads til at opbevare alt det, du gerne vil have inden for rækkevidde, lige inden sovetid eller om morgenen. Skabet rummer overraskende meget, så du kan have dit eget bibliotek i ministørrelse, en pose saltvandskarameller, strikkede sokker eller andre ting, du har brug for ved hånden. Uanset hvilken indretning, du har i soveværelset, kan du få en Mistral AV 32, der passer til din stil. Dette smarte AV modul fås nemlig i både snehvid og antracit, så det passer perfekt i ethvert soveværelse. 

Mistral er designet og produceret i Danmark, og i din lokale Møblér-butik kan du se nærmere på vores store udvalg af Mistral-løsninger i mange varianter. Som altid er vi klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning.

Læs også: Find det rigtige hovedgærde til din seng.

3. Broholm sengebord - en smuk & unik løsning til soveværelset 

Går du efter en smuk og unik løsning ved valget af dit næste sengebord, kan du med fordel kigge efter dette sengebord fra Broholm-serien. Sengebordet fås i hvidolieret egetræ eller smoked olie, hvad end du ønsker et lyst eller et mørkere udtryk i dit soveværelse. Sengebordet har en fin skuffe øverst beklædt med unikke lameller, der giver et flot spil til natbordet. 

Sengebordet er dansk design og kvalitetshåndværk, så der er ingen tvivl om, at du får et sengebord, hvor der i høj grad er kælet for detaljerne. 

Du kan både finde sengebordet på vores webshop, men du er også mere end velkommen til at tage et smut forbi én af vores mange butikker for at se og føle sengebordet. 

Læs også: Danmarks stærkeste udvalg af senge.

4. Dot 1649 sengebord - tidsløst skandinavisk design

Med dette fine Dot 1649 sengebord, får du et super praktisk og stilrent møbel, der passer ind i de næsten alle hjem. Sengebordet har plads til alt det, du har brug for. Her får du nemlig massere af plads med den åbne front, hvor der er plads til magasiner, bøger eller andre større ting. Derudover kommer Dot 1649 sengebordet med en skuffe øverst, så der er mulighed for at gemme småting væk, som du gerne vil have tæt på sengen. Skuffen får du med push-to-open funktion, så du let og elegant får adgang til dine småsager.

Dot sengebordet fås i tre forskellige farver, så der er noget til enhver smag. Du kan vælge mellem både hvid, grå og den flotte blålige "sage". Derudover kommer sengebordet altid med topplade i egetræsfinér og ben i massivt, lakeret egetræ for at fuldende det stilrene, skandinaviske look. Så er du på udkig efter et sengebord, der ikke lige går af mode, er Dot sengebordet et godt valg.

Sengebordet er en del af en større serie af opbevaringsmøbler fra Dot. Du har derved mulighed for at fuldende resten af dit hjem med de andre flotte opbevaringsmøbler fra Dot. Serien indeholder et stort udvalg, heribland forskellige skænke, gardarobeskabe, vitriner og TV-møbler  - alle i de flotte, stilrene farver. Dot serien er fra det svenske mærke, Tenzo, der er én af Sveriges største møbelproducenter. Tenzo er kendt for deres farverige og trendy udvalg af møbler til hjemmet.

Find også inspiration til din nye trendy sofa.

5. Jensen Plania sengebord - det sikre valg

Med Jensens Plania sengebordet går du ikke galt i byen. Her går funktionalitet og kvalitet nemlig hånd i hånd - og er du tilmed til det mere klassiske look, er dette sengebord det rette for dig. Natbordet her fra Jensen giver dig på stilfuld vis, mulighed for at opbevare alt det nødvendige lige ved din side. Med både en hylde og skuffe, er der både plads til de store ting, som læsestof, men samtidig også at holde småting organiseret.

Plania natbordet kan du erhverve dig i tre stilfulde farver, nemlig; eg, hvidpigmenteret eg og sortbejdset eg. Her er der altså virkelig mulighed for at tilpasse farven og stilen til netop dig og dit hjem. Sengebordet er ligesom dets pendant, Jensens Eicon sengebord, udarbejdet i massiv træ. Ergo har du altså et bundsolidt sengebord, der holder i mange år.

Kig forbi din lokale Møbler og bliv inspireret af vores udvalg af sengeborde. Vi står også altid klar til at hjælpe med råd og vejledning til at finde det helt rette sengebord til dig og dit behov.

Find meget mere inspiration i vores store Inspiration & Viden univers.