0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

5 flotte sengeborde

5 flotte sengeborde

16. marts 2022

Dit soveværelse er et sted til afslapning og ro, og derfor dur det ikke, hvis det er fyldt med rod. Når der er uorden omkring dig, er det svært at slappe af, og måske bliver du i stedet stresset, når du skal sove. Derfor er det en god idé at have et velorganiseret soveværelse, hvor alle dine ting har en fast plads. 

Med et sengebord har du et smart sted at lægge din bog, dine briller eller fjernbetjeningen, før du lægger dig til at sove. Hos Møblér har vi mange forskellige typer af sengeborde, og i denne guide kan du læse mere om fire udvalgte modeller, vi i den grad kan anbefale.

1. Jensen Nordic Line-sengebord - et simpelt og stilrent valg 

Grå seng med puder

Skal stilen i dit soveværelse være let og luftig, og behøver du ikke oceaner af opbevaring lige ved siden af sengen? Hvis du er på udkig efter et sengebord, men ikke har store mængder gulvplads tilgængelig i dit soveværelse, er dette sengebord en oplagt løsning.   Bordet monteres på sengerammen, så det fremstår som en naturlig forlængelse af din seng. Sengebordet giver indtryk af at ”svæve” over gulvet og er en elegant løsning på et praktisk problem. Fordi bordet hænger sammen med sengen, fylder det ikke på gulvet. Samtidig slipper du for at fylde dit soveværelse op med store, klodsede møbler uden at miste det funktionelle element ved et sengebord. 

Selvom Jensen Nordic Line-sengebordet har et enkelt og elegant udtryk, skal du ikke lade dig narre: Det er fremstillet i bundsolide materialer, der sikrer, at du kan have glæde af dit sengebord i mange år fremover. Det sorte metalstel passer godt til sengebenene, hvilket giver et roligt udseende, så sengebordet ikke skiller sig for meget ud. Bordpladen, der har den perfekte størrelse til opbevaring af dit læsestof eller brilleetuiet, er lavet af hvidolieret eg. Dette giver sengebordet et naturligt look, der let kan indgå i din indretning. Sengebordet kræver hverken megen vedligeholdelse eller rengøring. 

Faktisk bliver rengøringen en hel del lettere med denne løsning, fordi det flyvende sengebord ikke skal flyttes rundt på, når der skal gøres rent. Det er nemt at komme til med en støvsuger eller gulvmoppe, hvilket bestemt er værd er fremhæve. Sengebordet tilføjer ikke bare et strejf af et lækkert design til dit soveværelse; det gør det også en del lettere at gøre rent og frigiver mere gulvplads, som du kan bruge på noget andet. 

Kig forbi en af vores Møblér-forretninger, hvor du kan se nærmere på dette elegante og klassiske sengebord. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette produkt til dig.

2. Jensen sengebord højre/venstre - praktisk og neutralt 

Hvis du mangler et sengebord, der ikke behøver at rumme en masse opbevaring, og som skal have et neutralt udseende, er denne model - Jensen Add On - et oplagt valg. Sengebordet monteres på trærammen af din seng, så det nærmest svæver over gulvet. Dermed ser sengebordet ud som en integreret del af din seng, hvilket giver et enkelt og smart udtryk. Når du har et nærmest flyvende sengebord, har du mere plads på gulvet. Det kan være en stor fordel, hvis du har et meget lille soveværelse, eller hvis rummet har en ukonventionel indretning, der gør det svært at få plads til ”almindelige” møbler. 

Du kan selvfølgelig få sengebordet til begge sider af sengen eller kun den ene, hvis det passer dig bedst. Bordben er der ingen af på Jensen-sengebordet, men stellet er fremstillet i sort metal, der er nemt at vedligeholde og passer til alt. Bordpladen fås i eg, enten ubehandlet, sortbejdset, eller hvidpigmenteret. Dermed kan du selv vælge, alt efter hvilket look du foretrækker. Med en sortbejdset bordplade går sengebordet i et med resten af sengen og har et råt udtryk. Den hvidpigmenterede eg lyser op og kan passe godt ind i en romantisk, fransk stil. Vælger du den ubehandlede egetræsbordplade, får du en stemning af natur og hygge ind i soveværelset. 

Bordpladen kan du få, som det passer dig bedst, men det vil med garanti også falde i god jord, at sengebordet fra Jensen gør rengøringen meget nemmere. Både stel og bordplade kan let tørres af med en klud, og du slipper for at flytte rundt på et stort, tungt møbel, når du skal støvsuge eller vaske gulv. At der ikke er uendeligt med opbevaringsplads på sengebordet, hjælper dig også med at holde god orden og få ryddet op, når du ikke har plads til en rodebunke. 

Kig nærmere på sengebordet online, eller kom forbi din nærmeste Møblér-butik. Her står vi med parat til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sengebord. 

Læs også: Indretning af soveværelse

3. Mistral AV 32 - sengemøbel med mange funktioner 

Hvid seng med lammeskind

Har du svært ved at huske at oplade din telefon natten over? Kan du godt lide at høre musik søndag morgen, før du kravler ud af sengen? Har du brug for at gemme lidt af dit rod væk? Så er Mistral AV 32 et sengemøbel, der passer til dine behov. Mistral er et modulmøbel, der kan anvendes på mange forskellige måder, eksempelvis som sengebord. 

Med Mistral ved din side kan du sige lykkeligt farvel til stressede morgener, hvor din telefon løb tør for strøm i nattens løb og ikke vækkede dig i tide. Du kan nemlig montere en stikdåse inden i skabet, så du får din helt egen opladerstation lige ved siden af sengen. Når opladeren er lige ved siden af, er det nemmere at huske at få sat telefonen til. Du kan også vælge at bruge noget af pladsen i skabet på en højtaler, så du kan vågne til jazz søndag morgen eller skrue op for dine yndlingshits, når du gør dig klar til fest. Stoffronten på Mistral AV 32 er ideel til at skjule en højtaler bagved, uden at lyden forsvinder eller forvrænges. 

Derudover har du masser af plads til at opbevare alt det, du gerne vil have inden for rækkevidde, når du skal enten sove eller vågne igen. Skabet rummer overraskende meget, så du kan have dit eget bibliotek i ministørrelse, en pose saltvandskarameller, strikkede sokker eller andre ting, du har brug for. Uanset hvilken indretning, du har i soveværelset, kan du få en Mistral AV 32, der passer til din stil. Du kan nemlig vælge mellem 17 forskellige farver og typer af træfinér, så du ikke skal gå på kompromis med udseendet. 

Mistral er designet og produceret i Danmark, og i din lokale Møblér-butik kan du se nærmere på vores store udvalg af Mistral-løsninger i mange varianter. Som altid er vi klar til at hjælpe dig med at vælge det rette møbel. 

Læs også: Find det rigtige hovedgærde til din seng.

4. Auping Auronde-sengeløsning - seng og natbord i ét 

Minimalitisk sengeopstilling

Hvis du går efter et lyst og elegant look til dit soveværelse, kan du med fordel kigge nærmere på en sengeløsning fra Auping. Med Auronde-sengeløsning får du ikke blot en komfortabel seng, men du kan også tilkøbe et sengebord, der er skræddersyet dertil. Dermed bliver du fri for at finde forskellige møbler til soveværelset, som kan ende med at se rodet ud og blive overfyldt. Med en sammenhængende indretning i soveværelset kan du ikke undgå at få et flot resultat, og den lyse finish på både seng og sengebord passer godt til alle rum og indretninger. 

Sengebordet har et lille skab nederst, hvor du kan gemme uønsket rod væk. På bordet kan du indrette med en personlig pyntegenstand eller have den bog, du læser, liggende. Se mere om sengeløsningen online eller kig forbi en af vores Møblér-forretninger, hvor du kan afprøve sengen og finde en løsning, der passer godt til dit hjem.

Læs også: Danmarks stærkeste udvalg af senge.