0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér - din lokale møbelhandler

15. april 2024

Møblér – din lokale møbelhandler

Med internettet lige ved hånden kan du få alt – uden at forlade dit hjem. Men selvom det i mange tilfælde er smart og kan spare dig en masse tid og bøvl, er der også visse ting, som bare er mere trygge og fornuftige at købe, når man kan røre ved produkterne.

Det gælder eksempelvis, hvis du skal købe møbler. En sofa er ikke bare en sofa, og en seng er langtfra bare en seng. Når du køber en sofa, skal du forholde dig til alt fra siddedybde over betræk til design, og sengen skal du prøve at ligge i, så du kan mærke hårdheden. Og det samme gælder de fleste andre typer møbler – det giver simpelthen en helt anden oplevelse at sidde i, ligge i eller røre ved et møbel end at se det på en skærm.

Alt dette forudsætter selvfølgelig, at du har en møbelhandler i nærheden – og det har du heldigvis. Møblér har 37 butikker fordelt på alle regioner, og vi kan derfor byde velkommen i vores butikker fra Rønne i øst over Tønder i syd til Skagen på spidsen af Danmark.

Tal med manden på gulvet

Møblér er en kæde, men det er i endnu højere grad et samarbejde mellem 37 selvstændige og lokalt forankrede møbelhandlere fordelt over hele landet.

I Møblér møder du manden på gulvet – og det er ham (eller hende), der har nøglerne til butikken. Indehaveren af hver enkelt Møblér-butik er selv en del af hverdagen i butikken og står klar til at hjælpe kunderne med stort og småt.

I langt de fleste tilfælde har butikken ligget længe i byen – måske endda i de samme lokaler – og indehaverne og de øvrige medarbejdere har typisk været ansat i mange år. Det at sælge møbler er nemlig tillidskrævende og vanedannende. Møbler betyder meget for folk, fordi de udgør selve rammen for vores hverdagsliv, og derfor sætter vi pris på den gode spisebordsstol, det robuste spisebord og den bløde lænestol, som vi bruger så mange timer i.

Det ved din Møblér-forhandler godt, for han hjælper kunder med at finde de rigtige møbler hver eneste dag. Og når han har ydet den rådgivning, du har brug for, står han på mål for sine råd – det er nemlig ret sandsynligt, at du møder ham i det lokale supermarked eller i sportshallen, for han er en del af det samme lokalsamfund som dig.

Fagligheden er i top

Det lokale tema kan imidlertid ikke stå alene – uden faglighed er det lige meget, om din møbelhandler bor rundt om hjørnet eller halvanden time væk i bil. Så du bør med rette kunne forvente at få faglige input fra øverste hylde.

Indehavernes og medarbejdernes mangeårige erfaring betyder, at de kender produkterne til bunds. De ved, hvilke muligheder og begrænsninger, de enkelte brands og modeller har, og de ved, hvad der kan lade sig gøre, hvis rammerne skal udfordres eller ændres. Din Møblér-sælger ved godt, hvilke borde, du kan få i en bestemt længde, eller hvilken sofa, du kan få i en særlig smal udgave. Og hvis ikke de ved det, ved de i hvert fald, hvem de kan spørge.

Hvis man har sin gang i en Møblér-butik, ved man også, hvilke plejemidler, man må bruge til et bestemt møbel – og hvordan de skal bruges. Så spørg endelig!

Faglighed er det samme uanset hvilken branche, det handler om. Lægen, mekanikeren og ingeniøren skal kunne stå på mål for det, de laver, og det skal man også, hvis man arbejder i en af de 37 Møblér-butikker. Så stil bare høje krav til os – det gør vi også til os selv.

Her møder du modenhed og ansvar

En af de ting, du vil opdage, når du besøger vores butikker, er, at vores medarbejdere er modne mennesker. Mennesker med erfaring, og mennesker, som kan og må handle selvstændigt. De har så godt styr på tingene, at de er udstyret med kompetence til at give dig et godt tilbud. Indehaverne af butikkerne stoler så meget på de ansatte, at ansvaret er lagt helt ud til den enkelte medarbejder.

Dermed ikke sagt, at du ikke kan møde yngre medarbejdere i din Møblér-butik. Vi arbejder hele tiden på at få kørt næste generation ind i faget, så det gode håndværk og den høje faglighed kan opretholdes.

Vores sælgere i Møblér-butikkerne er stort set alle ansat på fuld tid, for på den måde kommer de hurtigt helt ind under huden på både butikken og produkterne, og det giver dig den åbenlyse fordel, at du taler med mennesker, der ved, hvad de laver.

Og apropos gode tilbud er Møblér godt nok en kæde af selvstændige butikker, men vi laver fælles indkøbsaftaler, som betyder, at vi kan tilbyde attraktive priser til dig.

God service – helt ind i din stue

Et møbelkøb handler ikke kun om at vælge de produkter, der skal stå i din bolig. Der er også en praktisk dimension i at få møblerne fragtet hjem og få dem båret ind i de rigtige rum. Det det kan være en udfordring, hvis man er oppe i årene, hvis man bor alene, hvis adgangsforholdene til boligen er lidt vanskelige, eller hvis møblerne slet og ret bare er tunge.

Derfor leverer vi møblerne, bærer dem på plads og samler dem. Og leveringen sker i vores egne biler og med vores eget personale, så du kan stole på, at vi har erfaring med det, vi laver – og at vi har tid til opgaven. Vi synes, det er bedre service, end hvis du får sat et tungt møbel af ved kantstenen af den fragtmand, som hurtigt skal videre for at aflevere en vaskemaskine lidt længere nede ad vejen.

Menneskene bag møblerne

Når du skal købe nye møbler, er det naturligvis dig og dine behov, der er i fokus. Derfor håber vi, at du har lyst til at give os mulighed for at give dig en god service. Med vores faglighed og lokale forankring kan vi forhåbentlig give dig den rådgivning og sparring, som gør, at du træffer de rigtige valg.

Du er mere end velkommen til at lade dig inspirere på vores hjemmeside, og så håber vi, at du vil kigge forbi din lokale møbelhandler til en snak med en rigtig fagmand.

Møblér er menneskene bag møblerne.