Om Møblér

Møblér er en frivillig kæde bestående af selvstændige møbelforretninger, som ligger fordelt over hele landet. Vi køber ind sammen for at opnå store mængder og dette gør, vi kan tilbyde attraktive priser til dig som forbruger. Fordi vores butikker er ejet af selvstændige erhvervsdrivende rundt i det danske land, betyder det, at hver butik kan tilpasse sit sortiment til lokalsamfundet, og gøre det de er bedst til. Alle vores butikker giver en fantastisk god og personlig service, så du kan føle dig tryg under hele købsprocessen.

Læs om vores mærkevarer i webshoppen her Ude i vores fysiske butikker finder du mange flere.

Når du handler hos Møblér, handler du med den lokale butik, som bidrager til dit lokalsamfund. Der er mennesker bag facaden, som har et personligt og reelt ønske om, at gøre det bedste for dig, når du står og mangler møbler til din bolig.

Find din nærmeste butik her

Her i webshoppen finder du et stort sortiment af møbler til alle rum i dit hjem, og det er ikke sikkert, alle varer er at finde ude i din lokale butik, men du kan stadig få svar på alle dine spørgsmål, og alt kan bestilles hjem til dig. I produktkategorierne vil du også kunne finde lokale varer, som måske kun forhandles af denne specifikke møbelbutik. Disse forskelligheder er en del af vores styrke.

Møblér kæden blev dannet i 2014 af butikker, som tidligere var del af Danbo Møbler og Smag & Behag kæden.