0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Borde

Skriveborde

Skriveborde

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Skab et lækkert arbejdsmiljø med et skrivebord

Et skrivebord er ideelt for dig, som enten arbejder hjemmefra, godt kan lide at game eller blot ønsker et sted i huset, hvor man uforstyrret kan lave lektier eller shoppe på nettet.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Et skrivebord til arbejdsmiljøet derhjemme

Uanset om du er studerende, eller du har mulighed for at tage arbejdet med hjem, kan det være rart at have nogle omgivelser, du kan arbejde fokuseret i. Et skrivebord fra Møblér er for dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Du finder et sortiment af skriveborde, som er nøje udvalgt ud fra de førende producenter og leverandører på markedet. Vi ønsker kun at tilbyde dig det bedste af det bedste. Du finder derfor et udvalg af skriveborde i forskellige farver, varianter og enten med eller uden hæve/sænke funktion. Vi har gennem vores stærke indkøb mulighed for at kunne tilbyde dig de bedste priser på alle vores skriveborde. Det vil sige, at du både som studerende eller som person i job har mulighed for at erhverve dig et professionelt skrivebord, som holder i mange år frem.

Oftest er det på et skrivebord, de fleste placerer deres bærebare- eller stationærecomputer, så det bliver en arbejdsstation i huset. Enten kombineres arbejdsværelset med soveværelset ellers laves et separat kontor i boligen. Her får skrivebordet naturligvis en central placering for rummet. Hos Møblér finder du et stilfulde udvalg af skriveborde med og uden hæve/sænke funktion. Alle vores skriveborde er af høj kvalitet, og de er nøje udvalgt efter høje standarder for kvalitet og design. Du finder også et udvalg af skrivebordskassetter i forskellige farver, som kan matche dit skrivebord, og kan være nyttigt i forhold til opbevaring.

Gå på opdagelse på vores shop eller besøg os en af vores fysiske Møblér butikker 36 steder i landet. Hold løbende øje, da vi opdaterer dig med de bedste og nyeste produkter på markedet.

Køb et skrivebord til den bedste pris

Vi oplever at flere og flere i dag er begyndt at arbejde hjemmefra enten pga. fjernstudie, selvstændig virksomhed, eller generelt arbejde/lektier, som skal tages hjem. Det kræver derfor et setup af møbler, som både gør det lækkert at arbejde i, men også passer til, hvordan du gerne vil sidde og arbejde. Med et skrivebord med hæve/sænke funktion kan du både sidde ned og stå op, eller justere højden efter den højde, som du sidder bedst i.

Hos Møblér har vi et klart mål om at gøre livet lettere og smartere for dig som indkøbschef af møbler i hjemmet. Derfor har vi nøje udvalgt et sortiment af de skriveborde, som er fremstillet i den bedste kvalitet. Du kan vælge mellem forskellige farver og størrelser, så det passer i stil med din indretning og rummets størrelse. Det skal naturligvis være en handel, du gør til den bedste pris. Derfor har vi sammensat et hold, som løbende sørger for de bedste priser på markedet på alle vores skriveborde og andre møbler. Skulle du opleve at finde et af vores produkter billigere et andet sted, kan vi tilbyde dig at matche prisen 100 %. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på shoppen eller besøge en af vores butikker rundt i landet, for at høre nærmere om betingelserne for prismatch.

Opbevaring til dit skrivebord - Skrivebordskassetter

Ved at du køber dit næste skrivebord hos Møblér, er vi din sikkerhed for, at du får kvalitet ind i hjemmet. Alle vores skriveborde er nemlig fremstillet af højeste kvalitet. Hvis du godt kan lide, at der er orden og ro omkring dit skrivebord, kan du sammensætte det med en af vores flotte og stilfulde skrivebordskassetter. Her kan du smart og enkelt opbevare dine noter, vigtige papirer, skriveredskaber og meget mere. De fås i både hvid og sort med i alt 4 rummelige skuffer.

Hvorfor købe et skrivebord hos Møblér?

Garant for høj kvalitet
Ved at handle gennem Møblér-kæden har du din sikkerhed for at gøre en god handel. Du finder et sortiment af nøje udvalgte møbler på baggrund af deres høje kvalitet og design. Vi har sammensat et dedikeret hold af engagerede medarbejdere, som ser hver en detaljer og har et stort kendskab til møbelbranchen og hele produktionen. Derfor har vi sat dem til finde de mest stilfulde og fantastiske møbler hos de førende møbelproducenter i verden. Det har vi gjort, fordi vi kun ønsker at tilbyde dig det bedste på markedet.

Personale med højt serviceniveau
Hos Møblér vil du altid blive mødt af en serviceminded og kompetent medarbejder, som er klar til at hjælpe dig på bedste vis. Vi har i alle vores Møblér butikker en faglig stærk stab, som er rustet til at kunne tilbyde dig en ærlig og professionel rådgivning. For os er du i centrum, hvorfor vi hjælper med at inspirere dig ud fra dine idéer og ønsker til din boligindretning. Der kan være mange overvejelser bag en boligindretning, og ligeså mange muligheder for at sammensætte den helt optimale løsning. Vi har derfor et personale, som løbende henter inspiration hos de forskellige producenter, så vi kan være bedst muligt klædt på ift. at indrette forskellige showrooms, som du frit kan hente inspiration fra.  

Skriveborde til billige og skarpe priser
Hos Møblér ønsker vi at give dig den bedste pris på alle vores varer. Derfor tilbyder vi prismatch. Det betyder helt enkelt, at du får varen til den bedste pris. Hvis du dog skulle finde en af vores produkter billigere hos en af vores konkurrenter, så tilbyder vi at matche prisen 100 %. Kontakt en af vores medarbejdere i vores Møblér butikker eller kontakt vores online kundeservice for at høre nærmere om betingelserne for prismatch.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.