0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spisestue

Borde og stole

Borde og stole

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Fuldend din indretning med lækre borde og stole

Når det kommer til borde og stole, er det nogle af de møbler, som er helt uundværlige i ethvert hjem.  Find de stole og borde, som du mener, afspejler dit hjem bedst muligt. Vi har både spiseborde, sofaborde, sengeborde, spisebordsstole, lænestole, bænke og meget mere.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Borde og stole til hjemmet

Borde og stole kan du indrette i stort set alle rum i boligen. Vi har et udvalg af borde og stole i forskellige flotte og stilfulde designs, som passer ind i den moderne, minimalistiske og rustikke stil. Vi har både borde og stole i forskellige størrelser, så de kan passe ind i de forskellige rum alt efter, hvilken funktion møblerne skal have. Det kan være som sofabord til at samle sofaen og lænestolen, eller det kan være et natbord, som du kan stille din bog, iPad eller vækkeur på inden sengetid.

Der er sjældent noget bedre end at smide fødderne op i din yndlingsstol eller lænestol og koble helt af. Det er oftest også omkring et bord, at familien samles til aftensmad, spil eller hygge. Det vil jo næsten være synd ikke at indrette sin bolig med høj komfort, velbehag og med et område, som er samlingspunktet for hele boligen. Hos Møblér finder du et spændende og stort udvalg af forskellige borde og stole i forskellige størrelser, farver og varianter.

Du kan både indrette din bolig praktisk eller komfortabel med borde og stole i dit hjem. Du kan vælge stole, hvor du kan sidde oprejse eller tilbagelænet alt efter, hvilken stemning og funktion den skal have. Herudover kan du vælge mellem en række forskellige farver og materialer, som passer i stil med dit gulv og belysning. Det er kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvordan du kan indrette dit hjem. Gå på opdagelse her på vores shop eller besøg en af vores lokale butikker, som er fordelt over hele landet.

Skab din personlige hyggekrog med det rette bord eller stol

Forestil dig at komme hjem efter en lang arbejdsdag til din egen lille hyggekrog i hjemmet. Her kan du smide benene op og nyde et glas rødvin, mens du kobler af. Det er måske også her, du starter din morgen med at læse avisen og en dejlig kop kaffe. En hyggekrog kan alene bare være en stol, men kan kombineres med et lille bakkebord eller et andet mindre bord, som passer i størrelsen. Hyggekrogen vil sætte en hyggestemning i resten af boligen. Du kan evt. placere en lænestol i hjørnet af stuen, hvor du kan hygge dig om aftenen, eller tilbyde dine gæster en ekstra plads. Se vores kreative udvalg af lækre og kvalitetshøje lænestole, som du finder i vores sortiment, naturligvis i kombination med et sofabord eller bakkebord.

Når spisebordet er samlingspunktet for hele familien

Noget af det mest essentielle og mest centrale i hele boligen er ens spisestue. Der findes utallige løsninger, og sikkert nogle vi stadig ikke har set endnu, for hvordan du kan indrette din spisestue. Et spisebord kan fås i mange forskellige varianter - der findes blandt andet både runde, ovale, firkantede, rektangulære og naturligvis de populære plankeborde. De kan fås i forskellige farver og materialer, så du kan få præcis det udtryk, du ønsker.

Det er oftest omkring spisebordet, at familien samles om de daglige måltider, når der skal laves lektier med børnene, eller når der kommer gæster på besøg. Du kan til de fleste modeller vælge et spisebord med tillægsplader, så du altid har plads til ekstra gæster ved højtider eller familiearrangementer. For at fuldende det æstetiske og personlige udtryk skal du have et komplet sæt af spisebordsstole. Hos Møblér finder du både spisebordsstole med en lang ryg, kort ryg og enten med eller uden armlæn. Vi har et sortiment af højeste kvalitet for enhver smag.

Du er i trygge hænder - hele vejen

Alle vores produkter bliver nøje håndplukket af vores dedikerede og engagerede hold, som kun ønsker at tilbyde dig det bedste af det bedste på markedet. Vi har både et stort centrallager og 35 lokale møbelhuse, som er fordelt rundt i hele landet. Her sørger vi for, at alle varer du bestiller vil blive sendt sikkert hjem til dig, hvor vi bærer varen hjem i din stue, og hjælper dig med at samle hele møblet.

Hvis du måtte have nogen forespørgsel eller spørgsmål til hele processen i forhold til en specifik farve, materiale eller hvordan du bør behandle møblet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan enten skrive til os via vores online chat her på siden, eller besøge dine lokale Møblér butik.

Hvis du er nysgerrig på at se møblerne i virkeligheden eller savner inspiration, kan du besøge vores møbelhuse, som alle har indrettet nogle showrooms. Her kan du i samråd med en af vores medarbejdere se, mærke og kombinere dine overvejelser i forhold til borde og stole.

Vi glæder os til at sparre med dig.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.