0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spisestue

Borde og stole

Langborde

Langborde

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Stort udvalg af smukke langborde af høj kvalitet

Med et langbord har du nok plads til at samle familie og venner omkring et enkelt langbord. Et samlingspunkt kan det store langbord være med til at skabe. Hos Møblér har vi et bredt udvalg af smukke langborde i forskellige størrelser samt typer af bordplader, således du kan finde det langbord, som matcher dine ønsker og behov. Du kan gå på opdagelse i vores udvalg online og finde dit nye langbord til spisestuen i dag – eller du kan besøge os i din lokale Møblér-butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde dit nye langbord.

Se også vores udvalg af plankeborde.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Køb et langbord hos Møblér

Et langbord er både smukt og funktionelt, da der til de fleste langborde medfølger tillægsplader, som dermed giver mulighed for at gøre bordet længere og større. På den måde får du plads til at invitere familie og venner hjem til middage ved langbordet. Hos Møblér har vi et stort udvalg af langborde, der kan fås i forskellige materialer og prisklasser, derved kan du finde det langbord, som matcher dine ønsker og behov. Hvis du er i tvivl om hvilket spisebord, du skal vælge, kan du læse vores guide: Spisebord med plads til det rigtige.

Til langbordet har vi også et bredt udvalg af spisebordsstole med og uden armlæn, som kan samle dem, du har kær rundt om langbordet. Her hos Møblér kan du altid finde et godt tilbud på både langborde og spisebordsstole. Gå på opdagelse og se alle tilbud på møbler.

Stort udvalg af smukke langborde

De fleste langborde fås med udtræk, således de kan blive meget længere. Langborde udgør ofte en størrelse på 2 meter fra start af, men kan faktisk blive op til 5 meter langt, hvis man ønsker. Dette kan ske ved hjælp af tillægsplader. På denne måde kan du vælge et langbord, der ikke nødvendigvis er alt for langt til at starte med. Men når du ønsker det, kan du udvide bordet med tillægsplader. Dermed undgår du, at langbordet vil tage for meget plads i spisestuen i dagligdagen.

Hos Møblér kan du få langborde i mange forskellige materialer og farver. Et langbord i egetræ og rustikke langborde er populært i mange hjem. Desuden kan du også få andre langborde, som ikke er i træ. Du kan også få langborde i forskelligfarvede laminater, såsom sort, hvid, grå, blå, marmor eller stonelook.

Vi har helt sikkert et langbord, som matcher dine ønsker og behov. Hvis du er interesseret i andre smukke spiseborde, kan du gå på udkig i hele vores udvalg af spiseborde.

Find det helt perfekte langbord hos Møblér

Din lokale Møblér-butik står altid klar med smil, gode råd og vejledning, så du kan finde det helt rigtige langbord til din spisestue. Har du fundet et langbord, der lever op til dine drømme? Du kan købe dit langbord på afbetaling hos Møblér. Ved at benytte sig af afbetaling, vil betalingen dermed ske løbende, således du ikke betaler det fulde beløb på én gang. Møblérs finansiering finder sted i samarbejde med Santander Consumer Bank, hvilket er fri for både renter og gebyrer. Du kan få gratis fragt og levering til kantstenen ved dit hus såfremt du køber møbler for over 1.500 kroner. Hvis du ønsker indbæring vil dette koste 499 kroner.

Møblér har en prismatch politik, og det går ud på, at vi matcher vores konkurrenters priser. Det sikrer dig som kunde på at du altid kan få den bedst mulige pris ved køb.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er et langbord?

Et langbord er et stort og langt bord. Langbordet har som regel plads til mellem 8 og 20 gæster. Til langborde medfølger der tillægsplader, som kan gøre bordet endnu længere, når du har behov for det.

Hvordan vedligeholder man et langbord?

Dette kommer an på hvilken type af langbord det er. Hvis det er et langbord i egetræ, anbefales det at bruge en ren klud uden sæbe på bordets overflade. Desuden bør langbordet oliebehandles 3-4 gange om året eller efter behov.

Hvis det derimod er et langbord i laminat, anbefales aftørring med ren, hårdt oprevet klud, hvorefter bordet aftørres med en ren, tør klud. Ønskes der en grundigere rengøring kan du benytte fedtopløsende rengøringsmiddel, der ikke indeholder slibemidler. Derefter fjerner du rensemidlet med en ren, hårdt oprevet klud efterfulgt af en ren, tør klud.

Hvilke lamper skal jeg vælge til et langbord?

Hvis du har brug for vejledning til at finde de rette lamper til dit langbord, står vi klar i din lokale Møblér-butik med smil og gode råd. Derudover kan du læse vores guide til hvilke lamper skal du vælge?

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.