0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spisestue

Borde og stole

Spiseborde

Spiseborde

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Designer spiseborde i flere varianter

Hos Møblér har vi et stort udvalg af lækre og kvalitetstestede spiseborde i forskellige designs, materialer, størrelser, farver og prisniveauer. Læs mere her og find det perfekte spisebord til dig. Pift spisestuen op ved hjælper af tæpper, der skaber en hyggelig og varm atmosfære.

Møblér matcher dine behov og ønsker

Når man skal ud og købe et nyt spisebord, er det naturligvis meget forskelligt, hvilke præferencer man har i forhold til pris, størrelse, funktion, materiale, farve og design. Derfor er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser om valget af spisebord, inden man begynder at gå på jagt efter drømme spisebordet. Det gør det også lettere for vores uddannede og kompetente personale at vejlede dig efter dine behov og ønsker, så du får det spisebord, der passer perfekt til dine præferencer.

Et spisebord er et essentielt møbel i hjemmet, hvor vi bruger meget af vores tid. Om det er over en hurtig morgenmad, inden arbejdet kalder, eller over en lækker middag og et brætspil i selskab med familien eller en flok venner, hvor spisebordet er samlingspunktet. Spisebordet har mange funktioner og skal både være pænt at se på og praktisk. Det skal kunne holde til, at der bliver spildt lidt rødvin eller noget mad, og det skal samtidig passe ind i stilen i resten af indretningen. Det er forskelligt, hvor man har spisebordet stående, men uanset om det er som en del af en spisestue eller i køkkenet, er det et stort møbel, som man lægger mærke til med det samme, man træder ind i rummet.

Møblér har et stort udvalg af spiseborde, som alle er lavet i et lækkert design, høj kvalitet og med fokus på funktionalitet – og så er det til at betale. Selvom vi tilbyder nogle billige løsninger, går vi aldrig ned på kvalitet og design. Du kan altså være sikker på at gøre en god handel hos os, når du skal ud og købe et nyt spisebord. Bevæg dig rundt på siden og udforsk vores mange spiseborde, så du kan blive inspireret til, hvilket spisebord du skal ud og investere i.

Udsalg og faste lave priser

Det kan være, at du mangler et spisebord til køkkenet, eller vil erstatte det, du har, med et nyt og flot spisebord, som passer bedre ind i indretningen. Ligegyldigt om det er det ene eller det andet, står vi klar til at hjælpe dig, og vi kører altid med faste lave priser og har altid flere spiseborde på tilbud, så du ikke skal bruge hele din opsparing på et nyt spisebord.

Du kan helt sikkert finde et spisebord, der passer til dine behov og ønsker blandt vores udvalg, som rummer mange forskellige varianter og mærker af spiseborde. Du kan blandt andet vælge mellem smarte spiseborde med udtræk, flotte runde spiseborde, et lille eller et langt spisebord eller høje spiseborde. Det er altså ingen sag at finde det helt rigtige spisebord, som passer til dine ønsker i forhold til funktion og størrelse.

Billige spiseborde

Uanset om du på jagt efter et spisebord på tilbud, hvor der er plads til hele familien eller et lille rundt spisebord til den mindre stue, hvor der kan indsættes en ekstra plade hvis der kommer gæster, så har vi bordet til dig. Vores spiseborde findes med bordplader i finer, laminat, højtrykslaminat og eg. Se også vores billige spiseborde med udtræk, runde spiseborde eller et helt sæt med spisebordsstole til en billig pris. Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til, at kontakte os for mere information. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig.

Spiseborde i alle farver, former og størrelser

Hos Møblér er vi meget opmærksomme på, at du køber et spisebord, som du bliver glad og tilfreds ved. Det er vigtigt for os, at det passer ind i dit hjem og gør din hverdag lidt nemmere. Vi tilbyder et væld af muligheder, både i forhold til farve, design og materialer, så du kan købe et spisebord, der matcher din personlige smag og indretning.

Vores sortiment består blandt andet af spiseborde i forskellige nuancer af sort og hvid, spiseborde i højglans og rustikke spiseborde i materialer som træ og egetræ. Hos os går du altså ikke forgæves, da der er noget for enhver smag.

Vi kommer selvfølgelig ikke udenom, at et spisebord skal være praktisk. Derfor har vi også spiseborde i mange forskellige størrelser og former. Uanset om du har brug for et spisebord til 2, 4, 6, 8 eller 10 personer, eller om du leder efter et ovalt, rundt eller langt spisebord, så finder vi sammen frem til et spisebord, der opfylder alle dine præferencer.

Kontakt Møblér for spørgsmål

Begynd allerede nu at kigge på vores store sortiment af spiseborde nedenunder, så du kan få inspiration og finde dit drømme spisebord. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, mail eller besøge din lokale Møblér-butik, hvis du har nogle spørgsmål eller mangler gode idéer til dit kommende køb af det helt perfekte spisebord. Vi tilbyder altid kompetent vejledning og bestræber os på, at du får den bedste købsoplevelse, når du handler hos os.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.