0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spisestue

Borde og stole

Spisebordsstole

Spisebordsstole

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Gode spisebordsstole til hjemmet

Ligesom spisebordet er vigtig i forhold til størrelsen - så skal du sidde godt i spisebordsstolen. Stolen skal ikke kun matche din stil men skal også være helt perfekt for dig at sidde i. Husk, du skal kunne sidde på spisestolen i mange timer, så du holder længere end til desserten. Vi har spisebordsstole i mange designs og er klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige stol, der passer ind i dit hjem.

Find kvalitetsprodukter herunder og shop online. Se også alle vores spiseborde her.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Spisebordsstole

Nye spisebordsstole pifter dit spisebord op, omend du er til enkle og klassiske spisebordsstole eller mere farverige og moderne spisebordsstole. En god spisebordsstol skal være komfortabel at sidde i, så den støtter din lænd og ryg, uanset om du sidder i kort tid i hverdagen over aftensmaden eller i flere timer over middagen i selskab med venner eller familie. Sætter du pris på dit hjems æstetik, er det også vigtigt, at dine spisebordsstole matcher din smag og indretning. Hos Møblér har vi et bredt udvalg af billige, æstetiske og behagelige spisebordsstole i høj kvalitet. Vi har spisebordsstole i mange forskellige materialer, størrelser, farver, design og til ethvert behov. Tag et kig nedenfor, og bliv klogere på, hvordan de perfekte spisebordsstole skal se ud i dine øjne.

 

Behagelige spisebordsstole i flot design og høj kvalitet

Når du skal ud at købe nye spisebordsstole, er det en fordel, hvis du har gjort dig nogle tanker og overvejelser om, hvilke behov og kriterier dine spisebordsstole skal kunne opfylde. På den måde kan vores kompetente personale nemt hjælpe dig med at finde lige netop dine drømmespisebordsstole, og ellers står de også altid klar til at guide dig igennem de forskellige muligheder, når det kommer til spisebordsstole. Uanset hvad skal du nok ende med en løsning, som passer perfekt til dine behov og ønsker.   

Møblér tilbyder et stort udvalg af kvalitetstestede spisebordsstole i lækkert design og med den bedste komfort – og så endda til en rigtig god pris. Hos os er det vigtigt, at der er nogle spisebordsstole i enhver prisklasse, så alle kan være med. Vores mange mærkevarer er din sikkerhed for, at dine kommende spisebordsstole er produceret med øje for høj kvalitet. Når du handler hos os, kan du altså være helt sikker på, at du får både kvalitet og en god pris. Se mere herunder, og bliv inspireret til dit næste køb af spisebordsstole.

   

Altid stærke tilbudspriser og billige spisebordsstole

Skal du udskifte de gamle spisebordsstole med nye og bedre, eller står du netop nu og mangler spisebordsstole til hjemmet, har vi adskillige spisebordsstole på udsalg til gode tilbud, og vi kører også altid med faste lave priser på flere af vores spisebordsstole.   

Blandt vores store sortiment af spisebordsstole er det nemt for dig at finde din favorit. Vi har mange forskellige varianter, og du kan blandt andet vælge mellem flotte spisebordsstole med armlæn, moderne spisebordsstole i læder, elegante spisebordsstole i eg eller enkle spisebordsstole i dansk design. Du vil altså uden tvivl kunne finde nye spisebordsstole, der passer til din smag og dine behov.

 

Flotte spisebordsstole til enhver smag

Hos Møblér går vi meget op i at tilbyde et bredt sortiment af spisebordsstole, så vi kan finde den perfekte løsning for lige netop dig. Om det er over en god middag, en snak med venner, eller når lektierne skal laves om aftenen, er spisebordet et socialt samlingspunkt. I løbet af en dag sidder du i spisebordsstolene mange gange, og derfor er det også vigtigt, at de er gode at sidde i. Det betyder meget for os, at du finder nogle spisebordsstole i et flot design, som du bliver glad for i mange år frem. Derfor er vores professionelle medarbejdere uddannet til at varetage dine behov.   
Vi har et stort udvalg af blandt andet sorte, blå, brune og hvide spisebordsstole i alle tænkelige størrelser og former. Så om du er på udkig efter små og fikse spisebordsstole til den lille lejlighed eller store og eksklusive spisebordsstole til den store spisestue, skal vi helt sikkert nok finde en løsning, der matcher dine ønsker.  


Kom ind i din lokale Møblér-butik, eller kontakt os herinde

Du kan selvfølgelig altid starte med at orientere dig i vores store sortiment af spisebordsstole nedenunder, men du er også meget velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du har nogle spørgsmål eller bare mangler lidt inspiration til dine nye spisebordsstole. Har du lyst til at prøve at se vores mange spisebordsstole, kan du også besøge din lokale Møblér-butik, hvor vores kompetente medarbejdere vil vejlede dig efter dine behov og præferencer.

Så find dine drømmespisebordsstole allerede i dag her hos os.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.