0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spørgsmål og svar

Før køb

Før køb

Ofte stillede spørgsmål

Hvad spiller ind på valg af møbel?

Du oplever sikkert, at det kan være svært at vælge, netop hvilken model eller type møbel du vil købe. Et godt sted at starte sin valg proces er ud fra hvilke krav du har til størrelsen på dit møbel. Hos Møblér angiver vi målene på møblerne i webshoppen, så du i ro og mag kan planlægge din indretning. I din lokale Møblér hjælper vi dig gerne med at få dine ønsker til at passe med de rammer du har i dit hjem.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger møbler?

Det er vigtigt at du forholder dig til funktion og design når du vælger dine møbler. Hvilke funktioner ønsker du dit nye møbel skal hjælpe dig med, skal der for eksempel være opbevaring i dit sofabord eller skal der være mulighed for ekstra pladser ved dit spisebord. Og sidst men ikke mindst, skal det visuelle udtryk passe til dig og dit hjem. En vigtig del af beslutningsprocessen er også at ”føle” dit møbel, kig derfor ind i din lokale Møblér, få vejledning og prøv møblet af inden du beslutter dig.

Hvordan sikrer jeg mig en god pris?

Ingen ønsker at betale for meget for deres møbler. Vi anstrenger os hver dag for at sikre dig den bedste pris på dine drømme møbler. Oplever du en tilsvarende vare billigere et andet sted, så lad os vide det og vi vil matche prisen* - spørg om betingelserne i din lokale Møblér.

*Prismatch vil være under forudsætning af at konkurrentprisen kan dokumenteres, er gældende på det pågældende tidspunkt og at der ikke er tale om specialfremstillede varer, udstillingsmodeller, restpartier, kø- eller åbningstilbud. Gælder kun for privat køb.

Jeg har et spørgsmål til en vare. Hvor skal jeg henvende mig?

Ude i alle vores butikker står der altid kompetente fagfolk klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi beskræber os på at besvare din henvendelse indenfor 1 arbejdsdag.

Du finder kontaktoplysninger på alle vores butikker her.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.