Før køb

Du oplever sikkert, at det kan være svært at vælge, netop hvilken model eller type møbel du vil købe. Et godt sted at starte sin valg proces er ud fra hvilke krav du har til størrelsen på dit møbel. Hos Møblér angiver vi målene på møblerne i webshoppen, så du i ro og mag kan planlægge din indretning. I din lokale Møblér hjælper vi dig gerne med at få dine ønsker til at passe med de rammer du har i dit hjem.

Det er vigtigt at du forholder dig til funktion og design når du vælger dine møbler. Hvilke funktioner ønsker du dit nye møbel skal hjælpe dig med, skal der for eksempel være opbevaring i dit sofabord eller skal der være mulighed for ekstra pladser ved dit spisebord. Og sidst men ikke mindst, skal det visuelle udtryk passe til dig og dit hjem. En vigtig del af beslutningsprocessen er også at ”føle” dit møbel, kig derfor ind i din lokale Møblér, få vejledning og prøv møblet af inden du beslutter dig.

Ingen ønsker at betale for meget for deres møbler. Vi anstrenger os hver dag for at sikre dig den bedste pris på dine drømme møbler. Oplever du en tilsvarende vare billigere et andet sted, så lad os vide det og vi vil matche prisen* - spørg om betingelserne i din lokale Møblér.

*Prismatch vil være under forudsætning af at konkurrentprisen kan dokumenteres, er gældende på det pågældende tidspunkt og at der ikke er tale om specialfremstillede varer, udstillingsmodeller, restpartier, kø- eller åbningstilbud. Gælder kun for privat køb.

Ude i alle vores butikker står der altid kompetente fagfolk klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Du finder kontaktoplysninger på alle vores butikker her.