Levering

Levering finder sted via den butik, du har valgt. Leveringstypen i webshoppen er 'levering og indbæring'. Tillæg som f.eks. opbæring, udpakning mv. skal du kontakte den butik du handler i for at høre om mulighederne samt priser herpå. Du bliver efter online-bestilling af møbler kontaktet direkte af den valgte butik, der samtidig orienterer dig om levering og afhentning. Der må på varerne påberegnes en leveringstid på mellem 4-8 uger, men den valgte butik kontakter dig og informerer om den præcise leveringstid på netop dit varekøb. Det er som udgangspunkt ikke muligt at levere varer uden for Danmarks grænser, men kontakt en butik direkte, hvis dette er et ønske.

Ved køb under kr. 1.500,- er prisen for fragt kr. 59,- *
Ved køb over kr. 1.500,- er prisen for fragt kr. 499,-*
*Gælder levering og indbæring til adresser i Jylland, Fyn, Sjælland og andre bro-faste øer. Levering til ikke bro-faste øer aftales nærmere med den pågældende butik. Det er ikke muligt at levere varer uden for Danmarks grænser.

Vi gør opmærksom på, at de fleste varer leveres som "saml selv", og skulle du ønske hjælp til dette eller til udpakning og bortskaffelse af dine gamle møbler, så spørg butikken for et tilbud. Vi hjælper rigtig gerne.

Ønskes varerne leveret til anden adresse indenfor bro-faste øer, er prisen på levering 59,- DKK ved ordre under 1.500,- DKK og 499,- DKK ved ordre med total værdi over 1.500,- DKK. Levering udenfor bro-faste øer aftales nærmere med den pågældende butik.

Endvidere gøres opmærksom på, at de fleste varer leveres som "saml selv".

Når du handler ude i vores fysiske butikker, kan der være andre muligheder og priser på levering. Kontakt den butik du ønsker at handle med, for at få information herom.

De fleste af vores butikker har mulighed for at tilbyde hjælp med at løfte møblerne ind i dit hjem, pakke dem ud, samle dem og sørge for de bliver stillet rigtigt op. Spørg i den butik du handler med, hvad de kan tilbyde af ekstra hjælp og til priserne herpå. Muligheder og priser kan variere fra butik til butik, og alle vores butikker gør deres bedste for at hjælpe dig.