0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spørgsmål og svar

Levering

Levering

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg leveret min ordre?

Levering finder sted via den butik, du har valgt. Leveringstypen i webshoppen er 'levering og indbæring'. Tillæg som f.eks. opbæring, udpakning mv. skal du kontakte den butik du handler i for at høre om mulighederne samt priser herpå. Du bliver efter online-bestilling af møbler kontaktet direkte af den valgte butik, der samtidig orienterer dig om levering og afhentning. Der må på varerne påberegnes en leveringstid på mellem 4-8 uger, men den valgte butik kontakter dig og informerer om den præcise leveringstid på netop dit varekøb. Det er som udgangspunkt ikke muligt at levere varer uden for Danmarks grænser, men kontakt en butik direkte, hvis dette er et ønske.

Ved køb under kr. 1.500,- er prisen for fragt kr. 59,- *
Ved køb over kr. 1.500,- er prisen for fragt kr. 499,-*
*Gælder levering og indbæring til adresser i Jylland, Fyn, Sjælland og andre bro-faste øer. Levering til ikke bro-faste øer aftales nærmere med den pågældende butik. Det er ikke muligt at levere varer uden for Danmarks grænser.

Vi gør opmærksom på, at de fleste varer leveres som "saml selv", og skulle du ønske hjælp til dette eller til udpakning og bortskaffelse af dine gamle møbler, så spørg butikken for et tilbud. Vi hjælper rigtig gerne.

Ønskes varerne leveret til anden adresse indenfor bro-faste øer, er prisen på levering 59,- DKK ved ordre under 1.500,- DKK og 499,- DKK ved ordre med total værdi over 1.500,- DKK. Levering udenfor bro-faste øer aftales nærmere med den pågældende butik.

Endvidere gøres opmærksom på, at de fleste varer leveres som "saml selv".

Når du handler ude i vores fysiske butikker, kan der være andre muligheder og priser på levering. Kontakt den butik du ønsker at handle med, for at få information herom.

Kan jeg få hjælp til udpakning og samling af mine nye møbler?

De fleste af vores butikker har mulighed for at tilbyde hjælp med at løfte møblerne ind i dit hjem, pakke dem ud, samle dem og sørge for de bliver stillet rigtigt op. Spørg i den butik du handler med, hvad de kan tilbyde af ekstra hjælp og til priserne herpå. Muligheder og priser kan variere fra butik til butik, og alle vores butikker gør deres bedste for at hjælpe dig.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.