0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Borde

Rulleborde

Rulleborde

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Nyt rullebord til dagligstuen - flere varianter

Indretningen i dagligstuen er mere end bare design og æstetik. Hverdagens løbende udfordringer og skiftende trends stiller krav til, at møblementet både kan rumme den daglige brug og omrokeres, når det bliver nødvendigt. Nedenfor følger et indblik i vores udvalg af rulleborde hos Møblér, der klæder dig på til at vælge det rigtige.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Rullebordet giver fleksibilitet

Rullebordet er især handy, når trends skifter, og indretningsmodellerne ændrer sig. For uanset om du er typen, der slavisk følger alle trends eller ej, er rullebordet den optimale mulighed for løbende at kunne flytte rundt, når lejligheden kræver det. Pludselig skal sofaen skiftes ud, planterne stå anderledes eller sidebordet bruges til noget nyt. Derfor kan det være en stor hjælp og en glimrende investering at prioritere et rullebord, der over tid kan omplaceres – og anvendes til forskellige formål.

Måske det skal agere sofabord den ene dag, fjernsynsbord den næste og gavebord til fødselsdagen. Med et af vores rulleborde følger derfor rig mulighed for at spare både ryggen og besværet, når bordet skal løftes, og sikre dig et alsidigt bord.

Et lille rullebord passer overalt

Vores rulleborde kommer i forskellige størrelser, og hvis din dagligstue er en mindre af slagsen, kan et lille rullebord være enormt belejligt, da det giver dig muligheden for, at bordet kan varetage flere formål, samtidig med det ikke optager unødig plads.

For eksempel tjener det lille rullebord som et oplagt hjørnebord, der kan udgøre løsningen på opbevaring af diverse småting. På samme måde kan det lille rullebord være det ekstra bord, der kan vise sig at være handy i en snæver vending, når du har lagt dig godt til rette i sofaen og mangler et sted inden for rækkevidde, hvor du kan placere fjernbetjeningen eller kaffekoppen.

Det lille rullebord er dermed et godt supplement til dagligstuens indretning – og hos Møblér er mulighederne for det lille rullebord brede. Der er noget for enhver smag, hvad enten rullebordet skal være lille eller af anden størrelse.

Vælg mellem rulleborde i stål, træ og sortlakerede

Hos Møblér finder du et stort udvalg af rulleborde i forskellige størrelser, farver og materialer. Herunder rulleborde i både stål, træ og metal.

Mens rulleborde i metal og stål, der har større resistens over for slitage og plamager på overfalden, er det oplagte valg som rullebord til køkkenet, er træ-rullebordet en populær og hyggelig udgave til stuen.

Vores sortiment af rulleborde i træ er selvsagt mindre hårdføre, men har til gengæld alle forudsætninger for at bidrage til et elegant look – som rullebord i dagligstuen. Også her prioriterer vi kundens valgfrihed højt, og trærullebordene fås bl.a. som sortlakerede, hvilket egner sig glimrende til en mere minimalistisk indretning.

Rulleborde til køkken og badeværelse

Foruden de sortlakerede rulleborde tæller udvalget samtidig trærulleborde med skuffer, som vil være en ideel løsning som rullebord i køkken og badeværelse, hvor behovet for at have ekstra fornødenheder ved hånden ofte er større. Vores modeller med skuffer har en størrelse, hvor de problemfrit vil kunne fungere som rulleborde i køkkener og badeværelse med selv begrænset kvadratmetre. Ja, tilmed være en bekvemmelig løsning på opbevaringsproblemerne.

Ønsker du hjælp til at vælge rullebordet, der passer som fod i hose i det enkelte lokale, kan du altid henvende dig hos Møblér. Her er der altid hjælp at hente.

Fortvivl ej – hjælpen er kun et opkald væk

Inden du sonderer terrænet for dit kommende rullebord, er det værd at tage i betragtning, hvilket look der passer til din boligs øvrige indretning.

Det kan dog være udfordrende både at skulle have sin indretning i hjemmet i baghovedet og sine præferencer til et nyt rullebord klar ved hånden. Derfor står vi hos Møblér altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning til, hvilket rullebord der kommer nærmest det, du søger. Så skynd dig at rulle forbi din lokale Møblér-butik og tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du ligger inde med nogle spørgsmål. Vi står klar til at assistere dig til den bedst mulige rullebordsløsning.

God fornøjelse med jagten!