0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Barstole

Barstole

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Få mere ud af pladsen i dit hjem med barstole eller counterstole

Alle vores barstole er med høj ryg og støtte til benene - for du skal selvfølgelig sidde så godt som muligt. Vores Counterstole er lidt lavere i højden end normale barstole. New Yorker-stilen kan f.eks. fuldendes med rå billeder eller nogle af vores dekorative vaser

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Barstole - prikken over i´et til din indretning

Nogle gange kan bestemte møbler sætte den perfekte prik over i´et i ens indretning. Her tænker vi ikke kun designmæssigt, men også hvordan indretning kan bringe et hjem tættere sammen. Indretning med barstole er et perfekt eksempel på dette. Med barstole kan man skabe et hyggeligt og uformelt miljø. Der gøres plads til, at børnene kan lave lektier f.eks. i køkkenet, og at gæster kan sidde afslappet, mens du sætter de sidste finesser på maden eller laver drinks. Indretning med barstole kan altså blive samlingspunktet i hjemmet. Det kan også hjælpe med, at du får mere ud af pladsen i dit hjem.

Hos Møblér må barstole gerne være mere end praktiske møbler til dit køkken eller hjemmebar - det er der nemlig så meget andet i hverdagen der er. En barstol skal også give dit rum et ekstra stilfuldt touch, og så skal den gerne give dig en indretning med endnu mere personlighed.

I vores sortiment kan du med garanti finde en stol, som passer ind i din stil. Fælles for alle vores modeller er, at komforten er i top. Du finder stole med ryglæn og fodstøtte til dine fødder, som giver dig en god siddeplads, som indbyder til at blive brugt i mange timer. Vores barstole har naturligvis også hæve/sænke-funktion, så du kan sidde i lige den højde, du foretrækker.

Barstole - et must-have til det moderne hjem

Det er med god grund, at barstole ikke kun bruges til indretning af barer og restauranter.

Barstole kan være med til at skabe et hyggeligt miljø, som får dit hjem til at virke mere indbydende. I vores sortiment har vi sikret os, at vores barstole kan passe i mange forskellige hjem, og kan indrettes og bruges til flere formål.

Du kan naturligvis kombinere din køkkenø/forlængede bordplade med barstole. Barstole er dog også et absolut must-have til dig, som har en hjemmebar, og gerne vil give dine gæster en ekstra god oplevelse. Hvis du har indrettet dig med et hjemmekontor, så kan kontorstolen med fordel udskiftes med en barstol. Modsat de almindelige spisestole eller kontorstole så er barstole højere. Barstole giver en god siddekomfort, og har ofte en god fodstøtte til fødderne.

Hvad skal man overveje før man køber barstole?

Hvis du er på udkig efter barstole, så er der forskellige ting, du kan have i mente.

For det første: Er der et match stilmæssigt, mellem de barstole du kigger efter, og stilen som er gennemgående i dit hjem?

For det andet: Hvilke funktioner skal barstolen have? Skal den have et bevægeligt sæde, som kan dreje? Skal stolen kunne hæves og sænkes? Og hvilket materiale skal stolen være i? Hvis du f.eks. indretter dig med en barstol på dit hjemmekontor, så kan det være en fordel at vælge en stol, hvor sædet giver høj komfort.

For det tredje: Hvor meget plads har du, i den sektion hvor stolene skal stå? Svaret på spørgsmålet betyder selvfølgelig noget ift., hvor mange barstole du skal anskaffe dig. Det betyder også noget ift., om stolene bliver lette at gå til. Du kan kombinere barstolene med vores boligtilbehør, og skabe et miljø der er lige i din ånd.

Hvad end du går og drømmer dig væk ift. flere kvadratmeter, eller du vil udnytte pladsen bedre i dit hjem, så er det fantastiske ved indretning, at det kan skabe flere muligheder. I den sammenhæng er barstole et af de møbler, som giver noget ekstra til din indretning. Flere hjem er begyndt at indrette sig med barstole - og det kan vi sagtens forstå. De rette barstole er en skøn tilføjelse til køkkenet, spisestuen, kontoret eller hjemmebaren. Du kan skabe mere liv, da der bliver flere siddepladser og mere plads til hygge og gode snakke. Barstole kan også give et stilfuldt touch og nærmest skabe en New Yorker-stemning.

Hos Møblér får du barstole til skarpe priser

Hos din lokale Møblér tilbyder vi dig altid de skarpeste priser. Du kan nemlig få prismatch. Det vil sige, at finder du et af vores produkter billigere hos en af konkurrenterne, så matcher vi prisen. Vi ønsker at være din foretrukne møbelbutik - prismatch er derfor også en af de ting, vi tilbyder alle vores kunder.

Det er naturligvis en selvfølgelig, at de skarpe priser går hånd i hånd med god kvalitet. Vi værner om, at alle vores produkter er produceret i gode materialer, og at holdbarheden er i top.

Få gratis vejledning hos din lokale Møblér

Hvis du har brug for råd eller vejledning til at finde de rette barstole, så tag endelig fat i os. Vores personale brænder for indretning og at vejlede ud fra de ønsker, du måtte have. Nogle gange kan ekstra sparring hjælpe én mere på vej, så man kan se flere muligheder ift. sin indretning, og hvordan møbler og boligtilbehør kan kombineres. 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.