0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Dreje- og lænestole

Dreje- og lænestole

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Lænestole og drejestole på tilbud

En lænestol er ikke bare en god stol. Skal den kunne vippe og dreje? Skal lænestolen være i læder eller i stof? Hvor stor skal den være, og skal det være den bedste ergonomiske lænestol med god komfort? Hos Møblér har vi et stort udvalg af moderne og behagelige lænestole i dansk design med flere funktioner som f.eks. drejefunktion/vippefunktion/justerbar, andre med sædeløft eller elektrisk med motor til at vippe din lænestol.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Dreje- og lænestole

Her hos Møblér har vi et stort og bredt udvalg af læne- og drejestole, og vi tør næsten garantere, at du kan finde noget for din smag og dit behov. Vores sortiment omfatter stole med diverse funktioner samt med og uden fodskammel, stole i forskellige størrelser og materialer såsom læder og stof samt forskellige farver. Vi har ikke blot et stort udvalg, vi har også en masse viden på området, og vi hjælper gerne med at matche dig med lige præcis den stol, som møder dine krav og behov. Du er også mere end velkommen til at komme ind i en af vores butikker for at se, røre og prøve vores stole. Se mere nedenfor, og lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken stol der er bedst for dig.

Du finder også drejestole med eller uden fodskammel. Ellers kan du se vores udvalg af fodskamler. Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige stol til dig. Måske sofaen også trænger til udskiftning? Her kan du finde en sofa som passer til din stue.

Lækre læderstole

Et af de materialer, som mange af vores kunder foretrækker, er læder, og vi forhandler således både drejestole og lænestole i forskellige læderfarver. En absolut fordel ved at vælge et materiale som læder er, at det er nemt at holde, det ser pænt ud i mange år, og det er let at rengøre, hvis du skulle risikere at spilde på stolen.  

En af vores mest populære lædermodeller er Stressless Live lænestol, som fås i et væld af forskellige farver, blandt andet sort, grå, blå og beige. Dertil kommer, at du kan vælge mellem fire forskellige stel, så du kan få en stol, der matcher alle dine ønsker. Modellen adskiller sig først og fremmest ved, at den fås i hele tre størrelser, hvilket gør det nemt for dig at få en stol, der passer til din krop. Stolen kan dreje hele vejen rundt, og der er ikke sparet på polstringen, hvilket garanterer dig en yderst behagelig siddeposition. Modellen har en høj ryg og en affjedring, som støtter dig og i særdeleshed din ryg, når du sidder ned.  

Er du ude efter en lettere model, er vores Star lænestol med fodskammel et godt bud. Stolen står på en klassisk aluminiumsfod, og med den justerbare vippefunktion i ryggen, den regulerbare nakkevip samt det formstøbte koldskum er du garanteret en fleksibel og solid lænestol.  

Kvalitet til gode priser

Vi er af den opfattelse, at alle skal have mulighed for komfort i hverdagen, og derfor finder du dreje- og lænestole i forskellige prisklasser her hos os. Der er mulighed for billige alternativer til drejestolen såsom modellen Lotus Iceblue lænestol og den højryggede Boston-model, ligesom du også kan give den hele armen på det luksuriøse område og få læne- og drejestole til højere priser og med praktiske ekstrafunktioner.  

Sammen og hver for sig

Nogle sætter pris på at kunne trække sig tilbage og nyde lidt alenetid, mens andre har et større behov for at have mennesker omkring sig hele tiden. Det har vi naturligvis taget højde for ved at forhandle dreje- og lænestole både sætvis og enkeltvis. Vælger du at købe stolene sætvis, får du dem til en særligt skarp pris.  

God og personlig service

Her hos Møblér er det meget vigtigt for os at have glade og tilfredse kunder, og det gør vi vores bedste for på forskellige måder. Først og fremmest har vi gjort det nemt for dig at navigere rundt på vores hjemmeside. I venstre del af siden kan du skrue på nogle forskellige parametre og dermed vælge, hvilke stole, prisklasser, størrelser og mærker du vil se. Derudover ved vi, at I elsker et godt tilbud, og derfor er der jævnligt mulighed for at få din yndlingsstol til en endnu mere favorabel pris, end de står til i hverdagen.  

Møblér har eksisteret siden 2014, og vi har altså god erfaring med at matche kunder og stole, svare på spørgsmål, hjælpe samt give gode råd og vejledning. Med et stort antal butikker over hele landet skulle der gerne ligge én tæt på dig, og du er mere end velkommen til at komme ind i din lokale butik – vi er klar til at hjælpe dig videre. 

Se nærmere i vores store sortiment. Vi har læne- og drejestole for enhver smag og til ethvert behov, og måske finder du din nye stol allerede i dag.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.