0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Lænestole med indbygget fodskammel

Lænestole med indbygget fodskammel

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Oplev ultimativ komfort i en lænestol med indbygget fodskammel

Vi lover ikke for meget når vi siger at du vil opleve en helt nye måde at sidde komfortabelt på. En lænestol er i sig selv et fantastisk møbel, og her får komforten et ekstra nøk op. Læn dig godt tilbage, smid fødderne op og slap helt af. Hos Møblér finder du et stort udvalg af komfortable kvalitetslænestole med indbygget fodskammel i et væld af designs og farver. Find din favorit i vores sortiment og oplev den ultimative komfort hjemme i stuen.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Køb en lænestol med indbygget fodskammel

Er du ude efter at tage komforten til helt nye højder? Det er altid rart at kunne læne sig tilbage med fødderne oppe og koble helt af efter en lang dag. Hos Møblér finder du et stort udvalg af komfortable lænestole med indbygget fodskammel, der indbyder til mange dejlige og hvilende stunder med en god bog eller foran fjernsynet. Vores sortiment byder på flere prominente brands såsom Global Comfort, Stressless og mange andre. Alle vores funktionelle lænestole med indbygget skammel fås i et stort udvalg af design, materialer og farver. Fælles er, at du får en sublim siddekomfort og et møbel i allerhøjeste kvalitet. Den ultimative luksus for dig og din krop. Den indbyggede skammel er gemt væk i stolen og kan med ét trækkes frem.

Er du helt vild med den indbyggede fodskammel, så bør du også se nærmere på vores sofaer med recliner. Her får du nøjagtigt som på stolen, den højeste komfort med mulighed for at tilpasse siddekomfort til dine præferencer. Skal din nye lænestol med indbygget fodstøtte undgå at stå alene? Brug stolen i en herlig kombination med et sofasæt eller et par klassiske tremmesofaer. Hertil kan du bringe et sofabord eller sofabordssæt i spil. Så har du altid mulighed for at sætte glas og snacks fra dig.

Se også vores stærke udvalg af otiumstole, loungestole, Conform lænestole og Stressless lænestole.

Billige lænestole med indbygget fodskammel

Hos Møblér forhandler vi et stort udvalg af billige stole med indbygget fodskammel. Vi er derfor helt sikre på at du kan finde din nye yndlingsstol hos os. Når du har fundet stolen – ja, så kan du, hvis du ikke ønsker at betale stolen her og nu, gøre brug af vores attraktive rente- og gebyrfrie møbelfinansiering og købe din nye lænestol med indbygget fodskammel på afbetaling. Fremfor at skulle betale på stedet, kan du i stedet sprede betalingen ud over længere tid.

Få hjælp til at finde den helt rigtige model

Er du i tvivl om hvilken stol du skal vælge? Der er mange forskellige muligheder, så det kan være svært at blive helt klog på, hvilken stol med indbygget fodstøtte, der passer bedst til dine behov. Find din nærmeste Møblér-butik og lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Læs også: Guide – find den perfekte lænestol

Finder du den helt rigtige lænestol med indbygget skammel ude i en af vores butikker eller online, vil vi også meget gerne stå for leveringen af stolen hjemme hos dig. Med vores møbellevering slipper du for at skulle starte bilen og spænde traileren fast. Bliv hjemme og slap af, så kommer vi med din nye stol, når det passer dig.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge en lænestol med indbygget fodskammel?

Ønsker du en lænestol med ultimativ komfort og behjælpelige funktioner? En lænestol med indbygget skammel har det hele. Du får fantastisk siddekomfort og mulighed for at tilpasse stolen til dine præferencer.

Hvilke lænestole fås med indbygget skammel?

Hos Møblér finder du et stort udvalg af lænestole med indbygget skammel fra kendte brands som Stressless, Global Comfort og Himolla.

Hvad koster en lænestol med indbygget skammel om måneden?

Et sted mellem 600 og 1.800 kroner. Køb din nye lænestol med indbygget fodstøtte med vores rente- og gebyrfrie finansiering. Prisen på den valgte model er i sidste ende udslagsgivende for hvad du skal afdrage hver måned.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.