0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Løftestole

Løftestole

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Løftestol med elektrisk sædeløft – uundværlig hjælp i hverdagen

Døjer du med at komme ned at sidde i din lænestole og dernæst at komme op derfra igen? Det kan være hårdt arbejde at ville sidde godt hvis kræfterne ikke er til det. Drømmescenariet ville være en lænestol, som vha. elektronik kan hæve og sænke sig, heldigvis behøver du ikke drømme mere – dem har vi. Hos Møblér forhandler vi de famøse Himolla løftestole, hvor du kan hæve og sænke stolens sæde med en fjernbetjening. En løftestol tilbyder unik hjælp i hverdagen, hvor du fremover ikke skal bruge vitale kræfter på at komme ned i din stol og så sandelig også op derfra igen.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Løftestol der hjælper dig i hverdagen – kom op uden besvær

Har du et ønske om at sidde godt og uden problemer, når du skal slappe af og hvile dig? I så fald vil vi anbefale, at en løftestol bliver en del af din indretning. En løftestol er en speciel lænestol med indbygget sædeløft. Den vil uden tvivl blive en uundværlig hjælp til dig, der kan opleve udfordringer ved at komme op af eller ned i en stol. Sædeløftsfunktionen gør, at du kan sætte dig uden bekymringer, og når du skal op igen, får du en hjælpende hånd, så du undgår at bruge alt for mange kræfter i processen. En løftestol gør de små ting i dagligdagen nemmere og giver dig et sted at komme til kræfterne i løbet af dagen. Hos Møblér forhandler vi et udvalg af eksklusive løftestole i god kvalitet, som holder mange år frem.

Lænestol med sædeløft

Hvad er en løftestol helt præcist? Det er en lænestol med sædeløft – selve sædeløftet er en funktion som hjælper med at få dig godt ned i stolen og dernæst op fra stolen igen. Det kan være en trættende proces at komme ned at sidde i en lænestol, men så sandelig også op derfra igen. En lænestol med elektrisk sædeløft giver en hjælpende hånd, så du ikke behøves at bruge alle de kræfter. Ud over at kunne yde behjælpelig assistance, byder en løftestol på glimrende siddekomfort. Lav din egen lille hyggekrog med et lille sofabord og en gulvlampe. Her kan du sidde og læse avisen og nyde en varm kop kaffe.

Se også vores udvalg af otiumstole, seniorstole og hvilestole.

Himolla lænestole med sædeløft

Tyske Himolla laver nogle af de absolut bedste løftestole på markedet. De bruger kun de absolut bedste materialer og gennemtester alle stolens funktioner før den forlader deres fabrik. En Himolla løftestol vil uden tvivl blive en vigtig del af indretningen og en trofast følgesvend mange år frem. Vores udvalg af Himolla løftestole er begrænset til vores bedst sælgende modeller online. Besøger du en af vores butikker, vil du sammensætte løftestolen efter dine personlige ønsker og behov.

Har du ofte gæster på besøg? Se vores store udvalg af flotte klassiske sofaer, tremmesofaer og lædersofaer – så har du en dejlig siddeplads at tilbyde dem.

Lænestole med sædeløft til ældre – hvad skal du være opmærksom på?

Det kan være svært at vælge sin nye løftestol, men det vigtigste parameter at opfylde er selvfølgelig siddekomforten. Den er helt i top på vores løftestole, og du bør derfor næsten udelukkende fokusere på designet af stolen, således stilen stemmer overens med dine forventninger. Vores løftestole er særligt velegnet for ældre samt personer med gangbesvær. Vores løftestole kan være en stor hjælp i hverdagen, som du ikke ville være foruden.

Kriterier løftestol

  • Siddekomfort – den er i top
  • Design – vores bedst sælgende varianter kan ses online. I vores butikker er det muligt at sammensætte stolen således den passer til dine ønsker
  • Farver – et udvalg af farver online. Flere muligheder kan ses i vores butikker
  • Materialer – I vores butikker kan du se det fulde udvalg af materialer samt de forskellige kvaliteter

Få leveret din nye løftestol hjemme hos dig selv

Hos Møblér kan du altid få kompetent vejledning, når du skal finde din nye løftestol, som med garanti vil gøre din hverdag både mere komfortabel og nemmere. Vi har et bredt udvalg af løftestole og lænestole med elektrisk sædeløft. Vi er derfor sikre på, at du kan finde netop den stol, der passer til dit behov. Vores løftestole fås i et væld af forskellige varianter, farver og materialer. Har du behov for at prøve en af vores mange løftestole, før du tager din endelige beslutning? Så er du altid velkommen til at besøge din lokale Møblér butik. Her kan du i ro og mag afprøve vores udvalg af stole med afstigningshjælp.

Finder du en løftestol hos os, vil vi meget gerne stå for levering af stolen – så slipper du for at bøvle med transport og indbæring. Husk også at Møblér tilbyder 100% prismatch – det betyder, at hvis du skulle finde samme løftestol billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Det er din sikkerhed for, at du altid får den bedste og mest fair pris.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er en løftestol?

En løftestol er en lænestol med elektrisk assistance. Stolens funktioner gør det muligt at løfte og sænke stolens sæde og justerer på nakkestøtte og eventuelt indbygget skammel. Løftestolens bedste evne er, at hjælpe dig op ad stolen igen. Det kan være udmattende at skulle kæmpe sig op ad stolen, men her hjælper stolen dig op uden brug af kræfter.

Hvorfor er en løftestol velegnet til senioren?

En løftestol tilbyder værdifuld hjælp til at komme ned at sidde samt at komme op derfra igen uden større brug af kræfter.

Hvilken lænestol med sædeløft skal du vælge?

Alle vores lænestole med sædeløft er i højeste kvalitet. Du skal derfor vælge ud fra ønske og behov til din nye stol. Du kan se vores online eller i en af vores mange butikker rundt om i landet. Her kan du får kompetent vejledning og afprøve vores forskellige lænestole med sædeløftsfunktion.

Hvad koster en løftestol?

Se prisen for løftestole på vores hjemmeside. Priserne varierer alt efter hvilket stol der er tale om – Har du fundet en stol en smule over budget? Hos Møblér tilbyder vi en attraktiv og rentefri finansiering af din nye løftestol.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.