0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Loungestole

Loungestole

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Find den perfekte loungestol til din egen lille oase i hjemmet

En loungestol byder ikke blot på muligheden for bedre indretning, men også fantastisk komfort når du skal sidde og se tv, læse en bog eller blot slappe af. En loungestol skiller sig ud fra mængden med sit elegante design, der byder på rene linjer og gode stunder. Hos Møblér finder du et stort udvalg af loungestole i forskellige designs, farver og materialer. Køb din nye loungestol i dag og indret din egen hyggekrog i hjemmet.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Loungestol – stort udvalg af moderne og klassiske loungestole til hjemmet

En loungestol og lænestol kan på mange måder sammenlignes – det er stole, der indbyder til afslapning og rolige stunder. Loungestole skiller sig særligt ud ved at være noget anderledes i sit design og komfort. Her får du ikke alverdens smarte feature pakket ind i elektronik og knapper – du får et smukt og indbydende møbel, hvor du bare sidder godt.

Pift hjemmets indretning op med en eller flere loungestole – brug dem eksempelvis i soveværelset, på hjemmekontoret eller som en del af sofaopstillingen. En loungestol er aldeles alsidig og kan bruges på mange måder i de fleste af hjemmets rum. Læs mere om hvordan du kan indrette hjemmet i vores store inspirationsunivers.

Køb en klassisk loungestol i dag og få bragt det rene og elegante frem i din indretning. Vores klassiske loungestole fås i et væld af designs, farver og materialer. Du kan også købe en af vores mere moderne loungestol, som med sit særprægede design bidrager til en mere nutidig og up-to-date indretning. Gå på opdagelse i vores udvalg af smukke loungestole og find din favorit.

Indret hjemmet med en loungestol

Rene linjer og et elegant design – med en moderne loungestol får du et stilrent møbel, der passer perfekt ind næsten alle steder i hjemmet. Loungestole kan bruges flere steder og det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal indrette hjemmet. Sæt f.eks. en loungestol ved siden af sengen eller i et hjørne i soveværelset. Brug loungestolen som pynt i rummet og et sted du kan lægge dit tøj klar til næste dag, før du går i seng. Loungestole er også særdeles velegnet til hjemmekontoret, når der brug for et kærkomment pusterum i en travl hverdag. Indret hjemmekontoret med en loungestol og skab en anderledes og afslappet stemning. Sæt dig godt til rette og start arbejdsdagen i gode omgivelser.

Loungestole er det perfekte valg, når du vil skabe en lille hyggelig oase i et åbent miljø. Her kan du læne dig tilbage og nyde roen med en god bog og en kop kaffe. Placer en eller flere loungestole lige hvor du har lyst og lad hyggen opstå. Sætter du flere loungestole sammen, kan du med fordel overveje at tilsætte et sofabord eller indskudsborde til at sætte kaffen på.

Hos Møblér finder du et stort udvalg af loungestole i forskellige designs, farver og materialer.

  • Loungestol i læder
  • Loungestol i velour
  • Loungestol i stof

Køb en billig loungestol hos Møblér

En loungestol er perfekt til at udfylde tomrummet i et af stuens mange hjørner. Du kan eksempelvis lave din helt egen lille hyggelige læsekrog, hvor du med få tilføjelser såsom en god gulvlampe og et hjørnebord, kan få utallige timer til at gå.

Find en billig loungestol og få en nye yndlingsplads i stuen. Det kommer du med garanti ikke til at fortryde et sekund. Køb loungestol hos Møblér – vi findes både online og i vore mange landsdækkende møbelbutikker.

Se også vores udvalg af billige lænestole med indbygget fodskammel, hvilestole og otiumstole.

Loungestol på afbetaling – få varen hjem og betal først senere

Der kan være mange grunde til hvorfor en udskydelse af betalingen kan give mening – det blander vi os ikke i. Vi er her for at hjælpe dig med at få din boligdrøm til at gå i opfyldelse. Du kan derfor som kunde hos Møblér gøre brug af vores attraktive finansieringsaftale som er rentefri. Du kan derfor nemt og bekvemt købe din nye loungestol på afbetaling hos os. Du vælger selv hvordan du ønsker at afdrage på lånet og skulle du ønske at indfri lånet før tid, er dette også muligt.

Vores møbelfinansiering tilbydes i samarbejde med Santander Consumer Bank og kan bruges både online og i en af vores fysiske butikker.

Levering lige til døren

Har du hverken lyst eller mulighed for selv at afhente din nye loungestol – lad os hjælpe dig i mål. Vi tilbyder fri levering til husstandens kantsten på alle ordre over 1.500 kroner. Foretrækker du levering med indbæring kan dette også bestilles. Hos Møblér får du ydermere altid 100 % prismatch på din ordre. Skulle du derfor finde din loungestol billigere et andet sted, matcher vi prisen – så slipper du for at betale mere end nødvendigt.

Skulle du ønske at se en eller flere loungestole før du beslutter dig, er du altid velkommen til at besøge en af vores mange Møblér butikker – vi er landsdækkende og lokalforankrede.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Loungestol i læder – stort udvalg

Leder du efter en loungestol i læder? Det har vi. Find et stort udvalg af flotte loungestole betrukket med læder hos os. Du kan se hele udvalget online eller i en af vores mange møbelbutikker landet over.

Find en billig loungestol til stuen

Din nye loungestol behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene. Vi har et stort udvalg af billige loungestole hvor du ikke behøves at gå på kompromis med kvaliteten. Find en billig loungestol hos Møblér og fuldend stuens look.

Loungestol – en stilsikker favorit til stuen

En loungestol er en sikker favorit til at peppe stuen op. Brug en loungestol i den mørke læsekrog eller i forbindelse med sofaen. Se det store udvalg af moderne loungestole hos Møblér.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.