0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Otiumstole

Otiumstole

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Behagelige otiumstole i høj kvalitet med eller uden sædeløft

Hos Møblér tilbyder vi et stort udvalg af komfortable otiumstole i høj kvalitet til fordelsagtige priser. En otium stol er til dig, som har brug for ekstra komfort og selvhjælp. Vi har et stort udvalg af otiumstole som både findes i læder eller stof, med elektrisk sædeløft eller uden samt indbygget fodskammel eller særskilt fodskammel. Vi har helt sikkert en model der passer til netop dit behov.

Nedenfor finder du et udvalg af vores otiumstole, som kan personaliseres, så den matcher dit behov og ønsker.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Afslapning og komfort med otiumstole

Hos Møblér finder du et stort udvalg af komfortable otiumstole. Vores sortiment rummer forskellige modeller til forskellige behov. Du kan blandt andet finde flere otiumstole med sædeløft, således at du fremover ikke oplever problemer med at komme op fra din stol igen.

Går du med tanken om at erhverve dig en otiumstol for at understøtte et personligt behov, så kan vi med vores modeller blandt andet tilbyde følgende fordele ved netop vores stole:

  • Optimal komfort og afslapning i stolen
  • Justerbar funktion omkring fod- og rygstøtte
  • Stole i forskellige størrelser og mål alt efter dit behov
  • Stole i både læder eller stof
  • Oplagt lænestol til ældre

En otiumstol kan gå under mange navne, herunder seniorstol, hvilestol, løftestol eller som nævnt otiumstol. Fælles for dette er at stolen er særdeles velegnet til ældre, da lænestolen har flere funktioner, som særligt tilgodeser den ældre generation. Først og fremmest har stolene en god komfort, hvorfor du med ro og mag kan læne dig godt tilbage og slappe af foran fjernsynet eller måske med en god bog.

Har du eksempelvis nedsat funktion eller blot svært ved at komme op af stolen, så kan du med fordel overveje en otiumstol med elektrisk sædeløft. Denne funktion giver den nødvendige assistance og hjælper dig op ad stolen. Du kan dermed få en dejlig behagelig stol, der samtidig også kan assistere med en hjælpende hånd, hvis det er nødvendigt.

Har du spørgsmål til en af vores stole, eller brug for hjælp til at afdække dit personlige behov for en otiumstol, så er du mere end velkommen i et af vores mange lokale møbelhuse rundt om i landet. Her tilbyder vi altid kompetent service og hjælper med at finde den rigtige oitumstol til dit behov.

Hvilken otiumstol skal jeg vælge?

Det er svært at sige direkte hvilken stol du skal vælge. Det afhænger af dit behov og selvfølgelig hvilken stil du ønsker møblet i. Du kan altid tage kontakt til et af vores mange lokale møbelhuse, hvis du har brug for kompetent vejledning. Nedenfor har vi samlet nogle af de centrale spørgsmål som du kan tage stilling til omkring otiumstole.

Otiumstole i stof eller læder?

Hos Møbler kan du både få otiumstole i stof eller læder. Den ene er ikke mere rigtig end den anden, da dette kommer an på dine præferencer. Du kan overveje, hvad der passer bedst ind i hjemmets indretningsstil, men i sidste ende bør du vælge ud fra, hvad du føler dig mest komfortabel i.

Du bør overveje hvad der er nemmest for dig at vedligeholde når du vælger betræk til din nye stol. Hvad end du vælger en otiumlænestol i stof eller læder, så vil vedligeholdelsen være forskellige.

Du kan læse mere om behandling og vedligeholdelse af møbler i vores egen vedligeholdelses brochure.

Indbygget fodstøtte eller fodskammel

Vores otium lænestole leveres både med indbygget fodstøtte eller med en tilhørende skammel. En otiumstol med indbygget fodstøtte kan ofte tilbyde justerbare rygstøtte samt tilbyde mulighed for at tilpasse fodstøtten alt efter behov.

En otium lænestol med fodskammel giver en større grad af fleksibilitet, da fodskammel kan rykkes rundt efter behov, samt tilpasses benlængde på personen der bruger stolen, eksempelvis hvis en gæst benytter stolen.

Otiumstol med elektrisk assistance

Flere af vores otium stole tilbyder elektrisk sædeløft til at assistere dig med at komme nemt og bekvemt op ad stolen igen. Dertil kan du med den elektroniske assistance også tilpasse flere af lænestolens funktioner, såsom stoles rygstøtte således komforten er i top hver gang du sidder i din otiumstol.

Du kan med et indbygget elektrisk sædeløft læne dig godt tilbage i lænestolen uden, at det behøver at blive en hård og udmattende kamp at komme op ad stolen igen. Flere af vores otiumstole med elektrisk sædeløft kan klare løft på op mod 130 kg og i flere tilfælde mere. Er du i tvivl om den enkelte otiumstol med løftefunktion passer til din vægt eller behov, kan du altid kontakte eller besøge et af vores lokale møbelhuse.

En otiumstol med sædeløft tilbyder høj komfort, assistance til at komme op ad lænestolen og i flere tilfælde også elektrisk tilpasning af stolen, således den passer til netop dine behov. Otiumstole er det optimale valg af lænestol til ældre.

Otiumstol gennem ældresagen

Hos Møblér har vi løbende forskellige tilbud til medlemmer af ældresagen. Du kan altid finde de aktuelle tilbud i deres tilbudsavis eller ved at logge ind på ældresagens hjemmeside.

Sådan kan du indrette din stue med en otiumstol

Til din nye otiumstole kan du eksempelvis overveje et fint lille hjørnebord. Så har du altid plads til en varm kop kaffe eller te. Vil du fuldende din egen lille hyggekrog, så kan du også se nærmere på en tilhørende gulvlampe, så du altid har lys omkring dig til en god bog. Kunne stolen også gå hen og blive stedet, hvor du tager en lille lur i ny og næ, så kan du med fordel også overveje om du har brug for en plaid til at lune dig under.

Er du generelt interesseret i at lade dig inspirere omkring nye tendenser, farver og møbler til din boligindretning, så kan du altid finde inspirerende artikler omkring dette hos os. Vi har en hel sektion afsat til at fortælle om, hvad der rør på sig indenfor møbler.

Otiumstole til de bedste priser online

Hos Møblér kan vi altid tilbyde et stort udvalg af otiumstole fra kendte brands som Farstrup og mange andre møbler i høj kvalitet til gode priser. Udover otiumstole har vi også løbende mange andre stærke tilbud. Disse tilbud kan du finde i vores tilbudsaviser eller på vores tilbudsside.

Derudover har vi hos Møblér altid fokus på at tilbyde høj service og kompetent vejledning. Vi tilbyder prismatch mod vores konkurrenter, fordelagtig og billige finansiering samt fri levering på ordre over 1.500 kroner.

Har du brug for yderlig hjælp kan du kontakte dit lokale møbelhuse for vejledning.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er en otiumstol?

En otiumstol er en lænestol som kan indstilles og justeres enten manuelt eller elektronisk. Dette gør det eksempelvis muligt at læne ryglænet tilbage. Det kan også betyde at stolen er udstyret med mulighed for sædeløft. Dette anbefales til ældre med begrænset mobilitet eller personer med behov for assistance til at komme op.

Hvorfor skal du vælge en otiumstol?

Du skal vælge en otiumstol fordi du får en kvalitets lænestol designet til senioren. Stolen er behagelig at sidde i og har en række funktioner der gør den ekstra god til ældre mennesker. Stolene er meget skånsomme og indstillet således, at stolen kan hjælpe dig op igen med eksempelvis sædeløft.

Hvad er en otiumstol med løftefunktion?

En otiumstol med løftefunktion er en lænestol designet specifikt til personer der har brug for hjælp til at komme op ad stolen igen. Stolens funktion gør at sædet løftes op, hvorfor den siddende person ikke skal bruge alle sine kræfter på dette.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.