0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Seniorstole

Seniorstole

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Luksuriøse seniorstole med flere seniormøbler

Seniormøbler til alle - hos Møblér forhandler vi en seniorstol til dit hjem. Husets bedste stol er den, du sidder godt i. Vi er ikke ens og det bør vores stole heller ikke være. For at få glæde af hvilestolens mange funktioner, skal du vælge en stol, der passer dig perfekt i højden og bredden. Vi har også møbler til ældre mennesker. Kom ind og lad os hjælpe med at finde en god stol til dig.

Måske du også kan finde inspiration mellem vores sofaer og dreje- lænestole?

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Seniorstole

En seniorstol skal være komfortabel og gøre hverdagen nemmere. Det er den stol, som du og dine familiemedlemmer kommer til at slås om at sidde i, når der skal slappes af om aftenen efter en lang dag. Skal du ud og investere i en seniorstol til hjemmet, er det vigtigt, at du tager højde for dine behov og mål. En seniorstol er ikke, som navnet ellers antyder, kun til ældre mennesker, men derimod til alle, der ønsker et komfortabelt møbel at sidde i. 

Hos Møblér har vi et stort sortiment af kvalitetstestede og komfortable seniorstole i flere forskellige størrelser, materialer og designs – og med forskellige funktioner. Tag et kig nedenfor og find den helt rette hvilestol efter dine behov og ønsker. 

Seniorstole med forskellige funktioner

Det er en meget individuel investering, når du køber en seniorstol. Det er først og fremmest vigtigt, at du overvejer, hvilke funktioner du ønsker, din kommende hvilestol skal have. Hos Møblér forhandler vi et bredt udvalg af seniorstole med forskellige funktioner, bl.a. seniorstole med sædeløft, så du får nemmere ved at rejse dig op fra stolen. Vi tilbyder også seniorstole med motor til at vippe ryglænet tilbage, så du kan opleve og føle maksimal sidde- eller liggekomfort. 

Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at varetage dine behov og ønsker og vejlede dig gennem vores mange seniorstoles funktioner. Det er vigtigt for os, at du finder en seniorstol, der passer perfekt til dine præferencer, og som du bliver glad for i mange år frem. 

Leder du efter en komfortabel otiumstol i god kvalitet med eller uden sædeløft, kan du også finde dette hos Møbler.

Seniorstole til lave priser

Står du og mangler en seniorstol til stuen, eller vil du bare gerne udskifte den slidte, gamle stol, du har stående, tilbyder vi hos os mange udgaver af seniorstole i forskellige prisklasser. Der er noget til enhver pengepung. Vi har endda en lang række seniorstole på tilbud til yderst favorable priser. 

Du kan med garanti finde en seniorstol, der matcher din stil og indretning blandt vores udvalg, som indeholder mange forskellige mærker og designs inden for kategorien. Du kan bl.a. vælge mellem moderne seniorstole med tilhørende fodskammel, seniorstole i blødt, sort læder og komfortable seniorstole med vippesystem. Hos os er det altså nemt at finde din drømmeseniorstol, som både er praktisk og æstetisk. 

Stress af i hverdagen med en komfortabel seniorstol

Hos Møblér går vi meget op i, at du finder en seniorstol, som du kan bruge i mange år frem. Blandt vores sortiment finder du en lang række mærkevarer, som har sans for detaljen og fokus på gode materialer, kvalitet og design. Det er din garanti for et lækkert produkt, der holder langt ud i fremtiden. En seniorstol er en investering i velvære, og det er vigtigt, at din kommende seniorstol er komfortabel. Derfor forhandler vi udelukkende gode mærker, der producerer kvalitetsmøbler, som din krop vil takke dig for at investere i. 

Vi tilbyder f.eks. seniorstole i sort, hvid, brun og rød, adskillige materialer, stof og læder, små og store samt klassiske og moderne seniorstole – alle sammen til faste lave priser. Vi har altså seniorstole i alle størrelser, farver og former, så uanset om du leder efter en kompakt seniorstol til hjørnet af stuen, eller om du er på udkig efter en stor seniorstol med tilhørende fodskammel til at udfylde stuen, så har vi løsningen. Livet er for kort til ikke at sidde behageligt, og med en af vores mange seniorstole er du netop sikret ultimativ siddekomfort – hver dag!

Kontakt Møblér allerede i dag

Tag et kig på vores store sortiment af seniorstole nedenunder, så du kan se vores mange muligheder og blive inspireret til købet af din drømmeseniorstol. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, mail eller komme ind i en af vores mange Møblér-butikker, hvis du skulle have nogle spørgsmål til dit kommende køb af seniorstol, eller hvis du mangler inspiration. I din lokale Møblér-butik kan du selvfølgelig også afprøve vores seniorstole, så du nemt kan finde frem til netop den stol, der passer til dine behov og ønsker. Vores kompetente personale står altid til rådighed med vejledning, så du får den bedste købsoplevelse. 

Så se at få skiftet den gamle stol i stuen ud med en ny og komfortabel en af slagsen – en seniorstol!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.