0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Skamler

Skamler

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Skamler for enhver smag

Hos Møblér finder du et spændende og bredt udvalg af skamler og taburetter i højeste kvalitet. Vi har et passioneret og engageret team, som nøje udvælger skamler i flotte og stilfulde farver og designs, så der burde være for enhver smag. Hos Møblér kører vi altid med 100% prismatch.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Stort udvalg af skamler og taburetter i høj kvalitet

Vi har udvalgt et top engageret og passioneret team, som hver dag arbejder på at udvælge de bedste og mest populære skamler på markedet til dig. En skammel kan du både anvende som puf til din sofa eller som en fodskammel til din lænestol. Du kan også bruge den som en ekstra siddeplads til gæsterne omkring sofaen. I vores sortiment finder du skamler af træ, læder eller stof, så du netop kan få den skammel, som passer i tråd med din boligindretning. De fleste af vores skamler kan du finde i forskellige farver og modeller, så de også passer i stil med din lænestol, otiumstol eller sofa.

Det kan være særligt aktuelt at have en skammel, hvis der skulle blive en ekstra gæst til spisning, og du mangler en stol. Derfor har vi udvalgt et sortiment af skamler, som både er praktiske, men som også passer ind i det moderne nordiske hjem. Flere af vores modeller kan du få i forskellige træsorter, farver og størrelser, så det passer efter dine behov og ønsker. Find derfor den model, som passer ind i din boligindretning - hvis ikke du finder det rette match, så kontakt gerne vores venlige kundeservice eller mød os i en af vores 36 butikker rundt i hele Danmark.

Find din skammel i læder eller stof

Hos din lokale Møblér butik har vi skabt et lille univers af nøje udvalgte møbler til dit hjem, sommerhus, fritidshus eller kontor. Du finder et bredt udvalg af kvalitetsmøbler, som indfrier de højeste standarder for design, komfort og materialevalg. Du finder bl.a. fodskamler i stof, blødt semianilin læder, batick læder, soleda læder, og meget mere. Hvis du måtte have spørgsmål i forhold til kvalitet, størrelser eller andet du måtte have på dit hjerte, så ring til den nærmeste forhandler eller skriv direkte til os på chatten.

Gør dit hjem komfortabelt og moderne med en skammel

Vi ser en klar tendens og udvikling på det nordiske marked, når det kommer til skamler og taburetter. Netop derfor kigger de største brands og mærker denne vej, for at de kan ride med på bølgen. Der bliver derfor i høj grad lagt vægt på at udvikle skamler i moderne designs, som passer i tråd med den høje efterspørgsel. Der er dog stor variation i kvalitet og komfort på det store udvalg på markedet. Derfor har vi hos Møblér et specialiseret team, som vurderer hver enkelt skammel og producent helt tæt på. Det gør vi for at sikre, at de indfrier de høje standarder, som vi sætter for at produkterne kommer i vores sortiment til dig.

Skamlerne kan både bruges som et møbel i entréen, badeværelset eller stuen. Hos os kan du være sikker på, at du kan få en skammel til den bedste pris. Vi bestræber os på at have et udvalg til den kræsne og stilfulde køber, som ønsker at investere i et møbel. For at brugeroplevelsen af alle vores produkter er i top, går vi meget op i den komfort og livskvalitet den enkelte skammel kan medbringe. Vores produkter er derfor også udviklet i et slidstærkt materiale, så de kan holde mange år frem. 

Gode og billige priser på skamler af høj kvalitet

Hos Møblér har vi en klar mission om at gøre det så simpelt og enkelt for dig, at kunne finde netop det møbel du leder efter. Derfor har vi samlet et stort og kreativt udvalg af skamler fra de største brands og producenter. Sammen med vores dygtige indkøbsteam er vi med til at sikre, at vi kan tilbyde et af landets bedste priser på vores udvalg af møbler til dit hjem. For at vi kan gøre det nemmest muligt for dig, har vi valgt at køre med 100 % prismatch. Det betyder i praksis, at finder du en af vores skamler til en billigere pris i en anden online butik eller fysisk butik, så matcher vi prisen. Du har derfor din garanti for at finde et kvalitetsmøbel, som holder mange år frem til den bedste pris. Kontakt din nærmeste lokale Møblér for at høre nærmere om betingelserne. 

Hvad koster en skammel?

Prisen på en skammel kan variere fra den ene til den anden model, da de er udviklet i forskellige materialer, farver og designs. Vi har udvalgt et sortiment af skamler, som henvender sig til alle forskellige prisklasser alt efter, hvilke ønsker og krav man måtte have. I vores udvalg af skamler har vi listet en række inspirerende, innovative og kreative designs, som dækker både de budgetvenlige prisklasser og prisklasser i den højere ende. Ens for alle vores skamler er, at de alle er nøje udvalgt efter høje standarder for kvalitet og design.

Hvis du har et særligt ønske til design eller farve, så tag fat i vores online kundeservice eller en af vores medarbejdere i en af vores 36 lokale Møblér butikker. Vi hjælper dig med at finde det helt rette match. Vi glæder os til at høre fra dig og ønsker dig en rigtig god fornøjelse.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.