0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Sofaer

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Flot udvalg af en ny sofa til hjemmet

Køb din nye sofa hos Møblér. Vi har et stort udvalg af af flotte sofaer og til billige priser, hvor alle kan være med. Vi har et bredt udvalg og helt sikkert en sofa efter din smag.

Se også:

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Sofaer

Ingen stue uden en sofa! Sofaen er efterhånden blevet et af de møbler i hjemmet, som vi bruger allermest tid i. Uanset om formålet er at flade ud efter fyraften, slappe af til en god film, hygge med større selskaber eller en lille eftermiddagslur, så er sofaen det oplagte ”go to”-møbel. Sofaen er kort og godt et centralt omdrejningspunkt for sociale aktiviteter i hverdagen og forbindes i høj grad med komfort og velbehag. Det er her du finder din nye lædersofa på tilbud i stof eller læder.

Hos Møblér har vi et bredt udvalg af billige, flotte og kvalitetssikrede sofaer i forskellige kategorier og i et væld af udgaver, hvad angår både materialer, størrelser, farver, æstetik og funktionalitet. Se mere nedenfor og find netop din drømmesofa. Se de mange muligheder inden for farve, design og moduler. I vores sortiment finder du både 2 personers og 3 personers sofaer. Vi har også et tiltag der hedder Ucreate sofasystem, hvor du selv kan sammensætte din sofa efter behov og plads. Hvis du er på udkig efter en ny lædersofa er du kommet til det rette sted. Kig ind i vores butikker eller online - vi har altid et godt tilbud til dig! 

Bredt udvalg af billige sofaer i topkvalitet

Køb af sofa er en meget individuel investering, og det kræver en lang række vigtige overvejelser og valg for at finde den helt perfekte sofa. Derfor er vores kompetente personale uddannet til at varetage dine behov og præferencer og kan guide dig godt igennem ”sofa-junglen”, så du ender med en sofaløsning, der præcis matcher dine præferencer og ønsker.

Møblér tilbyder et bredt udvalg af sofaer, der alle er produceret med øje for flot design, høj kvalitet og komfortfølelse – uden at det skal koste dig en bondegård. Vi går altså hverken på kompromis med pris eller kvalitet, når du køber din sofa hos os, og du er derfor altid sikret en god handel. Tag et kig på vores mange sofa-nyheder, så du er opdateret på de aktuelle sofa-trends, som med garanti kan inspirere dig til dit næste køb af sofa.

Stort udsalg og stærke tilbud på sofaer

Uanset om du rent faktisk står og mangler en sofa til stuen, eller om du bare gerne vil udskifte den gamle sag med en ny og bedre udgave, er vi leveringsdygtige med en lang række sofaer på udsalg til stærke tilbudspriser og faste lavpriser, så alle kan være med.

Du vil uden tvivl kunne finde en sofa efter netop din smag blandt vores sortiment, der spænder over mange forskellige sofatyper og -mærkevarer. Du kan bl.a. vælge mellem stilfulde retrosofaer, smarte 2- og 3-personers sofaer, rummelige hjørnesofaer, smarte sovesofaer eller moderne sofaer med chaiselong. Du kan altså nemt finde frem til en sofaløsning, der passer perfekt ind i din stue.

Skræddersyede sofaer – til alle behov

Hos Møblér ser vi muligheder frem for begrænsninger, og vi går derfor meget op i at give dig frie tøjler til at sammensætte din drømmesofa. Vi tilbyder utallige kombinationsmuligheder, hvad angår både design, farver og moduler, så du kan få en unik sofa, der kan være med til at sætte et personligt præg på dit hjem. 

Vi har et stort udvalg af f.eks. grå, blå, røde og gule sofaer, adskillige variationer af stof- og lædertyper, høje såvel som lave sofaer og store såvel som små. Med andre ord: de optimale muligheder for at skræddersy din personlige sofa – og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Er du typen, der tænker meget i praktik, kan Møblér også være behjælpelig. Vi har sofaer i alle tænkelige størrelser og former. Så om du er på udkig efter en lille og fiks sofa til en lejlighed med begrænset plads, eller om du søger en rummelig hjørnesofa, der kan udfylde en stor stue og samle hele familien eller mange gæster, ja så finder vi en passende løsning, der tilfredsstiller dine behov.

Som et særligt tilbud har du hos Møblér desuden mulighed for at benytte dig af den service, vi kalder ”Ucreate sofasystem”, hvor du kan konstruere din helt egen sofa ud fra dine egne præferencer, behov, pladsforhold og andre personlige kriterier. Her får du altså lov til frit at lege med forskellige løsninger, idéer og sofa-sammensætninger med henblik på at skabe det unikke design, som komplementerer dit hjems øvrige interiør.

Kom op ad sofaen – kontakt Møblér

Ud over at orientere dig i vores store udvalg af sofaer herunder er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, mail eller komme ind i din lokale Møblér-butik, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller bare mangler inspiration til dit kommende køb af din drømmesofa. Vi står altid til rådighed med kompetent vejledning og ønsker kun at give dig den optimale købsoplevelse.

Så se at komme op ad sofaen – det kan kun gå for langsomt! 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.