0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Dekoration

Dekoration

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Dekoration

Det er svært at komme udenom billeder, nips og pyntegenstande, når du skal dekorere og indrette dine værelser. Det er oftest her, du får skabt den stemning og personlighed, som du ønsker at skabe i dit hjem. Det skal være sjovt og hyggeligt at gå og indrette sin bolig. Der er også fri mulighed for, at du kan kombinere og sammensætte tingene, ligesom du ønsker det. I vores udvalg af boligdekorationer har du mulighed for at skabe dit helt eget tilflugtssted fra hverdagens stress og larm.

Hos Møblér finder du et stort udvalg af malerier, lyskæder, fyrfadsstager, vaser og meget mere. Vi har nøje udvalgt forskellige farver og designs, så der burde være noget for enhver smag. Vores dekorationsgenstande finder du naturligvis i alle prisklasser. Ens for alt vores dekoration er den høje kvalitet. Husk at vi har 100 % prismatch på alle vores dekorationsprodukter. Hør din lokale Møblér butik om betingelserne for prismatch.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Lad dekoration til boligen give personlighed og charme

Oftest er det gennem pyntegenstande, brugskunst og de små nipsting, at man for alvor kan danne sig et indtryk af, hvem der bor i boligen. Det kan være, at farvevalget af ens nipsting er afslørende. Måske er det særlige plakater, malerier med statements eller humor, som kan være kendetegnende for hvem man er som person. Du har frie rammer til at pynte og designe dit hjem, som du ønsker det. Det er trods alt dit hjem, og her du søger hen, når du vil finde ro og lade op til en ny dag med oplevelser. Oftest giver de famøse boligmagasiner dig et indtryk af, hvordan et hjem kan se ud, men det vigtigste er, at du danner de bedste rammer for dig som person og din personlighed. Det vigtigste er vel, at du indretter et hjem, som du og din familie har brug for - på den måde opnår du også den bedste atmosfære og hygge i hjemmet.

Nips til hjemmet - Når små detaljer gør en stor forskel

Der findes et utal af muligheder for nips til dit hjem. Det er oftest kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvordan du kan sammensætte og kombinere de forskellige elementer. I vores kæmpe udvalg kan du vælge mellem vaser, lysestager, lyskæder, brugskunst og meget mere. Her kan finde et stort udvalg af glas, keramik og træ genstande - alt efter hvad du foretrækker i din indretning. Her har du mulighed for at eksperimentere med de forskellige farver og størrelser af nipsting på f.eks. sofabordet, spisebordet, vindueskarme, rullebordet eller i dine hyggekroge i boligen. Du kan dekorere og pynte din bolig, så det matcher både den klassiske, moderne eller minimalistiske stil. Du kan selvfølgelig også skabe din helt egen stil. Find din kreative og opfindsomme side frem og lad dig blive inspireret af vores spændende og unikke udvalg af dekorationsgenstande i højeste kvalitet. Det er oftest de små ændringer, som skaber den helt store forskel.

Vælg bolig dekoration med stil

Vi ser en stigende tendens til, at vi i Danmark går mere og mere op i vores boligindretning. Store dele af verden er også begyndt at kigge på, hvordan vi gør i Danmark - for det er vi ret gode til. Heraf kommer også det populære udtryk “ Danish Design”, som i dag står for kvalitet og design af høj kvalitet - ikke kun i Danmark men rundt i hele verden ift. både møbler og boligtilbehør. Gør din boligindretning spændende og sjov ved at sætte dit helt eget præg på din indretning. Du kan vælge at eksperimentere med forskellige farver og nuancer, som går igen i de forskellige rum, eller et farvetema for hvert rum man går ind i.

Du har i vores udvalg også mulighed for at skabe unikke og flotte dekorationer på dine vægge. Her kan du pynte væggene med stilfulde, farverige eller enkle billeder, malerier eller plakater. I de fleste tilfælde følger der også en ramme med til plakaten. Vi har også andre elegante vægdekorationer som blandt andet er designet af den danske Louise Dorph. Sidst men ikke mindst finder du elegante og dekorative spejle i messing, som både passer ind i den rustikke eller elegante indretningsstil.

Find dekoration til din bolig hos Møblér

Hos Møblér har vi sammensat et dedikeret hold af utrolig passionerede og engagerede medarbejdere, som hver dag henter inspiration fra de førende producenter og boligmagasiner. Det gør vi for at løbende at blive opdateret på, hvad der bevæger sig ude i den store verden. Vi udvælger nøje de mest anerkendte og bedste producenter, leverandører og samarbejdspartner, som vi mener lever op til vores høje krav for kvalitet og design. Det har vi valgt at gøre, da vi ved, at du som indkøbschef for din husstand altid ønsker det bedste produkt til den billigste pris.

Gennem vores stærke indkøbsafdeling yder vi den ekstra indsats for at indhente de bedste priser til dig som kunde. Det skal både være inspirerende og nemt at være kunde hos Møblér. Derfor har vi valgt at køre med prismatch. Det betyder at, hvis du skulle finde selvsamme produkt billigere hos en anden konkurrent, så vil vi matche prisen. Kontakt os her eller besøg din lokale Møblér butik for at høre nærmere om betingelserne for prismatch.