0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Lamper

Lamper

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Stort udvalg af lamper til dit hjem

Hos Møblér synes vi, at alle fortjener god belysning i hjemmet. Derfor udvælger alle vores lamper nøje efter høje standarder for kvalitet og design hos de førende producenter og leverandører. Skulle finde en af vores lamper billigere et andet sted, så husk at vi prismatcher alle vores konkurrenter. Kontakt din lokale Møblér-butik.

Pris

Bredde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Belysning der gør en forskel

Det er umuligt at komme udenom belysning i boligindretningen. Belysningen i dit hjem betyder mere, end du tror, og forskellige lampetyper tjener forskellige formål. Vi ser i dag flere og flere investere i designerlamper, fordi det både er et stilfuldt møbel, og samtidig giver et fantastisk lys til rummet. For nogle er lys måske bare lys, men bruger du det opmærksomt og bevidst, kan du skabe et helt unikt præg på dit hjem. Én ting er, at man kan få lamper med mange forskellige æstetiske udtryk. En anden ting er, at nogle lamper virker bedst på helt særlige placeringer. Hos Møblér forhandler vi både lamper, som egner sig godt til at hænge over spisebordet, væglamper, læselamper, lamper med hyggebelysning, gulvlamper, LED-lamper, og vi forhandler endda også højtalerlamper. Der er derfor alle muligheder for, at du finder din næste lampe hos Møblér, da vi kort sagt har en lampe til ethvert formål.

Er du på jagt efter en pendellampe til at hænge over spisebordet, en væglampe til at lyse op i entréen, eller en gulvlampe til at give hyggebelysning i din hyggekrog, så finder du det hos Møblér. Vi har lamper i forskellige designs og størrelser, så du har mulighed for at tilpasse det lige præcis efter dit rums størrelse og behov. Vi udvælger alle vores lamper nøje efter høje standarder for kvalitet og design hos de førende producenter og leverandører. Vi ønsker kun, at du får det bedste af det bedste. Gennem vores stærke indkøb kan vi tilbyde alle lamper til de bedste priser på markedet. Såfremt at du skulle finde en af vores lamper billigere et andet sted, så husk at vi prismatcher alle vores konkurrenter. Kontakt din lokale Møblér butik.

Gå på opdagelse og bliv inspireret af vores store udvalg af lamper til din boligindretning. Vi har et kreativt udvalg af forskellige modeller, størrelser og farver. Fælles for dem alle er at de er udvalgt efter deres høje kvalitet. Du får med garanti en lampe, hvor der hverken er gået på kompromis med kvalitet eller design. Der er uanede muligheder, og det kan derfor være svært at tage den endelige beslutning. Har du brug for hjælp eller inspiration, er du mere end velkommen til at skrive til vores online kundeservice på chatten eller kontakte din lokale Møblér butik.

Få kvalitetslamper ind i hjemmet

En lampe er ikke blot en lampe, det har vi efterhånden slået fast. Men - ved at orientere dig i vores udvalg lægger du sikkert mærke til den enorme diversitet, der hersker i vores forskellige produkter. Vi forhandler mange typer af lamper: Nogle er helt klassiske, mens andre har et så skulpturelt udtryk, at de nærmest tjener som kunstværk lige såvel som lyskilde. Vi har en lampe, der både passer ind i den moderne, elegante, minimalistiske og rustikke indretning.

Her hos Møblér er vi stolte af at kunne tilbyde kvalitetslamper til alle hjemmets rum. Til køkkenet og spisestuen har vi et meget bredt udvalg af loftlamper og pendellamper med forskellige udtryk og i forskellige størrelser, former, farver og materialer. Uanset om du er til store eller små lamper, iøjnefaldende eller diskrete lamper, så har vi, hvad du skal bruge. Der er heldigvis ikke noget, der er forkert, og du har derfor frie muligheder for at kombinere dine lamper og belysning, som du ønsker i hele boligen. Du kan sammensætte den stemning, som du mener, du slapper bedst af i.

Hos Møblér har vi et udvalg af smukke og stilfulde gulvlamper, som giver en hyggebelysning til rummet enten ved at kaste lys op mod loftet eller som en læselampe til lænestolen i stuen eller soveværelset. Du kan også vælge en flytbar bordlampe, som du kan stille på natbordet eller et hjørnebord, så du har et behageligt lys omkring din seng eller sofa.

Lamper til enhver smag

Uanset om du leder efter en lampe til soveværelset, børneværelset, entreen, stuen eller kontoret, har vi et tilpas stort udvalg, som giver dig mulighed for at vælge lige præcis det udtryk, din lampe skal have.  Det har vi bevidst valgt, da vi ønsker at gøre det så let og smart for dig at handle lamper og andre møbler ind til din boligindretning.

Særligt hvis du kan lide retro-looket, er der rig mulighed for at få både pendellamper og væglamper i mange forskellige farver. Hvis du er mere til den klassiske pendel i flere niveauer, har vi også meget at vælge mellem her. Vi kan endda også tilbyde lamper med lysdæmper, hvis du vil have mulighed for at styre, hvor skarpt lyset i lamperne skal være.

Lamper til billige og gode priser

Kvalitet og gode priser er noget af det, som kendetegner alle vores lamper. Grundet vores stærke indkøb kan vi tilbyde de bedste priser på alle vores lamper. Vi har et udvalg af lamper i alle prisklasser, så du kan frit kan vælge mellem et stort udvalg efter dit budget og ønsker. Vi ved dog godt, hvor glade vores kunder bliver for gode tilbud, og derfor sørger vi løbende for at holde tilbud og udsalg på vores side her online eller i vores lokale Møblér butikker.  Hold derfor øje med vores sortiment, som vi løbende opdaterer med gode tilbud og de nyeste produkter på markedet.

Find din lampe hos Møblér

Hos Møblér bliver du altid mødt af en serviceminded og faglig stærk medarbejder, som glædeligt vil hjælpe og vejlede dig efter bedste evne. Vi har en bred viden om lamper generelt - både i forhold til, hvilke lamper der klæder hvilke rum bedst, og hvilken type lys der egner sig bedst til hjemmets forskellige rum. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig. Enten gennem vores hjemmeside eller i én af vores 35 fysiske butikker, som er fordelt over hele landet. Find derfor din lokale Møblér butik, hvor du er mere end velkommen til at kigge forbi, for enten at finde inspiration eller få vejledning til dit næste køb. Vores kompetente og imødekommende medarbejdere glæder sig til at møde dig og hjælpe dig på vej mod den perfekte belysning til dit hjem.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.