0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Dekoration

Galleri

Galleri

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Find et nyt billede eller maleri til stuen på tilbud her

Hos Møblér har vi et stort udvalg af malerier til hjemmet. Se det store udvalg nedenfor, der tæller store og små vægbilleder til stuen m.m. Vores store galleri indeholder et hav af forskellige stilarter, farver og størrelser. Du finder blandt andet billige, håndmalede malerier, grafiske plakater, indrammede plakater, lærredsprint, verdenskort m.fl.

inspiration og et godt tilbud hos Møblér. Bestil online eller besøg en af vores mange fysiske butikker. Mangler du andet ophæng til væggen, har vi også et stort udvalg af forskellige spejle.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Et billede til væggen siger mere end 1000 ord

Hos Møblér finder du et stort udvalg af flotte gallerier til dine vægge i boligen. Det er både i form af lærredsbilleder, plakater, metalprint og håndmalede malerier. Der skulle helt sikkert gerne være noget for enhver smag, så du med garanti finder det perfekte galleri til din boligindretning.

Du finder både gallerier og billeder, som passer ind i den moderne, rustikke, minimalistiske, elegante eller helt klassiske indretningsstil. Du kan både vælge mellem farverige eller sort/hvid billeder med et direkte motiv eller i en abstrakt udgave.

Et billede kan både være personligt eller en dekoration til at give din indretning et ekstra pift. Et billede kan hænge i stort set alle rum, og er med til at give noget farve og liv på dine tomme vægge. Det kan også være med til at løfte dine møbler ved f.eks. at hænge det over din sofa, som en billedcollage eller to store billeder. Det kan også stå for sig selv eller over et lille bakkebord, så du giver det sidste touch der fuldender din indretning.

Når det kommer til kunst og indretning, er der ingen regler. Du kan både gå med de sikre valg, eller du kan indrette det med dit helt eget personlige touch ved at sammensætte din egen unikke kombination.

Billeder til væggen for enhver smag

Hos Møblér ønsker vi at gøre det sjovt og nemt, når du skal indrette din bolig. Derfor har vi et dedikeret team, som har samlet et stort og kreativt udvalg af en masse forskellige flotte og stilfulde billeder. Her opdaterer vi løbende vores shop med nye kreative og spændende billeder, som vi tilbyder til konkurrencedygtige priser. Du vil blandt andet i vores sortiment finde de lidt bløde billeder med blomster og naturrige motiver, og de mere rå og minimalistiske billeder i grålige og mørke nuancer.

Plakater med motiv - sæt dit personlige præg

Plakater er gode til at kunne sætte et personligt præg på væggene. Du finder derfor også et stort udvalg af plakater med f.eks. dyremotiver, naturmotiver, eller ordsprog, som kan sammensættes til en stilfuld billedcollage i stuen, soveværelset eller i entréen.

Vi har også et udvalg af billeder for dig, som ønsker at provokere eller give et humoristisk præg på din indretning. Her kunne det f.eks. være Mixed Media billeder, som naturligt giver et blikfang og et smil på læben.

Uanset om du er på jagt efter et større eller mindre billede til hjemmet, kontoret eller sommerhuset, kan du med stor sandsynlighed finde dit næste billede hos Møblér til de bedste priser.

Gør en god handel på billeder og plakater - Prismatch

Hos Møblér har vi en klar ambition om at ville være dit foretrukne shoppingsted, når du skal til at indrette din bolig. Derfor har gennem vores stærke indkøb fokus på at kunne tilbyde dig de bedste priser på markedet, for de produkter vi har tilgængelige på shoppen.

Vi mener, det skal være sjovt, kreativt og budgetvenligt, når man skal indrette sin bolig. Du finder derfor også 100 % prismatch på alle vores billeder og malerier. I praksis betyder det: finder du det samme produkt vi har på shoppen billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi deres pris. Dermed er du altid sikker på at kunne få den bedste pris på varen, når du handler hos Møblér.

Find det billede, grafiske print eller grafiske lærredstryk du søger

Kontakt vores online kundeservice eller besøg en af vores lokale 35 butikker/showrooms. Her kan du også høre nærmere om betingelserne for prismatch.

Såfremt du måtte have et spørgsmål eller en forespørgsel på et specifikt billede, plakat, print eller maleri, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, eller se billedet i sin originale stand og størrelse i en af vores showrooms rundt i hele landet. Her står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis.