0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Entré

Entrémøbler

Entrémøbler

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Entrémøbler - Giv et godt førstehåndsindtryk

Et af de første indtryk du giver i dit hjem sker allerede ude i entréen. Da det er det første rum, du træder ind i fra hoveddøren, er det oftest her du har mulighed for at give dine gæster det bedste indtryk. Uanset om du har en lille lejlighed eller en kæmpe patriciervilla, kan du have en smal entré, hvor det er vigtigt at skabe orden og plads. Derfor har vi hos Møblér et stort udvalg af diverse entrémøbler, som gør livet både smartere og mere simpelt for dig. Du kan både gøre det lækkert for dig selv og dine gæster ved at udnytte pladsen effektivt ved at indrette din gang eller entré. Med et spejl kan du åbne rummet mere op, og samtidig kan du se, om alt er som det skal være, inden du løber ud af døren. Du kan også indrette med en lille bænk, hvor du kan sætte dig for at binde skoene. Du kan også stille en stumtjener eller hænge en knagerække, for at man let kan smide overtøjet, inden man træder ind i boligen.

Entrémøbler

Entréen er det første rum, du møder i dit hjem, og det sidste rum, når du forlader det igen. Det er her, du kommer ind efter en lang arbejdsdag, hvor skoene endelig kan tages af, og nøglerne lægges på bordet. Det er også her, du lynhurtigt skal have jakken på og fat i tasken, inden du skal afsted ud ad døren. Derfor bør entréen både være praktisk og flot, fordi rummet netop er hjemmets førstehåndsindtryk og et sted for praktiske gøremål. Hos Møblér har vi et bredt sortiment af entrémøbler, som du kan pryde din egen entré med. Læs med nedenfor og få inspiration til køb af dine nye entrémøbler. 

Praktiske entrémøbler med skuffer

Er det praktiske aspekt vigtigt for dig, vil et entrémøbel med skuffer være en ideel løsning. Her kan du nemt gemme dine småting væk, så de ikke ligger og roder eller fylder. Entrémøblet med skuffer er praktisk til f.eks. opbevaring af vinterens udstyr såsom vanter, huer og ørevarmere, sommerens solbriller og solcreme, forårets lækre tasker eller efterårets fine tørklæder. Det er helt op til dig, hvad du vælger at putte i entrémøblets skuffer.

Afhængigt af entréens størrelse kan du købe forskellige varianter af entrémøbler med skuffer. Er pladsen trang, har vi væghængte entrémøbler med enkle skuffer. Dette er den perfekte måde at få opbevaring af praktiske ting i entréen, uden at det tager for meget gulvplads og uden at gå på kompromis med designet. 

Har du derimod mere plads at gøre godt med, kan du med fordel indrette entréen med større møbler. Her kan du eksempelvis finde vores flotte og tidsløse entrémøbler af teak eller træ. Disse materialer er yderst moderne og kan tilskrive hjemmets indretning et hyggeligt og charmerende udtryk.

Væghængt entrémøbel skaber luft

Ved at vælge væghængte entrémøbler frigøres der gulvplads, hvilket er med til at skabe en større rumfornemmelse i entréen. Hos os finder du en lang række forskellige væghængte entrémøbler. Du kan eksempelvis vælge mellem et lille entrémøbel, som kan hænges op på væggen, eller et mere smalt entrémøbel – også med mulighed for ophæng.

Det er desuden oplagt at kombinere dit entrémøbel med et spejl. Dette ser ikke bare elegant ud, men er også særdeles anvendeligt og praktisk i hverdagen, når du lige hurtigt skal tjekke, hvordan håret sidder, inden du går ud ad døren. Samtidig er spejlet med til at forlænge den rummelige oplevelse af entréen.  

Den plads ekstra gulvplads, som de væghængte entrémøbler frigør, muliggør, at du kan udnytte rummet til andre former for møbler – eksempelvis et smalt entrémøbel i form af en bænk, som er blevet ekstremt populært indretningsmæssigt. Bænken kan pyntes med dekorative puder, tæpper og skind. En stor fordel ved en bænk som entrémøbel er, at de ikke kun har en æstetisk funktion i rummet, men de har i den grad også en praktisk funktion i hverdagen – f.eks. når skoene skal tages af og på. 

Et lille entrémøbel kan gøre hele forskellen

En gængs opfattelse er, at entrémøbler oftest er store og bestandige. Dog er et lille entrémøbel ikke at kimse af, og faktisk kan et sådant møbel gøre hele forskellen i rummet. Dette kan eksempelvis være i form af dekorative knager, som hænges op på væggen, en lille kommodeskuffe eller en elegant stumtjener. Det lille, fikse entrémøbel udstråler en større lethed end de mere tunge møbler og kan give det sidste finish til din indretning. 

En mindre tilføjelse til indretningen af din entré kan være et smukt spejl, der både er dekorativt og praktisk at have i entréen. Hos Møblér har vi en lang række spejle i forskellige udgaver – alt lige fra helt simple og elegante spejle uden ramme til mere kraftige og store spejle med ramme. Rammerne fås i flere farver og materialer – både sort, sølv, messing, hvid og træ. Især spejle med trærammer vil stå flot i en entré, der er indrettet med entrémøbler i teak eller eg.

Har du lyst til at forny din entré med flotte og smarte entrémøbler, bør du komme ind i en af vores mange Møblér-butikker og få råd og vejledning af vores kompetente personale. Her får du mulighed for at se, føle og mærke møblerne, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for købet af dit kommende entrémøbel – lige efter din smag. Du er også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.