0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Entré

Knager

Knager

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Knager og knagerækker

Hos Møblér har vi et stort udvalg af knager og knagerækker fra de bedste og mest kendte producenter på markedet. Du finder knager i forskellige designs og farver, så der er til enhver smag. Du finder både knager som matcher den klassiske, moderne, rustikke eller minimalistiske indretningsstil. En knage eller knagerække er ideel at montere i din entré eller i børneværelset, hvor du hurtigt og smart kan hænge dit overtøj. Det er også ideelt at have en knagerække på badeværelset, hvor dine håndklæder kan hænge til både dig og dine gæster. Vi byder dig varmt velkommen til at kigge dig omkring i vores spændende udvalg af knager og andet boligtilbehør til din boligindretning. Vi håber du finder inspiration i vores sortiment, som vi løbende opdaterer med de nyeste produkter fra de bedste mærker på markedet.

Husk at vi har prismatch. Det betyder, at hvis du skulle se den samme vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Kontakt din lokale Møblér butik og hør nærmere om betingelserne.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Vælg knagerækker i stilfulde designs

Knager og knagerækker har i den seneste periode oplevet at blive mere og mere populære i de nordiske hjem. Særligt i Danmark. Det har producenterne selvfølgelig bemærket, og der bliver derfor i dag designet og udviklet knagerækker i forskellige flotte og kreative designs, så du kan vælge mellem forskellige farver og materialevalg. Heriblandt plastik, metal og ikke mindst flere forskellige træsorter. Der findes i dag både funktionelle og designer knagerækker, som passer ind i en moderne, rustik, minimalistisk eller retro indretning. Det er oftest de små detaljer, som gør de største forskelle og indtryk.

Det er ikke kun designet og det flotte udtryk, som er afgørende for dit valg af knagerække. Den skal naturligvis også være funktionel, hvor designet samtidig skal være egnet til hverdagsbrug. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du nøje overvejer, hvilket materiale du har lyst til at vælge i din boligindretning. Du kan oftest finde forskellige kombinationer af træ og metal, eller plastik af en art. Indretning skal være sjov og kreativ, så du kan både kombinere og sammensætte forskellige knager eller knagerækker, som du selv synes giver det mest personlige look. Der er sjældent noget, der er helt forkert, da du styrer det helt efter din egen smag. Hos Møblér finder du både enkeltstående knager og knagerækker i både træ og metal i flotte og stilrene farver.

Knagerække - Indret din bolig med smarte løsninger

Hvis du ønsker at gøre livet smartere, og samtidig ønsker at skabe mere plads i dit hjem, er knager eller knagerækker en af de mest essentielle elementer. Det kan særligt være en fordel, at indrette din bolig med effektive og smarte løsninger, som hjælper dig i din travle hverdag. Med knager kan du let smide dit eget og børnenes overtøj, så det ikke ligger og flyder på gulvet eller blive krøllet ned i en skuffe.

Hos Møblér har vi et klart mål om at gøre livet let for dig som boligejer eller indkøbschef for familien derhjemme. Derfor har vi udvalgt et hold af passionerede og top engagerede medarbejdere, som nøje udvælger et sortiment af forskellige stilfulde og elegante knager til din boligindretning. Vi henter inspiration hos de førende producenter og leverandører i verden, som vi stiller høje krav til ift. kvalitet og design. Gennem vores stærke indkøb arbejder vi hver dag på at kunne tilbyde dig de bedste priser på vores sortiment. Skulle du finde det samme produkt billigere på en anden shop eller en fysisk butik, kan vi tilbyde dig at matche deres pris. Hør nærmere om betingelserne for prismatch hos din lokale Møblér butik.

Knagerækker med flere muligheder

En knagerække kan du vælge at placere i stort set de fleste rum i din bolig. Det mest oplagte sted er nok entréen, hvor man typisk gerne selv vil smide sit overtøj. Det er også nemt, når du får besøg, at gæsterne kan smide jakkerne, når de træder ind. Entréen er måske også det rum, hvor knagerækkerne bliver mest belastet, hvorfor du bør overveje både materialevalg, og hvor mange knager du vil have til rådighed. En knagerække kan også benyttes i køkkenet. Den kan både bruges til viskestykker, grydelapper eller nogle køkkenredskaber du gerne vil have let tilgængelige. Det giver også et dekorativt touch til dit køkken. En knagerække kan også være aktuel på badeværelset. Her er det rart at have et håndklæde hængende ved vasken, så gæsterne let kan tørre sine hænder efter et toiletbesøg. Du kan også bruge det til dine egne håndklæder, som er let tilgængelige for dig efter et bad eller i forhold til morgenrutine.

Find din knagerække hos Møblér

Du finder din lokale Møblér butik 35 forskellige steder fordelt over hele Danmark. Her bliver du mødt af et serviceminded og faglig stærkt personale, som glæder sig til forhåbentligt at inspirere dig i forhold til boligindretningen. Hos Møblér finder du både knager og knagerækker til ethvert behov. Vi har knager, som passer ind i alle boligens værelser og rum. Vi giver dig garanti for, at du finder en funktionel og smart løsning, som holder i mange år frem. Du får et tidløst design og en høj kvalitet i alle vores udvalgte produkter.

Gå på opdagelse i hele vores sortiment af boligtilbehør allerede i dag.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.