0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Entré

Stumtjener

Stumtjener

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Stumtjener - Din forlængede arm

Når du får gæster, eller du selv kommer hjem, er entréen det første rum, som du møder. Det er oftest her, du byder dine gæster velkommen, og igen takker for en god aften. Det er derfor også en fordel, at det er her, man som gæst kan smide sit overtøj og fodtøj, inden man træder ind i dit hjem. Det gør nemlig at jakker, huer og halstørklæder ikke bare ligger rundt i hele boligen. På denne måde får dine gæster også et ryddeligt indtryk af dit hjem, da entréen jo typisk også er det mindste rum i hele boligen. Du kan derfor med stor fordel enten stille en stumtjener eller hænge knagerækker ved indgangen.

Hos Møblér har vi et spændende udvalg af stumtjenere i forskellige designs, farver og modeller, så du kan få den, du mener giver det bedste indtryk af din indretningsstil. Vi har stumtjenere i alle prisklasser, så alle kan være med, alt efter hvad du er på jagt efter.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Sæt personligt præg på din entré med en stumtjener

Uanset om du bor i en lille lejlighed, eller en kæmpe forstadsvilla kan pladsen i din entré være trang og lille. Da entréen er et rum, både du og alle dine gæster skal igennem, kan det være rart at kunne benytte entréen bedst muligt. Det er her, den hovedløse stumtjener kommer ind i billedet. Den er både smart og elegant at have stående som et møbel i din entré eller gang. En stumtjener er din forlængede arm, når du allermest har brug for det. Den hjælper med at holde overtøjet for både dig og dine gæster. Dermed er du fri for at have jakker liggende på gulvet eller have forvirrende gæster, som ikke ved hvad de skal gøre af deres overtøj. Med en stumtjener får du udnyttet din entré eller gang optimalt. Som et ekstra plus er du fri for at hænge ting på væggene. Her kan du sammensætte stumtjeneren med en hattehylde eller skohylde, så det hele er praktisk let og det stilmæssigt passer sammen.

Find den stumtjener, som matcher din indretningsstil og den velkomst du ønsker at byde dine gæster. Du kan enten bestille den online på vores shop eller hos en af vores lokale Møblér butikker rundt i hele landet. Husk at vi hjælper med at levere, bære ind og samle alle møbler.

Du får billige priser på stumtjenere

Hos Møblér har vi en klar mission om at gøre indretning så let og smart for dig, som er familiens indkøbschef. Det gør vi blandt andet gennem vores stærke personale, som hver dag yder den ekstra indsats for at kunne skaffe de bedste priser på alle vores produkter. Du vil derfor opleve, at vores store udvalg har de bedste priser på markedet. Skulle du opleve at finde det samme produkt hos en af vores konkurrenter til en billigere pris, så matcher vi prisen. Det gælder både online og fysiske butikker. Kontakt din nærmeste Møblér forhandler og hør nærmere om betingelserne for prismatch. 

Få gratis råd og tips til boligindretningen

Vi er et hus, hvor vi løbende træner, sparrer og bliver inspireret af indretningseksperter fra hele verden. Vi ønsker at kunne præsentere det mest venlige, servicemindede og fagligt stærke personale i alle vores Møblér butikker. Vi tror på, at vi med ærlig og professionel vejledning kan være med til at gøre din boligindretning til en god oplevelse. Det skal både være sjovt og spændende, når ens hjem skal indrettes på ny - det vil vi naturligvis være stolte og glade for at kunne være en del af. Hvis du derfor mangler inspiration eller har brug for tips og råd til, hvordan du kan indrette din entré eller de andre rum, så er du kommet det helt rette sted hen.

Vi deler gerne gratis ud af vores viden og faglighed, hvis det kan komme dig til nytte i forbindelse med din boligindretning. Tøv derfor ikke med at ringe til os eller besøge os i din lokale Møblér butik. Der er intet, der er forkert, når det kommer til indretning.  Det er kun din fantasi som sætter grænser for, hvordan du ønsker at bo. Der kan dog være en række fordele og ulemper i forbindelse med f.eks. materialevalg, som kan være rart at vide inden man tager sin endelige beslutning. Det kan være i forhold til vedligeholdelse eller rummets størrelse, som vi naturligvis klæder dig 100 % på til at forholde dig til. 

Besøg din lokale Møblér

Hos Møblér ønsker vi at gøre livet smart og enkelt for dig. Derfor har vi både vores udvalg online og i vores 35 butikker, som er fordelt over hele landet. Du kan altid få leveret varen direkte hjem til dig. Vi sørger for at levere til den aftalte tid, bære møblerne ind og samle det hele for dig. Det kan sjældent blive meget nemmere for dig som kunde.

Vi har altid et stort varelager fyldt og flotte showrooms i vores butikker, som du er velkommen til at besøge for at hente inspiration. Du er også velkommen til at kigge dig omkring herinde i vores udvalg af stumtjenere og andet boligtilbehør til din bolig. Ved at du handler hos Møblér, kan vi give dig garanti for at investere i et produkt af højeste kvalitet, som med stor sikkerhed holder i mange år frem. Naturligvis til markedets bedste pris.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.