0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Plejemidler

Pleje af lædermøbler

Pleje af lædermøbler

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Pleje af lædermøbler - Forlæng dit møbels levetid

De fleste har et lædermøbel af en eller anden art i deres hjem. Det er utrolig populært, da det er et møbel, som er utrolig stilfuldt og har en høj komfort. Oftest holder lædermøbler også i lang tid, og kan klare at blive brugt i hverdagen. Du kan dog forlænge levetiden og vedligeholde det slidstærke materiale. Vi værner omkring at vælge vores produkter efter strenge kvalitetskrav, da vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter. Mindst lige så meget går vi op i, at du kan få mest mulig glæde af dine produkter. Derfor har vi et stort udvalg af vedligeholdelsesprodukter til forskellige lædermøbler. Alt efter hvilket lædermøbel du har, kan det være relevant at investere i læderrens, lædersæbe eller læderfarve, som beskytter dit fine møbel. Det er trods alt en billigere løsning, end at skulle udskifte din lædersofa, læderstol eller puf. Gå på opdagelse i vores online shop eller spørg os til råds i én af vores fysiske Møblér butikker rundt i hele Danmark. 

Pris

Mærker

Indlæser produkter

Pleje af lædermøbler

Mange danskere elsker lædermøbler. Dette giver ganske god mening, da lædermøbler giver god komfort og er slidstærke samt langtidsholdbare. Dog er lædermøbler ikke altid lette at vedligeholde, og hvis de forkerte plejemidler bruges, ender du ofte med at smide dine møbler ud for tidligt. Hos Møblér har vi derfor besluttet os for, at det skal være let og billigt for danskerne at vedligeholde deres lædermøbler. Vi har derfor et stort udvalg af plejemidler til læderprodukter lige fra læderrens til lædersæbe og læderfarve. Så kan du forlænge dine møblers levetid, ligegyldigt hvilken lædertype møblet består af. Alle vores plejemidler er lette samt sikre at benytte og de har alle sammen skarpe priser. Se det store udvalg her og bliv klar til at passe og pleje dine lædermøbler allerede i dag.

Hold dine lædermøbler pæne i mange år

Lædermøbler er utrolig pæne og komfortable, når de er nye. Men efter et par år kan lædermøbler få behov for en kærlig hånd, hvis de udsættes for slitage. Det er dog muligt at holde dine lædermøbler pæne i mange år, hvis du giver dem regelmæssig pleje. Ved at passe og pleje dine lædermøbler regelmæssigt samt benytte de korrekte rengøringsmetoder kan dine lædermøbler se næsten nye ud i mange år fremover. Det er dog vigtigt, at du benytter de rigtige plejemidler, da du ellers risikerer at nedslide møblerne yderligere. Hos Møblér ved vi godt, at de fleste danskere ikke er lædereksperter, og derfor er de fleste af vores læderplejemidler udviklet til at kunne passe, pleje og rengøre flere forskellige lædertyper.

Læderplejemidler til alle lædertyper

Vi har et stort udvalg af læderplejemidler, og de fleste produkter kan benyttes til flere forskellige lædertyper. Derfor slipper du altså for at købe ét unikt læderplejemiddel til hvert lædermøbel i hjemmet, når du køber læderplejemidler hos os. F.eks. er vores lædersæbe udviklet til at pleje og rengøre flere forskellige lædertyper heriblandt kunstlæder, By Cast læder og regenereret læder. Til læder af lidt højere kvalitet, kan du bl.a. benytte vores lædercreme fra Guardian, der reducerer risikoen for ridser og udtørring. Denne lædercreme er specielt udviklet til dækfarvet læder, anilin og semilin. Hvis du ejer et lædermøbel, der er voksbehandlet, har vi også en lædercreme med ekstra voks fra Guardian. Hvis du gerne vil have alt, hvad du skal bruge til læderpleje, kan du altid købe et af vores læderplejesæt fra Guardian. Disse plejesæt indeholder både læderrens, lædercreme, og påføringssvampe og de kan fås til By-Cast, anilinen, semianilin og dækfarvet læder. Hos os kan du derfor altid finde det læderplejemiddel, der passer lige netop til dine møbler.

Rengøring, farvning og pleje – Vi har det hele

Hos Møblér har vi lædermidler til alle situationer, derfor kan du finde plejemidler til meget mere end blot at pleje dine lædermøbler. Du kan også finde læderrens, der renser læderet, hvis du skulle spilde mad- eller drikkevarer på dit møbel. Hvis dit lædermøbel allerede har nogle år bag sig, så kan det være, at det er ved at være på tide at give det farveopfriskning. Til dette kan du f.eks. benytte vores læderfarve, der kan få selv de mest nedslidte lædermøbler til at se nye ud igen. Hvis du har overvejet at skille dig af med dit lædermøbel fordi farven er falmet, så bør du klart overveje at prøve vores læderfarve fra Guardian først, da de fleste møbler kan reddes med lidt læderfarve.
Hvad end dit møbel trænger til, om det er en rengøring, en genfarvning eller bare standard pleje, så har vi produktet.

Lær mere om pleje af lædermøbler

Hvis du gerne vil lære mere om lædermøbelpleje, er du velkommen til at besøge en af vores mange butikker. Vi har lokale butikker over hele landet, og vi står altid klar til at komme med hjælp og rådgivning. Vores erfarne personale er klar til at hjælpe alle ugens dage også søndag.
Det kan være svært at vide, hvad man skal gøre for at forlænge møblernes levetid, derfor kan du altid spørge os til råds. Vi er altid villige til at hjælpe, ligegyldigt hvad du har spørgsmål til inden for møbeluniverset. Ellers er du også velkommen til at kontakte os igennem vores hjemmeside, telefon eller mail, hvor vi også er klar til at hjælpe og rådgive dig.

Få dine gamle lædermøbler til at skinne igen – find det læderplejemiddel, der passer til dine møbler herunder.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.