0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Plejemidler

Pleje af træmøbler

Pleje af træmøbler

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Pleje af træmøbler - Bevar et flot udtryk

Levende træmøbler er både charmerende og stilfulde af indrette sit hjem med. Her er det fantastiske, at der ikke er ét møbel som er ens, da møblet er skabt, så man har bevaret den naturlige struktur. Dermed følger der også et stort ansvar med ift. at vedligeholde sit møbel, så det står flot og elegant i hjemmet i mange år frem. Træmøbler udvikler sig nemlig med tiden, og det er derfor vigtigt at vedligeholde sit møbel. Det kan være tidskrævende, men du bevarer et flot udtryk og forlænger levetiden. Derudover sparer du penge på reparationer eller at skulle købe en nyt bord igen efter få år. Hos Møblér har vi et udvalg af kvalitetsprodukter til pleje og vedligeholdelse af dine træmøbler. Vi ønsker at gøre det så let som muligt for dig som kunde ved at have et udvalg af plejemidler, som er lette at anvende og giver fantastiske resultater. 

Pris

Mærker

Indlæser produkter

Behandling af træmøbler

Træmøbler er ofte pæne, og hvis de behandles ordentligt samt plejes regelmæssigt, kan de forblive pæne i mange år fremover. Men dette kræver, at de plejes og behandles korrekt. Alle træmøbler er unikke, og derfor kan du ikke bruge de samme rengøringsmetoder og behandlingsmetoder på dem alle. Der er nemlig stor forskel på, hvordan et voksbehandlet træmøbel skal vedligeholdes sammenlignet med f.eks. et oliebehandlet træmøbel. Heldigvis har vi træbehandlingsmidler til alle træmøbler, vil du give bordet en glat overflade med en gang møbelvoks? Eller er du mere interesseret i, at møblet beholder sin nuværende råhed med noget træsæbe? Hvad end du søger, så har vi det, og du kan altid kontakte os eller besøge en af vores lokale butikker, hvis du gerne vil vide mere. Find det helt rigtige behandlingsmiddel til dit træmøbel her.

Hvorfor bruge behandlingsmidler til træmøbler?

Alle træmøbler er unikke, der findes derfor ikke to træmøbler, der er helt ens. Træmøbler udvikler sig i løbet af deres levetid, og hvis du passer dem rigtigt, kan de blive pænere med alderen. Men desværre glemmer mange danskere at behandle og pleje deres træmøbler, så de ender med tørre ud, blive udbuet og revne. Med den rigtige pleje kan træmøbler leve i mange år, og tiden vil fremhæve træets unikke strukturer yderligere. Du sparer også penge ved at pleje dit træmøbel, da du forlænger møblets levetid og sparer penge på møbelkøb. 

Træbehandling til lige netop dit behov

Hos Møblér ved vi godt, at de færreste kunder er snedkere, derfor har vi sørget for, at det er så let som overhovedet muligt at behandle dine træmøbler. Vi har træbehandlingsmidler til alle træmøbler. Vi har sørget for, at det er så nemt og overskueligt som overhovedet muligt at finde det rigtige træbehandlingsmiddel til dit møbel. De fleste træmøbler skal blot behandles på baggrund af den eksisterende overfladebehandling eller deres farve, derfor er der ingen grund til at købe et unikt behandlingsmiddel til hver træsort. Med vores produkter skulle du gerne være i stand til at behandle alle typer træmøbler med meget få forskellige behandlingsmidler. Hvis møblet er voksbehandlet, eller du gerne vil give det en voksbehandling, kan du f.eks. benytte vores møbelvoks fra Guardian. I stedet for en Egetræsvoks til egetræsmøbler og en bøgetræsvoks til bøgetræsmøbler, kan du blot benytte vores bivoks eller vores lyse trævoks. Hvis du har hvidpigmenterede møbler, eller du gerne vil give dit træmøbel et hvidpigmenteret look, kan du bruge vores hvidpigmenteret sæbe til træmøbler fra Guardian, ellers kan du blot nøjes med at bruge vores traditionelle natursæbe fra Guardian. 

Hvis du gerne vil give dit møbel en silkeglat overflade, kan du bruges vores træolie, der beskytter træet mod udtørring og virker vandafvisende. 
Kort sagt kan du finde de behandlingsmidler, der passer til lige netop dine møbler, uden at skulle investere i mange forskellige produkter. Det er derfor både billigt og nemt at vedligeholde sine træmøbler med vores behandlingsmidler.

Hvis dit træmøbel er ludbehandlet

Hvis du har ludbehandlede træmøbler, er det vigtigt, at du snakker med en ekspert, inden du begynder at behandle dine møbler. Ludbehandlet træ skal nemlig efterbehandles med specialmidler, og hvis det ikke får efterbehandling, risikerer du, at træet udtørrer og får buede overflader eller revner og sprækker. Hvis du har et møbel, der er ludbehandlet, bør du derfor komme ned i en af vores lokale butikker og få hjælp samt rådgivning til træbehandling af møblet.

Giv dine møbler en træbehandling allerede i dag

Mange danskere tror fejlagtigt, at træbehandling er forbeholdt snedkere, men dette er ikke tilfældet. Det kan gøres derhjemme til billige penge. Dog er udsigten til at skulle bruge lang tid på at undersøge emnet ikke særlig begejstrende. Derfor er alle vores produkter nemme at bruge. Hvis du er i tvivl om, hvilken træbehandling du bør give dit produkt, er du velkommen til at besøge en af vores mange lokale butikker. Disse butikker findes i hele landet, og vi har åbent alle ugens dage. Derfor skulle der gerne være mulighed for, at mennesker med en travl hverdag også har mulighed for at komme ned i butikken. Vi er altid klar til at komme med gode råd og hjælp. Vi hjælper med alle møbelrelaterede henvendelser, ligegyldigt om du har spørgsmål til træbehandling eller noget helt andet. Ellers kan du kontakte os via telefon, mail eller igennem vores hjemmeside, hvor vi også står klar til at komme med hjælp og rådgivning.
 
Giv dine træmøbler en behandling allerede i dag – se vores store udvalg af træbehandlingsmidler og find de produkter, der passer til dine træmøbler herunder.