0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér Vejle

Møblér Vejle

Om os

Møblér i Vejle

Møblér Vejle har solgt kvalitetsmøbler siden 1967, hvor Jens Søndergaard købte butikken i Vedelsgade af Familien Nielsen. De havde drevet butikken siden 1914, der først var et sadelmageri og sidenhen blev omdannet til en møbelbutik. Fra 2004 flyttede butikken til nye og lækre lokaler på den nuværende adresse Stiftsvej 59B i Vejle Nord, hvor vi i dag er indehavere af 2.500 kvadratmeter butiksområde. Møbelbutikken i Vejle har i dag den erfarne Hans Vacker ved roret og er en del af den frivillige kæde Møblér, som tilbyder en bred vifte af møbler og et bredt udvalg af brugskunst.

Møblér i Vejle - stærke priser, god kvalitet og fantastisk service

Den store fordel ved at være medlem af Møblér-kæden er, at vi i dag kan tilbyde møbler, som er udbudt til aktuelle, prisstærke priser og ikke mindst i god kvalitet. Selvom vi i dag er medlem af en stor kæde, hindrer det dog ikke vores forretning i at være din lokale møbelbutik, som besidder stor ekspertise inden for indretning og interiør. Hos os er det vigtigt, at der altid er mulighed for at tilpasse vores sortiment efter dine forespørgsler, og Møblér er derfor det stærke alternativ til kapitalkæderne. I møbelbutikken i Vejle tilbyder vi dig både senge, borde, sofaer, lænestole og andet boligtilbehør og sørger for, at du altid får en ærlig og faglig betjening hos vores kompetente medarbejdere.

Kom forbi møbelbutikken på Stiftsvej 59B i Vejle Nord, og bliv inspireret til din boligindretning. Vi holder åbent alle ugens dage, hvor medarbejderne i møbelbutikken med glæde tilbyder deres ekspertise og hjælper dig på vej mod de møbler, der passer bedst ind i din bolig. 

Du handler hos Møblér Vejle

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Søren Aagaard Bomholt og Martin Westenholz Pedersen
Adresse:
Stiftsvej 59B, 7100 Vejle
Telefon:
E-mail:
CVR:
34470375

Åbningstider:

Man - tors      10.00 - 17.30
Fre      10.00 - 18.00
Lør      10.00 - 15.00
Søn      11.00 - 15.00