0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Mørkøv Bolignyt

Møblér med Mørkøv Bolignyt

Om os

Møblér med Mørkøv Bolignyt

Vores møbelbutik har eksisteret siden 1976 og tilbyder i dag et bredt udvalg af møbler til hele Familien Danmark. Bjarne Larsen driver virksomheden, mens hans to sønner Laust og Troels trådte til i butikken, i forbindelse med at Bjarne i 2002 overtog Vig Møbelhus. Med både vores og de andre ansattes erfaring, har vi tilsammen mere end 113 års erfaring i branchen, og derfor ved vi alt om overvejelserne, når det gælder køb af nye møbler til hjemmet.

Møbler i Mørkøv - god service og stort udvalg

I møbelbutikken i Mørkøv tror vi på, at erfaring og den gode service er altafgørende for en god købsoplevelse. Vi sætter derfor en ære i at servicere vores kunder og give dem en god oplevelse, når de besøger butikken. Hos Mørkøv Bolignyt er vi derudover stolte af, at kunderne oftest kan fange det samme personale bag disken, som sidst de handlede med, da vores medarbejdere er yderst erfarne og kan sørge for en god oplevelse for kunden igen og igen.

Mørkøv Bolignyt tilbyder et stort udvalg af sofaer, lænestole, spiseborde og en masse andre ting til boligen, som inspirerer og giver din bolig et nyt udseende. Er du på udkig efter ny inspiration til boligen? Tag en rundtur på vores hjemmeside, eller kom ind, og bliv inspireret af vores flotte udstilling af møbler i butikken i Mørkøv. Vores faglærte personale hjælper dig gerne på vej, så du finder lige netop det, du søger efter.

Velkommen hos Møblér med Mørkøv Bolignyt og Vig Møbelhus.

Du handler hos Møblér med Mørkøv Bolignyt

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Bjarne Larsen
Adresse:
Skamstrupvej 1, 4440 Mørkøv
Telefon:
E-mail:
CVR:
29694001

Åbningstider:

Man - tors      09.00 - 17.30
Fre      09.00 - 18.00
Lør      09.00 - 13.00
Søn*      10.00 - 15.00

*Første søndag i måneden