0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Senge

Sovesofaer

Sovesofaer

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Spændende sortiment af sovesofaer

Gå på opdagelse i vores spændende og store sortiment af sovesofaer. En sovesofa er ideel for dig, som gerne vil kombinere en sofa og en seng. Det kan være super smart, hvis du bor i en mindre bolig, eller hvis du deler en bolig med en anden. Vi tilbyder 100% prismatch på alle senge og op til 125 dages ombytningsret* på madrasser.

Se også alle:

Pris

Bredde

Længde

Mærker

Sovesofa - Skab et kombirum

Mangler du plads i din bolig, kan en sovesofa være en måde at skabe mere plads på. Hvis du er ved at indrette et børneværelse, gæsteværelse eller et værelse som de udeboende børn skal overnatte i, når de er på besøg, kan det være ideelt at overveje en sovesofa. Du skaber mere plads i rummet, da den vil så som en sofa, når den ikke bliver brugt. Det giver mere gulvplads, hvis børnene skal lege på værelset, eller hvis du ønsker at bruge den til at skabe et kombi rum. Et kombirum kan være både et kontor og gæsteværelset. Her indretter du det som et kontor, hvor du har sovesofaen som det afslappende møbel til rummet. Skulle du få gæster, slår du blot sovesofaen ud, så det i stedet bliver et gæsteværelse. Det kan også være ideelt generelt at have en ekstra seng i huset, hvis du skulle få gæster eller familie på besøg til overnatning.

Gå på opdagelse i vores spændende og store sortiment af sovesofaer. Her finder du et udvalg af forskellige stilfulde farver, materialevalg og forskellige størrelser. Ens for dem alle er at de er af høj kvalitet og til den bedste pris.

Det sparer dig både for plads, da den kan være praktisk som en sofa om dagen og en seng om natten. Det er et stilfuldt møbel, som du kan indrette i et ekstra værelse, så du altid har mulighed for at redde op til en ekstra person, hvis du får gæster. Her kan vælge enten en 2-personers sovesofa, eller en sovesofa med chaiselong, alt efter hvor meget plads du har til rådighed i din bolig.

Gå ikke på kompromis med din søvn

Sovesofaer er i dag blevet mere og mere populære at have i sit hjem. Det har producenterne også set, hvorfor de i dag har udviklet både stilfulde designer sofaer med fantastisk komfort. Det er ikke som i gamle dage, hvor sovesofaer typisk var meget klodsede, og hårde at sove på med den knap så komfortable skummadras. I vores udvalg af sovesofaer finder du modeller, som har kræset for den mindste detalje på både ift. design og komfort. Sovesofaerne er utrolig pæne og man har valgt nogle kvalitetsmadrasser, som giver sikkerhed for en god nattesøvn. Det er derfor ikke et kompromis at vælge en sovesofa fremfor en traditionel seng, hvis du vælger en af de modeller, vi har i vores sortiment.

Gør dig derfor en god investering i en sovesofa af høj kvalitet, der holder i mange år frem og hvor du ikke skal gå på kompromis med din nattesøvn. Den er også ideel for dig, som bor i en lille studielejlighed, kollegieværelse eller hvis du mangler en ekstra soveplads i sommerhuset.     

Sovesofaer for unge og voksne

Sovesofaer bliver typisk forbundet med noget de unge køber til deres kollegieværelser eller studielejligheder, for at kombinere stue og soveværelset. Sådan er det bestemt ikke mere. Vi ser flere børnefamilier bruge det i teenagerværelset samt hos unge og vokse, som integrerer det i deres boligindretning. Det kan også være svært at se forskel fra en almindelig sofa og en sovesofa ud fra deres stilfulde designs i dag. Det er særligt en fordel at vælge en sovesofa i stedet for en almindelig sofa, hvis man får venner, familie, børn eller børnebørn på besøg - så kan de have deres eget værelse eller sove behageligt inde i stuen. 

Mangler du inspiration til din næste sovesofa?

Hos Møblér har vi 36 forskellige butikker rundt i hele landet med opstillinger af sovasofaer, til dig der ønsker inspiration til forskellige måder du kan indrette din bolig på med en sovesofa. Du er altid meget velkommen til at kigge forbi, og hente inspiration i de fysiske butikker, eller til tage en snak med vores serviceminded personale. Her kan du forvente at få gratis råd og vejledning til køb af en sovesofa efter dine behov og ønsker. Vi har et sort sortiment af alle mulige forskellige sovesofaer, så du har til en stil som passer med den minimalistiske, moderne, elegante, eller rustikke stil eller den stemning du typisk har i et sommerhus.

Du finder blandt andet sovesofaer i stof i flotte mørke og lyse nuancer og den gode klassiske læder sovesofa. Hvis du er typen, som kun er på jagt efter toppen af kransekagen, så har vi også et udvalg af designer sovesofaer. Her er det næsten umuligt at se forskel fra en den almindelige sofa til denne designer sovesofa. Det er både elegant og stilfuldt i indretningen, og praktisk at have, hvis det skulle blive nødvendigt med en ekstra soveplads.

Vi byder dig varmt velkommen til at kigge dig omkring og finde inspiration til at finde det helt rette match for dig. Vi giver garanti for en høj kvalitet og service på højt niveau. Hold løbende øje på vores side eller i vores butikker, da vi opdaterer dig med de nyeste og mest populære produkter, som bliver lanceret på markedet. Naturligvis til de bedste priser.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.