0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Sengetilbehør

Sengegavle

Sengegavle

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Sengegavle - Et unikt udtryk til soveværelset

Når nu soveværelset er det rum, du opholder dig flest timer i døgnet i, hvorfor så ikke gøre det personligt og lækkert både at sove i og vågne op til? Gå på opdagelse i vores inspirerende udvalg, hvor du helt sikkert nok skal finde det rette match for dig. Vi tilbyder 100% prismatch på hele vores sortiment. 

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Pift dit soveværelse op med en sengegavl

En sengegavl kan give et helt nyt udtryk i dit soveværelse. Med en sengegavl kan du give værelset kontrast, varme eller dybde. Sengegavlen er også med til at fremhæve din seng, som er det centrale møbel i soveværelset. Hos Møblér finder du et stort udvalg af sengegavle i forskellige farver, størrelser og design. Alle vores sengegavle er udvalgt med øje for høj kvalitet og de mest populære og trendende farver. Du kan vælge mellem forskellige materialevalg lige fra stof til læder. Når du har indrettet dit soveværelse, kan du sætte prikken over i’et med en stilfuld og elegant sengegavl, som løfter hele rummet. En sengegavl er som toppen af en kransekage for hele dit soveværelse. Det er et utrolig dekorativt møbel til din seng. Udover at det er et flot og stilfuldt møbel, som giver rummet mere varme, kant eller dybde, har det en række andre fordele. Når du om aftenen skal se en film eller læse en bog, behøves du ikke have en masser puder i ryggen, da sengegavlen gør det behageligt og komfortabelt for dig. Du skåner samtidigt også den kolde væg for slid og misfarvninger.  

Selvom en sengegavl kan lyde gammeldags, er det et møbel, man har på de fleste luksushoteller. Det giver et luksuriøs og eksklusivt indtryk til rummet. Hos Møblér finder du et kreativt og inspirerende udvalg af sengegavle i forskellige stilrene farver og andre med lidt kant. Der er derfor stor sandsynlighed for, at du finder den her på vores shop eller i en af vores fysiske lokale butikker.

Giv dit soveværelse mere personlighed

Soveværelset er det sidste rum du ser, inden du går i seng, og det første du vågner op til. Derfor er det et af de mest centrale rum for dit hjem. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme, kan slappe af og koble fra efter en lang dag. Naturligvis betyder en seng, pude og dyne meget for din nattesøvn, men selve rummets indretning har bestemt en betydning for, om du kan sove tungt om natten. I stedet for at blive hængende i stuen og løfte dig selv ind i soveværelset når du skal sove, kan du bruge sengegavlen med dens komfortable ryg. På denne måde kan du sidde og hygge dig sent om aftenen eller nyde din morgenmad i sengen med en støtte i ryggen. Mangler du inspiration til, hvilken sengegavl du skal vælge til dit soveværelse? Du kan tage et kig på vores sortiment online eller kigge ind i en af vores butikker. Her vil du blive mødt en serviceminded medarbejder, som glædeligt viser dig forskellige muligheder og designs, så du finder det helt rette match.

Sengegavle til dobbeltsengen og andre mål

Ligesom at et soveværelse både kan være stort og småt, er der også både store, små, smalle og brede sengegavle du kan vælge i mellem. Du kan altså både få sengegavle til dobbeltsengen og senge i andre mål. Det er en klar fordel at måle, hvor meget plads der er at gøre med over din seng, eller måle hvor stor din seng er, inden du vælger at købe en. Vi har et klart mål om, at gøre det så nemt for dig som muligt at handle hos Møblér. Det er netop derfor, vi har besluttet at køre med 100 % prismatch. Det betyder helt enkelt, at du som udgangspunkt får produkterne til de bedste priser. Såfremt at du skulle finde det samme produkt billigere et andet sted, uanset om det er online eller i en fysisk butik, så matcher vi prisen.

Elegante sengegavle i stof

Sengegavle kan alt efter materialet og farven give vidt forskellige udtryk. Det er også en af grundene til, at vi tilbyder forskellige sengegavle både i deres form og materiale. Når det kommer til sengegavle, så giver en sengegavl i stof et helt specielt blødt look samtidig med, at du får høj komfort i ryggen. Det bliver næsten et helt møbel for sig, som giver tekstur og blikfang i soveværelset. 

Mangler du inspiration til din næste sengegavl?

Hos Møblér får du gratis råd og vejledning til køb af sengegavle. Du kan med fordel kigge i vores spændende sortiment eller besøge en af vores flotte showrooms. Her kan du enten selv eller i samråd med vores personale kaste dig i gang med at sammensætte dine tanker og idéer. Der er uanede muligheder for, hvordan du kan sammensætte din sengegavl med forskellige puder og tæpper. Du kan både mixe alle tre elementer for at få en flot kontrast, eller vælge at gå i de lyse farver, for at din seng virker mere let i rummet. Du kan naturligvis også vælge de mørkere farver som sort, lilla eller mørkeblå, som giver sengen mere karakter. Det er kun din egen fantasi som sætter grænser for, hvordan du kan udtrykke dig gennem din boligindretning.

Vi byder dig varmt velkommen til at kigge dig omkring og finde inspiration til at finde det helt rette match for dig. Vi giver garanti for en høj kvalitet og service på højt niveau.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.