0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spjaldbo

Om os

Møblér med Spjaldbo

Møblér med Spjaldbo

Om os

Møblér med Spjaldbo i Spjald

Hvis du overvejer at indrette din bolig eller dit kontor på ny, vil et besøg hos din lokale Møblér med Spjaldbo i Spjald være den rette løsning. Vi har et af Vestjyllands største og mest spændende udvalg af kvalitetsmøbler til din boligindretning. Vi kan naturligvis tilbyde byens bedste service, da vores kompetente og serviceminded personale sætter en ære i at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. 

Vi har indrettet vores møbelbutik i Spjald med forskellige indretningsløsninger, så du finder noget for enhver smag. Vi har udstillet løsninger for dig, som kan lide at din bolig eller dit kontor er minimalistisk, rustikt, moderne eller i den helt klassiske stil. Du kan vælge og specificere dine møbler helt ned i mindste detalje. Det kan du, da vi har et stort og bredt udvalg af de enkelte sofaer, senge, spiseborde, stole og alt boligtilbehør. Du finder her et stort udvalg i forskellige varianter og designs i din foretrukne farve eller materiale, så du ikke skal gå på kompromis med din drømmebolig.  

En møbelbutik i Spjald med stort udvalg af gardiner

Hos Møblér i Spjald har vi vores egen afdeling med gardiner til dit hjem og kontor. Vi har et stort udvalg af gardiner i forskellige designs, varianter og materialer, som giver dit helt eget unikke præg på din boligindretning. Gardiner kan både være funktionelle, men kan også tilføre et elegant touch til din bolig.  Kom derfor ind og få en gratis vejledning og rådgivning i dine muligheder for nye gardiner. Vi har en gardinbus tilknyttet vores møbelbutik, som betyder at vi også efter aftale kan komme ud til dig. Dermed har du mulighed for at se de forskellige muligheder inde i dit hjem, samtidig med at vi kan få målt op. 

Vores gardinspecialist kan dermed også fremvise dig forskellige muligheder og indretningsløsninger, som helt sikkert vil skabe inspiration for din endelige boligindretning. Det er ganske uforpligtende og gratis. Vi hjælper desuden også med at montere de nye gardiner eller vaske de gamle, så du kan nyde din boligindretning uden at røre en finger.  

Din lokale gulvspecialist i Spjald

Som din lokale møbelbutik nær Herning og Holstebro hjælper vi dig også med gulvbelægning. Vi har vores egen privat- og erhvervsafdeling i butikken med speciale i gulve til din bolig.  Vi kan derfor tilbyde dig alle typer gulvløsninger til din bolig eller kontor. Vi har et stort udvalg af forskellige gulve af træ, laminat, linoleum, vinyl, tæpper, kork og meget mere. Kom ind og se vores forskellige farver og modeller for at finde det rette match for din bolig.

Når du har fundet den mest ideelle løsning for dig, kan vores gulvspecialister hjælpe dig med et tilbud på en professionel gulvbelægning af det udvalgte gulv. Her sikrer vi dig en professionel håndværker, der sætter en ære i sit håndværk, overholder den aftalte tidsplan samt ingen ubehagelige overraskelser i forbindelse med opgaven. 

Vi er din lokale møbelbutik og gulvspecialist i Spjald.

Møbelbutik i Spjald

Møblér i Spjald er mere end bare din lokale møbelbutik. Vi er også specialister i gardiner og gulve, så du kan samle og fuldende din boligindretning ét sted i byen. Vi er til at finde på Kildevej 10 A i Spjald, hvor vi garanterer dig, at det er et besøg værd. Udover at du får meget for dine penge, kan vi tilbyde dig en ekstraordinær kundeoplevelse med fokus på at indfri dine ønsker og behov for din drømmebolig. 

Vi glæder os til at se dig besøge vores ydmyge møbelbutik i Spjald, hvor vi kan love dig kvalitetsmøbler, gardiner og gulve til markedets bedste priser. Vi kan tilbyde dig levering og prismatch på hele vores sortiment.

Du handler hos Møblér med Spjaldbo

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Kresten Kjerulff
Adresse:
Kildevej 10A, 6971 Spjald
Telefon:
E-mail:
CVR:
33157932

Åbningstider:

Man - tors      09.30 - 17.30
Fre      09.30 -17.30
Lør      09.30 - 12.30
Søn*      11.00 - 15.00

*Første søndag i måneden

*Lukket d. 24, 25, 26 og 31 december samt d. 1 januar 2023