0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Reoler og mediemøbler

Glasskabe

Glasskabe

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Glasskab – det moderne og visuelle valg

Et glasskab eller en glasvitrine er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter lækker opbevaringsplads til dine tallerkner, glas og fotos. Det unikke ved et glasskab er, at du får en helt fantastisk visuel præsentation af de opbevarede genstande. Her kan du stolt fremvise din yndlingssamling af porcelæn, så det slipper for at stå gemt væk i mørket. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige typer af glasskabe – alle i smukke og moderne designs.  

Køb dit glasskab hos Møblér og få det frit leveret til din adresse eller afhent hos din nærmeste Møblér-butik.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Find dit nye glasskab hos Møblér

Leder du efter et glasskab i høj kvalitet og smukt design? Hos Møblér finder du netop dette – vi har et bredt sortiment af glasskabe i forskellige designs, farver og materiale. Alle har det tilfælles at facaden og siderne er lavet i hovedsageligt glas, hvilket gør det ideelt, hvis du ønsker et visuelt look. Et glasskab kan bruges til opbevaring af diverse genstande, men adskiller sig fra andre typer med sin konstruktion, hvor størstedelen af skabet er kigbart på grund af den store mængde glas.

Brug et glasvitrineskab hvor som helst i huset

Savner du ekstra opbevaringsplads i køkkenet, spisestuen eller et helt tredje sted i boligen? Et glasvitrineskab er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis. Du får et smukt og elegant møbel, hvor der er direkte indkig fra en af de mange glasruder. Glasvitrineskabe er det perfekte valg, hvis du ønsker opbevaringsplads, men samtidig også ønsker noget visuelt at arbejde med. De mange glasruder gør det nemt at indrette glasvitrineskabet således, at det udefra fremstår opdelt og pyntet. Brug eksempelvis dit glasvitrineskab til opbevaring af porcelæn, service, glas, vaser, fotos, spiritus og meget andet.

Savner du inspiration til indretning af hjemmet? Vi har et hav af forskellige artikler omkring indretning, tendenser og farver. Læs eksempelvis om hvordan du indretter hjemmet med nye farver og giver det et naturligt pust.

Se også vores udvalg af vitrineskabe, væghænge vitrinerskænke og reolsystemer.

Glasvitriner til opbevaring og visuel præsentation

Fremfor at gemme din smukke samling af porcelæn, krystalglas og affektionsværdige genstande helt væk efter brug, hvor ingen kan se det indtil næste gang det skal i brug, bør du i stedet fremvise det med stolthed. Glasvitriner er det perfekte valg til opbevaring af ting, som hellere tåler at blive vist frem, i stedet for at blive gemt væk, hvor ingen kan nyde synet. Glasvitrinen er til dig, som ønsker at få fremvist dine smukkeste ejendele på nydeligste facon, uden det bliver for flashy og påtrængt. En glasvitrine opbevarer og udstiller på en og samme tid – En-to i en løsning om man vil. Glasvitrinen og det udstillede vil kunne komplimentere hinanden til perfektion og skabe det varme og rummelige møbel som du fortjener. Det vil helt giveligt skabe harmoni og flow i de valgte omgivelser hvor glasvitrinen sættes.

Gør brug af dine vægge med et væghængt glasskab

Er du træt af dine bare vægge? Udnyt pladsen på praktisk vis med et væghængt glasskab. Her får du unik og ekstra opbevaringsplads til alle dine flotte tallerkener, glas og vaser. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen, når du skal fylde det væghænge glasskab ud. Brug eksempelvis mindre og dekorative elementer deri. Et væghængt glasskab adskiller sig fra et almindeligt vitrineskab ved, at facade og sider som regel næsten kun består af glas. Det gør det til det perfekte sted at fremvise de genstande man tillægger særlig værdi eller stolthed.

Et glasskab, der er væghængt, kommer af en række af fordele, som er værd at tage med i overvejelserne, når I skal vælge jeres næste møbel.

  • Frirum mellem det væghængte glasskab og gulvet. Det giver god plads til støvsugeren og generelt maksimal udnyttelse af gulvplads.
  • Praktiske og visuelt opbevaringsplads i form af et smukt møbel.
  • Udnyttelse af bare vægge

Køb et billigt glasskab hos Møblér

Mangler du en billig glasvitrine, hvor du nemt og praktisk kan opbevare alverdens ting? Hos Møblér forhandler vi et stort udvalg af billige glasvitriner – den ene flottere end den anden. En glasvitrine er perfekt til dig, der ønsker praktisk opbevaringsplads, som samtidig også kan være med til at definere og præge indretningen i rummet. Hvad end du foretrækker en billig glasvitrine i hvid, sort eller en helt tredje farve, så har vi et kæmpe udvalg til dig. 

Husk også at vi hos Møblér hellere end gerne vil hjælpe dig med finansieringen af dit nye glasvitrineskab. Vi tilbyder attraktiv finansiering, således du slipper for at betale det fulde beløb med det samme, men i stedet kan dele betalingen op over længere tid, eller blot flytte den fulde betaling til et senere tidspunkt. Vores finansieringsaftale kan bruges både online eller i en af vores fysiske møbelbutikker.

Se alle vores glasskabe hos din lokale Møblér butik

Har du brug for at se et eller flere glasvitriner fysisk før du træffer en beslutning? Det kan være svært at danne sig et fuldkomment indtryk på internettet. Vi kan derfor altid besøges i en af vore mange lokale Møblér-butikker rundt om i landet. Her kan du se glasskabene fysisk og få kompetent vejledning, så du ender op med den glasvitrine, der matcher dit behov.

Finder du frem til et match, perfekt - lad os stå for leveringen af dit glasskab! Vi vil hellere end gerne stå for levering og køber du for mere end 1.500 kroner, så gør vi det også ganske gratis. Du slipper for at skulle bøvle med traileren eller lægge sæderne ned i bilen. Vi får lov til at fuldføre og levere ordren på dit glasskab hjemme hos dig – så er alle parter glade. Husk også, at du hos Møblér altid har 100 % prismatch, når du køber et glasskab hos os. Skulle du derfor finde samme model billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi prisen. Du er derfor altid sikker på at få den bedste pris hos din lokale møblér-butik.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er et glasskab?

Et glasskab er et vitrineskab, hvor størstedelen af korpus er af glas. Det er således muligt at bruge glasvitrinen til opbevaring samt udstilling af dit fineste porcelæn eller skattede familiefotos.

Hvad kan et glasskab bruges til?

Et glasskab er ikke blot et smukt møbel, men kan samtidig bruges til opbevaring og udstilling af eksempelvis porcelæn, fotos, blomster eller andre sentimentale genstande du ønsker at vise frem.

Hvor finder jeg et billigt glasskab?

Hos Møblér har vi et bredt udvalg af billige glasskabe til overkommelige priser hvor alle kan være med.

Smukke og moderne glasskabe

Find et smukt og moderne glasskab med plads til det hele hos os. Se det fulde udvalg af glasvitriner hos Møblér.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.