0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Reoler og mediemøbler

Vitriner

Vitriner

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Flotte vitrineskabe til opbevaring af dine fine glas og stel

Mangler du opbevaring til dine fine glas og stel, vil et vitrineskab være løsningen. Vores vitriner, hængevitriner og skænke fås også så de passer perfekt sammen med vores spiseborde og sofaborde. Mange vitriner og vitrineskabe kan bestilles hjem i præcis den træsort som du ønsker og vi kan give gode råd og vejledning i hvordan du vedligeholder dit møbel - læs f.eks. mere om det her.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Vitrineskabe

Krystalglas, smykkeskrin eller gamle modelbiler. Typiske genstande, der ofte kan pynte, og som man gerne vil vise frem – men som man samtidig er følsom omkring og derfor gerne vil have stående beskyttet til skue. Disse ting ender ofte med bare at blive pakket væk. Men hvorfor ikke i stedet investere i et vitrineskab som løsningsmulighed?

Hos Møblér finder du en lang række vitrineskabe i høj kvalitet og flot design. Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvordan du vælger det helt rigtige skab til dine behov.

Vitrineskabet er på vej tilbage

Selvom mange vil associere vitrineskabet med en svunden tid, er det så småt i gang med at opleve en mindre renæssance rundt omkring i landets bolighuse og møbelforretninger – og det med god grund. For med et vitrineskab fra Møblér får du mulighed for både at opbevare dyrebare samlinger af genstande, arvestykker med affektionsværdi eller vin- og cognacglas. Både forsvarligt placeret bag lås og slå og med mulighed for at vise tingene frem som en slags udstillingsmontre. Sikkerhed og æstetik på én og samme tid.

Vitrineskabet - et moderne alternativt

Inden du går på jagt efter dit kommende vitrineskab, kan det være en god idé at afsøge markedet for, hvilken type der matcher dine behov bedst. Læg gerne vejen forbi en af vores Møblér-butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at blive klogere på, hvad der falder i din smag samt forslag til alternativ brug.

Der findes adskillige smarte og moderne alternativer til, hvordan vitrineskabet kan anvendes. I dag benytter mange vitrineskabet på mere uformel vis. Eksempelvis til at opbevare kontorartikler, bogsamlinger eller planter. Derfor kan vitrineskabet også være det billigere alternativ til et vægskab.

Billige vitrineskabe hos Møblér

Men det er ikke kun som alternativ til det almindelige vægskab, der er penge at spare. Hos Møblér har vi billige vitrineskabe til faste, lave priser – og desuden løbende tilbud. Derfor kan du med fordel rette blikket mod en af Møblérs butikker og det store udvalg af modeller, hvis vitrineskabet vækker din interesse.

Et billigt vitrineskab kan sagtens være af høj kvalitet – i hvert fald hos Møblér. Hos os kan du uden tvivl finde et skab, der passer til dine præferencer og behov – og tilmed til en yderst favorabel pris.

Væghængt vitrineskab

Netop det væghængte vitrineskab er en oplagt løsning for dig, der er indehaver af en 
bolig med begrænset plads – eller rettere gulvplads. Modsat et almindeligt skab bærer vitrineskabets glaskonstruktion en lethed med sig, og det optager ikke unødig plads i rummet.

Det væghængte vitrineskab er oplagt til de fleste af boligens rum – uanset den specifikke brug. Idet du ikke skal spekulere videre over at reservere gulvplads, kan det både tjene som opbevaringsskab på kontoret, i køkkenet eller i stuen ved siden af dine malerier. Hvad enten det skal bruges som udstilling eller til opbevaring af lavpraktiske ting, vil det væghængte vitrineskab kunne gøre sig godt overalt.

Vores væghængte modeller tæller alt fra vitrineskabe i eg, glas og bl.a. også fineret eg.

Hvide eller sorte vitrineskabe

Afhængigt af hvordan du bruger dit vitrineskab, og hvor det skal placeres, er det afgørende, at du nøje overvejer, hvilken farve det skal være i. Farven skal naturligvis matche din eksisterende indretning, men er også betinget af, om du vælger et væghængt skab eller ét på fødder. Vi forhandler heldigvis begge dele hos Møblér, og derfor kan du regne med at finde et efter din smag. 

Overvejelserne kan være mange og prioriteringerne svære. Derfor står vi i Møblérs butikker klar til at hjælpe dig med alle overvejelser – om alt fra skabstype til farvevalg. Om det er et hvidt, væghængt vitrineskab, der passer til dit hjem, eller et sort vitrineskab på fødder der vil tage sig bedst ud til din indretning.

Læg også vejen forbi Møblérs webshop, hvor du finder vitrineskabe i flere materialer – eksempelvis vitrineskabe i eg, stål og glas i forskellige størrelser og farver. Kom også gerne ind i en af vores mange butikker og oplev bl.a. vores tidløse, hvidolierede vitrineskabe, som er yderst populære.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej til det rette køb og besvarer gerne spørgsmål både telefonisk og pr. mail.

Vi snakkes ved.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.