0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Reoler og mediemøbler

Reoler

Reoler

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Stort sortiment af reoler

Med reoler kan du få helt styr på dit rod i hjemmet. Reoler kan blandt andet bruges til at opbevare bøger, nipsting, tøj, tv-udstyr og meget andet, så du kan få orden i for eksempel din entré, stue eller soveværelse. I dag bruges reoler ikke kun til at holde styr på og gemme visse ting væk, men der findes også et utal af flotte og åbne reoler, hvor man kan sætte pyntegenstande og andet for at give sit hjem et personligt præg.   

Hos Møblér forhandler vi en lang række billige, æstetiske og kvalitetstestede reoler i mange forskellige udgaver, når det kommer til både materialer, størrelser, farver, design og funktionalitet. Orienter dig herunder, og bliv inspireret til dit kommende køb af reol i vores store univers af reoler.

Find inspiration til din boligindretning i vores store bolig- og inspirationsunivers.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Kvalitetstestede reoler til en skarp pris

Skal du ud at købe en ny reol til hjemmet, har vi uden tvivl, hvad du står og mangler. Det kan være en god idé, hvis du gør dig nogle overvejelser om, hvilke funktioner din kommende reol skal have, og hvordan den skal se ud. Vores professionelle personale er uddannet til at varetage dine behov og ønsker og vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde din drømmereol. Tag et kig nedenfor, og bliv inspireret af vores mange reoler. Hvis du ikke kan finde, hvad du søger herunder, er du altid velkommen til at komme ind i en af vores lokale Møblér-butikker og se vores flotte reoler udstillet.   
Møblér er leveringsdygtige i en lang række reoler, som alle er lavet med fokus på æstetik, høj kvalitet og funktionalitet – og så til en rigtig god pris. Vi forhandler reoler fra mange forskellige mærkevarer, som blandt andet Nord, Mistral, Square, Bergamo, Hammel Møbelfabrik, Skovby og C.M.N. Living Urban, så du kan være helt sikker på, at din nye reol er et kvalitetsprodukt.

Vilde tilbudspriser og stærkt udsalg på reoler

Står du og mangler en reol i et flot design til hjemmet, har vi altid adskillige reoler på tilbud til stærke udsalgspriser og faste lave priser, så der er noget for enhver pengepung.   
Møblér tilbyder reoler til alle formål og rum, blandt andet både reoler til børneværelset, badeværelset og stuen. Blandt vores store sortiment vil du altså med garanti kunne finde en reol, der matcher lige netop dine behov og præferencer. Du kan blandt andet vælge mellem smarte reoler med låger til at gemme alt dit rod væk, praktiske reoler til væggen, flotte reoler med skuffer til alle dine småting, moderne indbyggede reoler eller stilfulde retro-reoler. Med hjælp fra vores kompetente personale, er det altså nemt at finde frem til den reol, der passer perfekt til lige netop dit hjem.

Stort sortiment af reoler til alle behov

Hos Møblér har vi mange løsninger og muligheder til lige netop dit hjem, og vi har flere reoler, som du selv kan sammensætte og kombinere, som du ønsker. Vi forhandler reoler i mange forskellige design, farver og former, så du kan få en reol, der passer til din personlige stil og indretning.   
Vi har et bredt sortiment af billige reoler, for eksempel sorte og hvide reoler, reoler i metal, stål, træ og teak, smalle reoler såvel som små og lave reoler og funktionelle væghængte reoler. Vores dygtige personale står altid klar med åbne ører og lytter til dine behov og ønsker, så du kan få fat i din drømmereol. Leder du efter en moderne skoreol, har vi naturligvis også løsningen til dig. Se mere nedenunder, og bliv klogere på vores mange muligheder, hvad angår reoler.

Se også vores store udvalg af reolsystemer.

Spørg løs, og bliv inspireret

Som det første kan du bevæge dig rundt på siden herunder og se vores brede udvalg af reoler, så du kan blive inspireret og finde en reol, der matcher dine behov og ønsker. Foruden at orientere dig nedenfor, er du også hjerteligt velkommen til at kontakte os pr. telefon, mail eller svinge forbi din lokale Møblér-butik, hvis du har nogle spørgsmål eller blot er helt idéforladt og trænger til at blive inspireret til dit kommende køb af en reol. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe og guide dig igennem vores mange typer af reoler, så du nemt og hurtigt kan finde din drømmereol.

Tag kontakt allerede i dag, så du kan få orden i sagerne derhjemme.