0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Reoler og mediemøbler

TV og mediemøbler

TV og mediemøbler

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Alt indenfor TV borde, TV reoler og TV skænke

Mangler du nye TV møbler, TV bænk eller en reol til dit Tv eller HiFi anlæg, så har vi noget for enhver smag hos Møblér. Vi har små borde, der ikke fylder alverden, og større tv bænke, du kan anvende både til dit tv og dit HiFi anlæg. Vi har tv borde i mange materialer og størrelser. Uanset om du er til massiv træ, overflade i sort eller hvid højglans, store TV skænke eller et lille TV bord, så kig med her på siden eller besøg din lokale Møblér butik, for at finde inspiration til dit nye tv bord. Hos os kan du sikkert finde tv møbler, der passer i stilen til din fladskærm eller dit anlæg.

Tag også et kik på vores store udvalg af sofaer som du kan slænge dig når du skal se dit yndlings tv-program.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

TV og mediemøbler  

Oftest er det tv’et, vi samles om i stuen. Her ser vi spændende serier, sjove film eller informeres om nyheder verden over. Når vi nu i forvejen vender fronten den samme vej, hvorfor så ikke stille tv’et på et lækkert tv-bord? Dette hjælper vi dig med hos Møblér, hvor vi har et bredt udvalg af forskellige tv-borde. Vi har både væghængte tv-borde, tv-borde på tilbud og hjørne tv-borde – ja, faktisk et bord til enhver smag. Derfor er der nok borde at vælge mellem hos os. Mange af vores borde har også skuffer, således at du nemt kan gemme småting væk og dermed holde orden i sagerne. Læs med nedenfor, og få inspiration til dit næste køb af tv-bord.  

Væghængt tv-bord og tv-borde på tilbud 

Mange vælger at hænge deres tv-bord op. Dette er der god grund til, for det væghængte tv-bord giver rummet en lethed og masser af luft. Køb et af vores smarte væghængte tv-borde, og skab selv elegance og lethed i din egen stue. Ud over at se flot ud giver det væghængte tv-bord også god mulighed for at lette støvsugningen og rengøringen, da du let kan komme til under bordet. Ofte har vi væghængte tv-borde på udsalg, hvor du kan gøre dig et supergodt køb. 

Det er ikke blot de væghængte tv-borde, vi løbende har på udsalg. Hold øje med vores webshop for at blive helt opdateret på, hvilke borde vi har på tilbud, så du har mulighed for at købe dig et ekstra billigt tv-bord. Dette er ideelt for dig, der ønsker at købe et billigt tv-bord af god kvalitet og lækkert design. Køb møblet med det samme på vores webshop, hvorefter du kan vælge selv at afhente det i en af vores butikker eller få det leveret til din kantsten.  

Hjørne tv-borde samt tv-borde af eg og bøg 

Vælger du at placere dit tv-bord i hjørnet, vil det skabe masser af hygge. På denne måde bliver hjørnet nemlig en lille tv-krog, hvor familien kan sidde tæt sammen i hinandens selskab. Køb derfor et af vores hjørne tv-borde, og flyt hyggen hen i krogen af stuen. Faktisk kan alle vores tv-borde stilles hen i hjørnet, hvor det fungerer yderst godt og ser lækkert ud. Skab også hygge i din stue ved at købe et af vores retro tv-borde. Et retro tv-bord tilføjer sjæl og varme i indretningen, og her er især vores tv-bord fra Skovby populært.  

Møblér tilbyder borde af forskellige materialer. Køb for eksempel et tv-bord af eg eller bøg, hvis du er vild med det naturlige look. Vi forhandler både møbler af sæbebehandlet bøg, hvidolieret eg og varm valnød – du kan derfor få et bord, uanset om du er til tv-borde af eg eller bøg. Vi forhandler også forskellige farver, og du kan af denne grund få et bord i den naturlige træfarve eller et tv-bord i hvid eller sort. Især tv-borde i hvid og sort er nemme at tilpasse den eksisterende indretning.  

Kom ind i en af vores butikker, eller oplev vores webshop 

Vi har shoppemuligheder for enhver smag. Gå på opdagelse i vores webshop, hvis du ønsker at finde dit nye tv-bord hjemmefra. Herefter vælger du, hvilken butik du ønsker møblet leveret fra, og hvordan leveringen skal foregå. Du vælger selv, om du vil afhente møblet i en af vores butikker, eller om du vil have møblet leveret til din kantsten. Dette er helt op til dig. Kontakt os gerne på mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål – her sidder vi klar til at hjælpe dig.  

Kom gerne ind i en af vores butikker, hvis du ønsker at se, føle og prøve de forskellige møbler. Dette er en unik måde at shoppe på, hvor du virkelig får et godt kendskab til vores tv-borde. På denne måde ser du vores skønne tv-borde i højglans eller tv-borde i hvid og sort i fysisk form. Du kan selvfølgelig også se vores mange andre tv-borde, som vi forhandler. Desuden står vores søde personale altid klar til at hjælpe dig i vores butikker, hvor du ligeledes kan stille spørgsmål og få hjælp. Vi har butikker landet over, og du vil derfor have mulighed for at komme ind i vores butikker, uanset hvor i landet du bor. 

Vi ses forhåbentlig snart! 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.