0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Bo Bedst

Møblér med Bo Bedst Frederikssund

Om os

Møblér med Bo Bedst

Hos Møblér i Frederikssund har vi gjort det smart og enkelt for dig at være husets indkøbschef. Du kan nemlig samle dine indkøb til din boligindretning ét sted. Vi stiller høje krav og standarder for alle vores leverandører, da vi ønsker at levere solide indretningsløsninger, som både er stilrene og holder i mange år frem. Det skal nemlig også være produkter, hvor man tydeligt kan se og mærke, at kvaliteten er i top. Vi har en mission om at skabe rammer omkring vores møbelhus, hvor vi har tilbagevendende kunder på baggrund af produkternes kvalitet og det høje serviceniveau. 

Hos Møblér i Frederikssund kan du forvente at få levering på dine møbler hjem til din adresse. Hvis du finder lignende produkter hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde at lave et prismatch. 

Køb møbler nær København

Hvis du bor nær København og ikke ønsker at skulle kæmpe om parkering eller en upersonlig rådgivning, kan det betale sig at besøge os i Frederikssund. Vi er et engageret og passioneret team, der løbende uddanner os i de nyeste møbler og designs på markedet. Vi ønsker at kunne tilbyde dig og alle vores kunder den mest kompetente rådgivning og vejledning, når du har spørgsmål til et produkt. 

Vi har samlet alt, hvad du kan komme i tanke om af møbler og boligtilbehør til alle husets rum. Du finder derfor senge, sofaer, spiseborde, lænestole, natborde, tæpper, puder og billeder for enhver smag. Vi har både noget til dig, som ønsker et minimalistisk-, moderne-, klassisk-, rustikt- eller alternativt udtryk i din boligindretning. 

Kom ind og bliv inspireret hos os, da vi løbende ændrer vores indretningsløsninger for at skabe nye og kreative indtryk. 

Inspiration og viden ift. indretning

Vi er en lokal møbelbutik i Frederikssund, der værner om vores faglighed. Vi ved, at vores kunder har store forventninger til, at vi kan hjælpe og rådgive dem på bedste vis, for at de finder en løsning, som både falder i deres smag, men også giver mening i forhold til f.eks. vedligeholdelse. Det kan derfor være en fordel at vælge et materiale efter den tid, du har til rådighed til at gå og pudse om dine møbler, så de holder i mange år frem. 

Lige fra når du træder ind ad døren, kan du forvente at blive mødt af en imødekommende og smilende medarbejder, der vil tage pænt imod dig. Vi står til rådighed i butikken for at hjælpe dig gennem hele processen fra din idé, køb og til leveringen. Vi tilbyder levering hjem til din adresse på alle vores møbler. Vi kan endda tilbyde at samle dine møbler for dig, så det eneste du skal gøre er at finde et sted, det skal være og nyde det i fulde drag. 

Besøg din lokale Møblér i Frederikssund

Kom ind og besøg din lokale Møblér i Frederikssund med Bo Bedst møbelbutikken.

Her har vi samlet et udvalg af de bedste møbler og boligtilbehør på markedet. Vi indretter løbende vores showrooms med forskellige indretningsløsninger for enhver smag. Mange af møblerne kan typisk kombineres på forskellige måder og dermed skabe et helt anderledes udtryk. Du er derfor velkommen til at kigge ind i vores møbelbutik i Frederikssund for at hente inspiration eller opleve de forskellige møbler, du har i tankerne.

Du handler hos Møblér med Bo Bedst Frederikssund

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Henrik Grand
Adresse:
Frederiksværkvej 18, 3600 Frederikssund
Telefon:
E-mail:
CVR:
28863055

Åbningstider:

Man - tors      10.00 - 17.30
Fre      10.00 - 18.00
Lør      10.00 - 14.00
Søn*      10.00 - 15.00

*Åbent første søndag i måneden