0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Wengberg

Møblér med Wengberg & Læderbo

Om os

Møblér med Wengberg & Læderbo i Glumsø

Wengberg i Glumsø er din lokale Møblér-forhandler. Vores møbelbutik blev etableret af Villy Wengberg, der havde en vision om at levere kvalitetsmøbler ind i de danske hjem og virksomheder. I dag af vores møbelbutik en familievirksomhed, der drives af Jan Wengberg der er 3. generation. Vi er en del af Møblér-kæden, som blandt er med til at sikre de bedste priser på kvalitetsmøbler af både dansk og udenlandsk design. Møblér med Wengberg & Læderbo har over 5000 kvm. Fyldt med møbler fra mange forskellige brands. 

2 butikker i Glumsø 

Når man tænker ”Glumsø”, så er det sjældent, at der ringer en klokke hos særlig mange. Men Glumsø har 2 store møbelbutikker, hvor den ene er Møblér med Wengberg, og den anden er Møblér med Læderbo. Geografisk er de placeret lige overfor hinanden på hver sin side af vejen. 

Møblér med Læderbo 

Læderbo er en specialbutik, hvor der kun forhandles med lædermøbler, og derfor er eksperter i alt med læder. Når du træder ind Læderbo kan du bl.a. finde Sjællands største Stressless studie, og så vil du også støde på Hanne og Kristian som tilsammen har over 80 års erfaring i møbelbranchen.

Når du kommer ind hos Møblér med Læderbo, og du spørger: ”Må jeg se på jeres Natuzzi?” Så er Læderbo faktisk den eneste butik i Danmark, der kan svare: ”Natuzzi Italy eller Natuzzi Edition?”  Møblér med Læderbo er nemlig de eneste i Danmark der har tilladelse til at sælge Natuzzi Italy.

Møblér med Wengberg 

Når du træder ind ad vores dør, vil du bl.a. møde Jan Wengberg, som brænder for at skabe den ultimative kundeoplevelse i Glumsø. Han går hverken på kompromis med kvaliteten af møbler og boligtilbehør samt det høje serviceniveau, som Jan og hans medarbejdere kan levere. Vi er en møbelbutik der sætter en ære i vores faglighed. Vi uddanner derfor løbende vores personale i de nyeste trends på markedet samt i alle vores produkter. 

Oftest kan den gode dialog med kunden starte med gode spørgsmål. Der kan være mange overvejelser, som vores kunder ikke har gjort sig forinden, de køber deres nye sofa. Det kan være, at sofaen kræver en del vedligeholdelse, som der ikke er tid til i den travle hverdag. Her har vi mulighed for at guide og vejlede alle vores kunder, for at de finder det rette match.

Køb møbler i Glumsø til de bedste priser

Gennem vores stærke indkøb har vi mulighed for at tilbyde alle vores kunder de bedste priser på markedet. Når vi spotter nye trends eller finder en dansk leverandør af møbler, der efterlever de høje standarder og krav vi stiller, køber vi ind på kædeplan. Det betyder, at varen er tilgængelig i både vores butik og alle butikkerne rundt i landet. Når vi vælger denne løsning, er det for at sikre dig markedets bedste pris for en vare af høj kvalitet. Såfremt du måtte finde en af vores møbler billigere hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde at lave et prismatch. Det vil sige, at hvis tilbuddet lever op til vores betingelser for prismatch, kan vi matche tilbuddet. På denne måde opnår du altid den bedste pris på produkterne og samtidig kan du samle alle dine indkøb ét sted. 

Hjælp til boligindretning i Glumsø

Vi har et stort udvalg af møbler for enhver smag. Uanset om du er til det minimalistiske, rustikke, nymoderne, klassiske eller er på jagt efter det unikke med kant, kan vi med garanti hjælpe dig hos Wengberg i Glumsø. Vi har, udover en stor og spændende møbelafdeling, en særpræget designafdeling. Her finder du blandt andet designerlamper og reoler fra blandt andet Natuzzi, Nielaus, Naver og Montana m.fl. 

Uanset hvad du ønsker at bestille, kan vi tilbyde dig en levering hjem til din adresse. Det gælder både for private og virksomheder. Vi har vores egne chauffører, der kører rundt på hele Sjælland og Jylland både i de mindre og større byer. Kom derfor gerne forbi og besøg vores ydmyge rammer på Åsøvej 1 og 2 for at hente inspiration eller for at hjælpe dig videre i købsprocessen.

 

Du handler hos Møblér med Wengberg & Læderbo

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Jan Wengberg
Adresse:
Åsøvej 2, 4171 Glumsø
Telefon:
E-mail:
CVR:
19738582

Åbningstider:

Man - tor      09.30 - 17.30
Fre      09.30 - 18.30
Lør      09.30 - 14.00
Søn*      11.00 - 15.00

*Første søndag i måneden