0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Glumsø

Om os

Møblér med Wengberg

Møblér med Wengberg & Læderbo

Om os

Møblér med Wengberg i Glumsø

Wengberg i Glumsø er din lokale Møblér-forhandler. Vores møbelbutik blev etableret af Villy Wengberg, der havde en vision om at levere kvalitetsmøbler ind i de danske hjem og virksomheder. I dag af vores møbelbutik en familievirksomhed, der drives af Jan Wengberg der er 3. generation. Vi er en del af Møblér-kæden, som blandt er med til at sikre de bedste priser på kvalitetsmøbler af både dansk og udenlandsk design. 

Når du træder ind ad vores dør, vil du bl.a. møde Jan Wengberg, som brænder for at skabe den ultimative kundeoplevelse i Glumsø. Han går derfor hverken på kompromis med kvaliteten af alle møbler og boligtilbehør samt det høje serviceniveau som medarbejderne kan levere. Vi er en møbelbutik der sætter en ære i vores faglighed. Vi uddanner derfor løbende hele vores personale i de nyeste trends på markedet samt i alle vores produkter. 

Oftest kan den gode dialog med kunden starte med gode spørgsmål. Der kan være mange overvejelser, som vores kunder ikke har gjort sig forinden, de køber deres nye sofa. Det kan være, at sofaen kræver en del vedligeholdelse, som der ikke er tid til i den travle hverdag. Her har vi mulighed for at guide og vejlede alle vores kunder, for at de finder det rette match.

Stort udvalg af møbler i Glumsø

Vi kan, hos Møblér i Glumsø, tilbyde et stort udvalg af møbler og boligtilbehør til stuen, soveværelset, kontoret, entréen eller børneværelset. Vi har attraktive indretningsløsninger for både private og virksomheder. Mange af vores møbler som blandt andet sofaer, senge eller spiseborde kan fås i forskellige størrelser, varianter, farver eller materialer, så du får det præcist efter dine præferencer. 

Vi kan skræddersy netop den indretningsløsning, som passer til dit behov og budget ved, at du kommer ned i vores butik. Her kan du forvente at blive mødt af en faglig og kompetent medarbejder, der med sin viden og ekspertise kan inspirere dig til den endelige indretningsløsning, du er på jagt efter. Uanset hvad så handler det om, at vi giver dig en god oplevelse, og du føler at vi tager højde for dine ønsker og behov. 

Køb møbler i Glumsø til de bedste priser

Gennem vores stærke indkøb har vi mulighed for at tilbyde alle vores kunder de bedste priser på markedet. Når vi spotter nye trends eller finder en dansk leverandør af møbler, der efterlever de høje standarder og krav vi stiller, køber vi ind på kædeplan. Det betyder, at varen er tilgængelig i både vores butik og alle butikkerne rundt i landet. Når vi vælger denne løsning, er det for at sikre dig markedets bedste pris for en vare af høj kvalitet. Såfremt du måtte finde en af vores møbler billigere hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde at lave et prismatch. Det vil sige, at hvis tilbuddet lever op til vores betingelser for prismatch, kan vi matche tilbuddet. På denne måde opnår du altid den bedste pris på produkterne og samtidig kan du samle alle dine indkøb ét sted. 

Hjælp til boligindretning i Glumsø

Vi har et stort udvalg af møbler for enhver smag. Uanset om du er til det minimalistiske, rustikke, nymoderne, klassiske eller er på jagt efter det unikke med kant, kan vi med garanti hjælpe dig hos Wengberg i Glumsø. 
Vi har, udover en stor og spændende møbelafdeling, en særpræget designafdeling. Her finder du blandt andet designerlamper og reoler fra blandt andet Arne Jacobsen, Verner Panton, J. Wegner og Montana m.fl. 

Uanset hvad du ønsker at bestille, kan vi tilbyde dig en levering hjem til din adresse. Det gælder både for private og virksomheder. Vi har vores egne chauffører, der kører rundt på hele Sjælland og Jylland både i de mindre og større byer. Kom derfor gerne forbi og besøg vores ydmyge rammer på Åsøvej 2 for at hente inspiration eller for at hjælpe dig videre i købsprocessen.

Du handler hos Møblér med Wengberg & Læderbo

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Jørgen Holmberg Nielsen og Jan Wengberg
Adresse:
Åsøvej 2, 4171 Glumsø
Telefon:
E-mail:
CVR:
19738582

Åbningstider:

Man - tor      09.30 - 17.30
Fre      09.30 - 18.30
Lør      09.30 - 14.00
1. søndag i md.      11.00 - 15.00
Søvnekspert

Book en rådgiver

Spring køen over, og book en rådgiver. Det er en ekstra service til dig som har brug for vejledning. Det er gratis, uforpligtende, og du er garanteret hjælp af en fagperson.

Bestil her

Book en rådgiver

Når du udfylder dine kontaktoplysninger vil én af vores rådgiver kontakte dig inden for 2 hverdage.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.