0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Hillerød

Om os

Møblér med Bo Bedst

Møblér med Bo Bedst Hillerød

Om os

Møblér med Bo Bedst

Hos møbelbutikken Bo Bedst i Hillerød finder du et stort udvalg af alt, hvad hjertet begærer af møbler til dit hjem. Bo Bedst møbelbutikkerne er din lokale møbelbutik, som gør alt for at give byens bedste service og solid faglig rådgivning. Hos os sørger vi for, at du får opfyldt dine møbeldrømme og får opfyldt dine ønsker om at gøre en god handel. I møbelbutikken går vi op i moderne og klassiske møbler på samme tid, da vi både har respekt for arkitekttegnede møbler og samtidig følger tidens mode og trends. Vi fører en lang række mærker blandt andet Stressless, Auping, Nielaus, Mogens Hansen, Naver, Skovby og Andersen.

Vores 2 andre butikker er:

Møblér med Bo Bedst Frederikssund
Frederiksværkvej 18
3600 Frederikssund
Tlf.: 47 31 77 29

Møblér med Bo Bedste Roskilde
Gundsølillevej 10 C
4000 Roskilde
Tlf: 46 78 74 44

En lokal møbelbutik nær København

Når du kommer ind i vores butik, tager vi hånd om dig fra start til slut. Vi kan tilbyde et utal af muligheder inden for møbler til dit hjem, og vi har møbler og tilbehør til stort set alle rum. Fortæl os om dit drømmemøbel, og lad os vise dig mulighederne, rådgive dig og ovenikøbet give en god pris på den pågældende vare.

Søger du eksempelvis en ny sofa? Hos os har vi flere forskellige og yderst flotte byggesystemer, som helt sikkert kan opfylde dine ønsker, så du kan komme hjem med dit helt eget individuelle design til din bolig. Vores butikker ligger centralt i nærheden af København, og i butikkerne finder du alt fra senge, lænestole og sofaer til anden boliginspiration til konkurrencedygtige priser.

Møblér med Bo Bedst har butikker i Frederikssund, Roskilde og Hillerød og butikken i Hillerød har åbent alle ugens dage.

Kom ind, og besøg os, og lad os vise dig, hvad vi kan tilbyde af forskellige muligheder. Vores medarbejdere giver dig med glæde en hjælpende hånd, så du kan komme hjem med lige netop det møbel, du kom efter.

Du handler hos Møblér med Bo Bedst Hillerød

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Henrik Grand
Adresse:
Carlsbergvej 32, 3400 Hillerød
Telefon:
E-mail:
CVR:
28863055

Åbningstider:

Man      10.00 - 17.30
Tirs.      Lukket
Ons      10.00 - 17.30
Tors 10.00 - 17.30
Fre 10.00 - 18.00
Lør.     10.00 - 14.00
Søn* 10.00 - 15.00

*Første søndag i måneden.