0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med IP Boligcenter

Møblér med I.P. Boligcenter

Om os

Møblér med I.P. Boligcenter i Hobro

Hos Møblér med I.P. Boligcenter i Hobro er vi lokale møbelbutik mellem Randers og Aalborg. Her har vi et stort udvalg af møbler og boligtilbehør af høj kvalitet for enhver indretningsstil. Vi bestræber os på at have et bredt sortiment af forskellige sofaer, senge, spiseborde, boligdekorationer samt meget andet til markedets bedste priser. Vi er en del af Møblér-kæden, hvilket gør at vi i dag har det stærkeste indkøb af møbler fra de førende møbelproducenter i Danmark og udlandet. I vores møbelbutik går vi efter at give dig den ultimative kundeoplevelse, hvorfor vi ikke går på kompromis med hverken vores faglighed, kundeservice eller kvaliteten af vores møbler. 

En møbelbutik nær Aalborg

I vores boligcenter i Hobro, kan du forvente at blive budt varmt velkommen af vores serviceminded personale. Vi byder dig glædeligt ind i vores ydmyge rammer i hjertet af Hobro, hvor du kan finde inspiration i vores indretningsløsninger. Vi udskifter løbende vores indretning for at skabe nye vinkler og muligheder med de møbler, vi har i vores udvalg. Vi oplever, at mange nær Aalborg og Randers kommer og besøger os, da vi er kendt for vores høje serviceniveau og for at lytte til vores kunders ønsker og behov. 

Uanset om du kommer fra Kronjylland eller Nordjylland nær Aalborg, skal du ikke bekymre dig om, hvordan du får dine møbler hjem. Vi kan tilbyde dig levering og indbæring på dine køb eller bestilling af møbler. Her vil vores egne chauffører levere møblerne hjem til dig og hjælpe dig med at samle dem. 

Køb sofa nær Aalborg

Der er mange muligheder at finde, når du skal vælge din nye sofa. Det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvilken model der er det rette valg. Vores personale hjælper dig gerne på vej ved at stille dig relevante spørgsmål eller vejlede dig i forskellige materialer og muligheder ud fra vores store sortiment. I vores møbelbutik i Hobro har vi sofaer i læder, stof, velour og kunstlæder. De fleste af vores modeller kan fås i forskellige farver, så det passer i tråd med din nuværende stil. Der er desuden også mulighed for at tilkøbe nakkepuder, ekstra sidepaneler, chaiseloung og meget mere, for at du præcis får din sofa, som du ønsker det.

Hvis du alligevel ikke kan finde det rette match blandt vores udvalg, kan vi tilbyde dig at bygge din helt egen sofa. Her har vi et tæt samarbejde med de førende danske møbelproducenter og kan dermed hjælpe dig med løsning, der opfylder dine ønsker. Vi hjælper desuden med at levere og samle den hjemme hos dig. 

Køb seng nær Aalborg

Hos Møblér i Hobro mener vi, at alle fortjener en god nattesøvn. En god nattesøvn kommer oftest i form af en seng, der matcher de optimale forhold, for at du kan sove komfortabelt og tungt. Her kigger vi på din kropstype, din foretrukne temperatur samt den optimale blødhed/hårdhed sengen skal opfylde.

Vi har et faglig kompetent personale, der tager udgangspunkt i dine ønsker og idéer for din nye seng. I vores udvalg finder du både elevationssenge, planssenge, kontinentalsenge og et stort sortiment af boxmadrasser og topmadrasser. Lad os derfor sammen se om vi kan finde det rette match for din optimale nattesøvn.

Besøg din lokale Møblér i Hobro

Kom ind og besøg os i hjertet af Hobro i vores møbelbutik på Smedevej 21. Her står vi klar til at hjælpe, vejlede og inspirere dig for din boligindretning. Der er heldigvis ikke udskrevne regler for, hvordan man bør indrette sit hjem. Du kan derfor frit slå dig løs i vores store og kreative udvalg af puder, tæpper, billeder samt mange andre boligdekorationer, der skaber dit personlige præg på din boligindretning. 

Vi hjælper både private og virksomheder med unikke indretningsløsninger. Vi kan tilbyde levering, 100% prismatch på alle vores møbler samt Nordjyllands bedste kundeoplevelse. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Møblér med I.P. Boligcenter!

Du handler hos Møblér med I.P. Boligcenter

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Kim Poulsen
Adresse:
Smedevej 21, 9500 Hobro
Telefon:
E-mail:
CVR:
15665386

Åbningstider:

Man - tors      09.00 - 17.30
Fre      09.00 - 18.00
Lør      09.00 - 13.00
Søn     Lukket