0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér Horsens

Møblér Horsens

Om os

Møblér i Horsens 

Vores møbelbutik, Møblér i Horsens, er en familievirksomhed, der blev etableret tilbage i 1976 af Bent og Andrea Nielsen. Dengang hed det Bents Møbler, og var byens foretrukne møbelbutik, når boligen skulle indrettes med kvalitetsmøbler. I dag er vores Møblér i Horsens den største lokale møbelbutik som rummer hele 3700 m2.  Den lokale møbelbutik bliver i dag driftet af søskendeparret Jesper og Britta, der værner om at give den ultimative kundeoplevelse for alle de besøgende i butikken. 

Det er klart et besøg værd at kigge ind i vores butik i Horsens, hvis du mangler inspiration eller vejledning til, hvilken indretningsløsning der matcher med din smag. Her har vi indrettet butikken med de bedste produkter i forskellige indretningsløsninger. Du finder idéer til både den minimalistiske, rustikke, moderne, alternative eller helt klassiske indretningsstil.  

Kvalitetsmøbler i Østjylland

Hos Møblér stiller vi høje kvalitetskrav til alle vores leverandører og samarbejdspartnere, når vi leder efter nye møbler og boligtilbehør til vores sortiment. Vi har derfor kun et udvalg fra de bedste danske og udenlandske producenter, som selv stiller høje standarder for deres produkter. Det betyder, at du får et produkt i dets bedste kvalitet for pengene, og som holder i mange år frem. 

Vi er en del af Møblér-kæden, hvilket er med til at gøre, at vi har et stærkt indkøbscenter. Dermed er vi i stand til at tilbyde dig de bedste priser på alle vores produkter, som både er i høj kvalitet og aktuelle i forhold til, hvad der trender på markedet. 

Levering og prismatch i vores møbelhus

Vi har en mission om, at det skal være nemt, enkelt og smart, når man skal handle ind til sin boligindretning. Derfor har vi hos Møblér i Horsens valgt at tilbyde levering af møbler til enten din private- eller virksomhedsadresse. Det betyder, at uanset om du kommer fra Aarhus, Silkeborg eller Viborg, skal du ikke bekymre dig om, hvordan du får fragtet dine møbler hjem. Vi har vores egne chauffører, der kører rundt på hele Jylland og Sjælland både i de mindre og større områder, så du hurtigt og nemt kan få dine møbler leveret. Når vi er fremme, kan vi også tilbyde dig at bære dine møbler op og samle dem for dig. 

For at det skal være attraktivt og smart for dig at samle dine indkøb til din boligindretning, skal du være sikker på, at du får den bedste pris på markedet. Det kan du forvente, når du handler hos Møblér i Horsens. Vi tilbyder de bedste priser på markedet på alle vores møbler og boligtilbehør. Såfremt du skulle opleve at en af vores produkter er at finde billigere hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde dig 100% prismatch. Kom ind og hør de betingelser vi har sat for at opnå prismatch på tilbud fra konkurrenter. 

Lokal møbelbutik i Horsens 

Siden 1976 har vi haft en ambition om at være den foretrukne møbelbutik i centrum af Horsens. I vores ydmyge butik på 3700 m2 har vi et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Vi er et passioneret team, der står klar til hjælpe og  vejlede dig på bedste vis. Her tager vi naturligvis udgangspunkt i dine idéer, ønsker og budget for, hvad du skal bruge til din boligindretning. 

Vi kan skræddersy netop den indretningsløsning, som du ønsker. Der er endnu ikke en udfordring vi ikke har kunne klare, hvorfor vi tror på, at vi med vores netværk og høje serviceniveau kan hjælpe dig med det rette match.

Møblér i Horsens er til at finde på Vejlevej 79, som er tæt ved omfartsvejen ved Horsens. Det gør det dermed lettere at komme hertil og få parkering.

Du handler hos Møblér Horsens

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Jesper Nielsen, Britta og Michael Jensen
Adresse:
Vejlevej 79, 8700 Horsens
Telefon:
E-mail:
CVR:
20141387

Åbningstider:

Man - fre      10.00 - 18.00
Lør      10.00 - 14.00
Søn*      11.00 - 15.00

*Åbent første søndag i måneden