0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Black Days seng - tilbud på den bedste søvn

21. september 2023

Hos Møblér fejrer vi Black Friday 2022 med en lang række stærke tilbud på senge og møbler, og det kommer ikke til at gå stille for sig! Vi udvider nemlig den ene tilbudsdag til en hel uge og fejrer Black Days i en hel uge fra mandag d. 22 t.o.m. søndag d. 28. november. 

Uanset hvad, så er Black Days tiden, hvor du kan anskaffe dig de ting, du går og drømmer om, men som du måske ikke lige har økonomi til i hverdagen. Det er nemlig en udsalgsdag efter bedste først-til-mølle-princip. Det gælder blot om at medbringe gåpåmod og en anelse tålmodighed, når det hele går i gang, idet der ofte er der køer og en del ventetid. Men det er i sidste ende det hele værd, når du kan få fingrene i den flotte cykel, de lækre hørebøffer eller den Black Days-seng, du længe har drømt om. Og så endda uden at betale en formue. 

Hos Møblér er vi naturligvis med på udsalgsbølgen. Både på vores webshop og i de 35 lokale butikker fordelt ud over landet kan du købe den Black Days-seng, der passer til din søvn. Vi har alt fra luksuriøse elevationsenge til spændstige boxmadrasser eller måske bare en helt almindelig seng på Black Days. Måske har du allerede udvalgt din personlige favorit?

For at gøre det lidt mere overskueligt for dig, har vi her samlet eksempler på, hvilke senge vi tilbyder. Så kan du danne dig et overblik og vide præcis, hvilken seng du skal gå efter på Black Days. Så vælg en lækker Black Days-seng og giv dig selv den bedste søvn - uden at betale en bondegård. Vi har en række lækre modeller til dig, der elsker at sove som en drøm. 

God læselyst!

Køb seng på Black Friday og undgå fejlkøb

Spar masser af penge på din nye senge hos black day ved møblér

Vi bruger rigtig meget tid på at sove. Søvn er måske den vigtigste ingrediens i en god hverdag. Men den gode søvn kommer ikke nødvendigvis af sig selv. Ofte skal den hjælpes lidt på vej af en god, komfortabel seng. Hos Møblér har vi en Black Days-seng til enhver smag. Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte, når du går på sengejagt, så har vi samlet en række eksempler på forskellige typer af senge her. Læs om de forskellige typer af senge, der findes, og find inspiration til, hvilken Black Days-seng du skal gå efter. Det er først og fremmest vigtigt, at du finder en Black Days-seng, som giver dig støtte. Møblér har et stort udvalg af senge, som har blik for både dig og det rum, sengen skal stå i.

Eksempelvis har vi en række luksuriøse elevationssenge med madrasser. Der er op til flere farver, hårdheder og mål at vælge imellem. Så overvej, om der er noget særligt, du drømmer om at sove i? Eller om der er noget, der ville passe perfekt til dit soveværelse? Der er nok at boltre sig i hos Møblér. Her finder du også lækre kontinentalmadrasser fra Dunlopillo, Jensen, Lotus, ZensiZone og Restzone. Og flere forskellige varianter inden for alle mærker.

Måske passer en sovesofa bedre til dine behov? En sovesofa kan være ideel for dig, der ikke har så meget plads. Eller dig, som deler bolig med en anden og gerne vil kombinere soveværelse og stue. Måske har du al den plads, du skal bruge, men drømmer om at kunne tilbyde gæster behagelig overnatning? En sovesofa fra Møblér er altid et veldesignet og brugbart møbel - for eksempel på kontoret. Så kan du have en brugbar sofa om dagen og en komfortabel seng om natten. 

Vi har både en 2-personers sovesofa og en sovesofa med chaiselong. Hvilken sovesofa matcher dit behov? Tag dig god tid og mærk efter. Møblérs store udvalg af senge stopper ikke her. Vi har
plansenge, boxmadrasser, kontinentalsenge og meget andet. Tjek vores store udvalg ud og forbered dig på, hvilken Black Days-seng du skal have fingrene i allerede nu. 

Sov godt og billigt med Black Friday seng

Spar masser af penge på din nye senge hos black day ved møblér

Når du vælger den perfekte Black Days-seng, er det vigtigt, at du har styr på, hvilken fasthed sengen skal have. Det er meget individuelt, hvad folk foretrækker. Nogle elsker at falde ned i en blød madras, der omslutter kroppen, Andre vil gerne sove på noget, der er kun lige lidt blødere end et betongulv. Nogle helt tredje igen vil have noget, der er lige midt imellem. Ved du, hvilken fasthed der passer til dig? 

Når du skal finde den rette fasthed i madrassen, afhænger det både af personlige præferencer og din kropstype. Ved en enkelt- eller trekvartseng på 90-140 centimeter består madrassen af én kerne, og derfor skal der kun tages stilling til én fasthed. Ved en dobbeltseng på 160-180 centimeter består madrassen af to madraskerner. Hos Møblér kan du altid få to forskellige fastheder til samme seng. Det er altid en fordel, hvis du for eksempel elsker at sove blødt, mens din partner er mere til den hårde madras. De forskellige fastheder er desuden inddelt i soft, medium og fast samt ekstra fast, alt efter hvor meget man vejer. 

Som din lokale søvnspecialist ved vi, at en seng er et individuelt møbel, der skal vælges med absolut omhu. Kom ind og prøv de forskellige modeller af i en af vores 35 lokale butikker og mærk, hvilken seng du skal købe på Black Days. Når du har valgt den rigtige Black Days-seng, kan du endelig smide dig tilbage og nyde velbehaget ved din nye, lækre seng. Lad søvnen rulle ind over dig, og glæd dig over at stå op veludhvilet og frisk. Når man sover godt om natten, fungerer man som bekendt altid bedre om dagen. 

Kom forbi til en snak om den bedste Black Friday seng

Spar masser af penge på din nye senge hos black day ved møblér

Hos Møblér er vi specialister i din søvn. Du behøver slet ikke at vide en hel masse om hverken søvn eller sengetyper for at finde den perfekte seng. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at vores kunder får den absolut bedste nattesøvn - uanset søvnbehov og budget. Vi har noget for enhver søvnelsker, der ønsker at optimere sin nattesøvn. 

Tag din partner under armen og løb ned i en af vores 35 lokale
butikker. Eller besøg os på vores Black Friday-side, hvor du kan holde dig opdateret med eksklusive tilbud. Hvis du har tjekket udvalget ud og fået vejledning i, hvilken seng der passer til dig, kan du hurtigt slå til på Black Friday. Med en Black Days-seng fra Møblér får du både komfort, kvalitet og forbedret livskvalitet - og så til en vanvittig tilbudspris. 

Black Friday er dagen, hvor dine drømme kan blive ekstra søde. Med en ny, behagelig seng går du aldrig galt i byen. Så er du altid veludhvilet og klar til at gå i kast med de udfordringer, dagen bringer. 

Vi glæder os til at se dig!

Held og lykke med at finde den perfekte seng for dig  - og hav nogle dejlige Black Days.

Husk også at se vores senge-tilbud når vi afholder Shop Amok og Singles Day før Black Friday.

Læs også: Sorte favoritter, der altid hitter