0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Bolig tendenser - efterår

30. januar 2024

DEN KLASSISKE GRØNNE
En følelse af ro og harmoni

Man siger, at grøn har en dæmpende og rolig effekt på os mennesker, og den grønne farve er bestemt ikke færdig i dag. Grøn er ideel, når du skal indrette med farver men ønsker en passiv og rolig nuance.

Det er ikke kun på vægge, at du kommer til at støde på den grønne farve, men også på møbler, gardiner, fliser og gulvtæpper.

Hvis vi skal designe vores grønne farve med kontraster, skal vi bruge Tapenade gul eller Thistle lavendel. Brug de to farver til effekter og dekorationer.

Alt hvad der har strukturerede overflader, svampeeffekt er et must. Der er ingen tvivl om, at vi også vil se flere møbler, gulve, fliser og køkkener i mørke træsorter. Vi kommer dog ikke til at sige farvel til minimalismen og de helt lyse indretninger. Men stereotype boliger, der bare ligner et boligkatalog, forsøger vi at bryde med - vi vil stræbe efter noget skævt og produkter med personlighed.

masser af grønne farver

 

TAKTILITET
Metaller og marmor

Metallerne, glas og marmor bydes stadigvæk særligt velkommen. De tilfører personlighed, luksus og liv til produkterne, hvad enten de anvendes som effekter, detaljer eller på store overflader. Metallerne giver glød til både et lyst og et mørkt hjem, ligesom man med fordel kan sætte metalliske detaljer til spisebordet.

Vi bliver vilde med metaller, og de bruges som en rød tråd til at binde indretningen i hjemmet sammen - fx både i køkkenet med fliser i messing og i stuen med et design af metal i spiseborde og sofaborde.

Pasteller i støvede farver kombineret med den flotte grå hitter stadig. Gå efter mønstre og strukturer i råmaterialer for at tilføre sanselighed til hjemmet.
De varmere metaller har længe været populære, og som noget nyt kombineret med røget eg, det vil give boligen den varme vi søger. Vi vil helt sikkert også komme til at se meget mere til rattan, fløjl og vævet uld i den kommende forårssæson.

Et mix af metal og marmor

 

DEN VARME SKALA
En leg med farver

Farvepaletten består også af varme jordfarver, neutrale farver, grå nuancer, brændte rødrosa toner og rødbrun fersken nuancer.

“Dusede pasteller som fremtidens “neutrale” base” er én af de seneste spådomme om fremtidens store boligtrends. Det siger meget om, at vi har taget farver til os i indretningen. Så meget, at vi i løbet af næste år vil erstatte de grå og beige nuancer med toner af pastel som et dæmpet, men lidt mere legesygt farvespil i vores hjem. I hvert fald hvis vi skal tro nogle af Europas store trendeksperter.

Læs mere om hvordan du kan indrette med farver her.

Jord og varme farver

Tæpper og puder både hygger og luner visuelt og fysisk, når man bruger dem i indretningen og kan være med til at understrege eller opbløde et markant udtryk, samtidig med at de danner grundlag for hele indretningen. De kan være med til at sætte kulør på et hjem med ensfarvede møbler.

Det er sagt før, og nu virker det, som om det også giver genklang på globalt plan, De varme træsorter, polster med tekstur, tæpper og gardiner er hot, hot, hot.

Træ og naturlige udtryk