0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Evighedsbuket

Lav en smuk evighedsbuket!

22. oktober 2021

Lav en smuk evighedsbuket

Tørrede buketter i alverdens afskygninger har den seneste tid vundet indpas i indretningen. Hvorfor smide noget ud, som du rent faktisk kan genbruge? Buketterne går under betegnelsen evighedsbuketter, da de kan holde sig længe, og derfor er det et bæredygtigt alternativ til de friske buketter som hurtigt forgår.

Vores stylist har her sammensat en enkelt og smuk buket af tørrede græstyper, korn og blomster, som gør, at buketten får et smukt og klassisk look. Generelt er blomster med et lavt vækseindhold de nemmeste blomster at tørre. Ofte kan du kende blomsterne på, at de har en spinkel stængel, som ikke væsker, når de skæres til. Tænk i store bundter og placer dem i vasen bundtvis, det giver en smuk, enkel og rolig buket.

Stylistens twist… Tilføj et par enkle friske blomster

For en smuk kontrast kan du med fordel tilføje et par friske blomster til din evighedsbuket. De friske blomster gør at buketten ser frisk ud, og det er samtidig en nem måde at skabe variation på.  

At have fine evighedsbuketter stående fremme er hottere end nogensinde. Det bedste møbel til evighedsbuketten er uden tvivl skænken eller spisebordet. En godt arrangeret buket er både smuk og stilfuld og skaber en hip stil, så du er klar til at få gæster på besøg.

Rigtig god fornøjelse.

 

tørrede blomster

tørret blomster buket

tørrede blomster i vase

 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.