0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Indret med lækre og luksuriøse lammeskind

21. september 2023

Lammeskind bliver stadig mere og mere populære rundt omkring i de danske hjem, og det er ikke uden grund. Lammeskind er indbegrebet af nordisk hygge. De er det perfekte tilbehør til ethvert rum og et oplagt køb, hvis du ønsker en hyggelig og moderigtig boligindretning. Skind kan være med til at give din bolig et eksklusivt og luksuriøst look, samtidig med at de skaber en varm og hjemlig atmosfære.

Overvejer du at forny dit hjem med et blødt lammeskind? Eller har du måske allerede et, men du ved ikke helt, hvor du skal placere det? Så læs med her, når vi giver gode råd til, hvordan du nemt kan indrette med lammeskind, samt hvor i hjemmet du kan placere dem.

Pift boligen op med et lammeskind

Lammeskind kommer i mange forskellige former, farver og kvaliteter. Fælles for dem alle er, at de er uhyre populære i boligindretningen. De har opnået denne popularitet, idet de ikke blot er dekorative men også funktionelle. De kan bruges i flere af hjemmets rum, hvor de især er gode til at skabe en varm og blød siddeplads. Du kan med fordel nyde det, de steder du sidder ned allermest. Eksempelvis i stuen, soveværelset, kontoret eller ved spisepladsen. 

Derudover kan du nemt pifte et ældre møbel op eller skjule en uheldig plet ved hjælp af et lammeskind. Placer det strategisk over netop det møbel, som mangler at blive piftet op. 

Skab kontrast med bløde materialer

Det er vigtigt at arbejde med kontraster i sin bolig, idet det skaber en fuldført, harmonisk og personlig boligindretning. Dette kan du både opnå med farver, men i den grad også med materialer. Her egner lammeskindet sig især godt til at skabe en varm og blød kontrast til det minimalistiske og nordiske hjem. De hvide overflader samt hårde og skarpe materialer i mange danske hjem kan hurtigt fremstå kolde og upersonlige. Her skaber det bløde skind med sin varme, naturlige farve et fedt samspil med træ, metal og stof.

Vælg naturmaterialer for et nordisk look

Kvalitetsskind og dyrevelfærd hænger ofte sammen. Jo bedre dyret har haft det, jo blødere og kraftigere kvalitet får du. Derfor sælger vi hos Møblér tibetanske og newzealandske lammeskind. 

Tibetansk lammeskind er kendetegnet ved at være lækre, langhårede lammeskind i silkeblød uld fra Mongoliet. Pelsen er blød, silkeagtig og krøllet, idet lammene bliver født ude i den frie, tibetanske natur, hvor de græsser i varierende terræn. Derudover er der ikke anvendt krom i garvningen, hvilket gør lammeskindene helt igennem allergivenligt. Også newzealandske skind er kendetegnet ved deres lækre og kraftige kvalitet, da de er et 100% naturprodukt.

Vi anbefaler at vælge et naturprodukt som disse, da de udstråler kvalitet og eksklusivitet. Samtidig tilfører de din bolig et nordisk udtryk, da indretning med skind faktisk går helt tilbage til vikingetiden. Lammeskind står utrolig flot til den skandinaviske stil, hvor naturen bringes ind i boligen med træ, planter og jordbundne farver.

Lammeskind vil pynte i alle hjemmets rum

stol med lammeskind

Lammeskind har den unikke evne, at de vil pynte og skabe en hyggelige stemning i alle hjemmets rum. De kan bruges til alt lige fra pynt i stuen eller soveværelset til en blød siddeplads udendørs. Vi vil derfor gennemgå nogle af de mange muligheder, som et lammeskind giver.

Skab et indbydende soveværelse

Ved at have bløde tekstiler og i denne sammenhæng et eller flere lammeskind i din bolig, kommer rummene til at virke bløde og indbydende. Det er helt sikkert en fordel i soveværelset, hvor vi skal slappe af, lade op og få fornyet energi.

Vi anbefaler derfor, at du tilføjer et lammeskind til din soveværelseindretning. Du kan ligge det på sengen som en del af din opredning, så sengen ser blød og indbydende ud hver aften. Har du en stol eller en bænk i soveværelset, kan du også placere et lammeskind her. Uanset hvordan du vælger at bruge lammeskindet, er det med til at sprede hygge.

Spred hygge i din stue

Et populært sted at placere lammeskindet er i en stor, komfortabel lænestol eller sofa. Her tilføjer skindet lidt ekstra varme og charme. Du kan eventuelt kombinere lammeskindet med nogle fine pyntepuder i en kontrasterende farve. Eksempelvis kan du kombinere et lyst skind med en sofapude i en mørkere tone, eller modsat sammensætte et mørkebrunt eller sort skind med en lys pude. Det giver et livligt og flot spil med det pelsede skind.

Forlæng sommeraftenerne i haven

Et varmt og lækkert lammeskind passer også perfekt til udendørs brug. Vi kender alle de kølige sommeraftener, hvor det er rart at have et blødt underlag og et tæppe over sig. Derfor er skindet perfekt til at gøre havemøblerne bløde at sidde i, når vejret er til det. Et varmt og blødt skind i havestolen vil sikre, at du får mere glæde ud af din have eller terrasse, da du vil kunne sidde der i timevis – også når solen er gået ned.

Få en elegant og hjemlig spisestue

Når du skal sidde på en stol i længere tid, er det rarest at have noget blødt og lækkert at sidde på. Så føles det straks mere hyggeligt og behageligt. Derudover er lammeskindet med til at varme din krop. Vi anbefaler derfor, at du enten dekorerer enkelte af dine spisestole med større lammeskind, eller at du placerer hynder i lammeskind på alle dine spisestole.

Lammeskindet er med til at få stolen til at se bedre og måske endda mere luksuriøs ud. Så har du en stol, der trænger til en kærlig hånd, så smid et lammeskind på, og du vil straks blive mere glad for stolen.

Varme, hygge og lune fødder

En anden placering til lammeskindet er på gulvet. Hvad kan tænkeligt være bedre, end at hoppe ud af sengen eller sofaen en kold vinterdag, og det første dine fødder møder, er et blødt, lækkert skind? Her vil det med sikkerhed være med til at sprede varme og hygge og give lune fødder. Har du det lidt fodkoldt enkelte steder i dit hjem, så er et skind på gulvet helt genialt. Især i stuen eller soveværelset vil de være med til at skabe en hyggelig og varm atmosfære.