Møblér med WM Living

WM Living sælger moderne designmøbler til den kræsne køber, der sætter pris på utraditionelt, spændende design og god kvalitet – men til priser, hvor de fleste kan være med.

Hvis navnet WM Living lyder bekendt, så er det måske fordi WM Living er den moderne ’lillesøster’ til den kendte møbelbutik WM Læderbo og Wengbergs Møbler i Glumsø.

Møbler efter bestilling
WM Living sælger moderne sofaer, spiseborde og senge fra udvalgte europæiske leverandører, som f.eks. Natuzzi Group, Alf Uno, DomItalia, Jensen Senge, Via Cph, House Doctor, Nothern Lighting, blandt de mange.

De fleste møbler fås i forskellige størrelser, farver, læder/stof mv., så du behøver ikke at rive vægge ned eller ommøblere stuen, når du forelsker dig i den nye sofa, men mangler pladsen.

God service og høj faglighed
De 2 ejere, Jan Wengberg og Allan Christensen, der samlet set har mere end 40 års erfaring fra møbelbranchen, glæder sig til at invitere kunderne indenfor:

”Vores ambition er, at det skal være en god oplevelse at handle hos os. Vi vil gerne være kendt som en møbelbutik med lækre møbler, du ikke finder ret mange andre steder og som et sted, hvor folk føler sig velkomne. At købe en sofa eller en ny seng er en stor beslutning. Derfor er god service og fagligt dygtige medarbejdere helt afgørende, hvis kunden skal føle sig godt tilpas ved at handle hos os”.

Stor erfaring fra branchen
Idémændene bag – og ejerne af – WM Living er de erfarne herrer fra møbelbranchen; Allan Christensen og Jan Wengberg. Allan, der dagligt driver butikken, har over 10 års erfaring i branchen og har senest arbejdet i det italienske møbelfirma Natuzzi, mens Jan Wengberg, udover WM Living også er tredjegenerations-ejer af de kendte møbelforretninger WM Læderbo og Wengberg Møbler.

Du handler hos Møblér med WM Living

Strandlodsvej 20, 2300 København S

Tlf. 88 82 66 62

Email: info@wmliving.dk

Man - torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 14.00
1. søndag i md. 11.00 - 15.00