0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med WM Living

Møblér med WM Living

Om os

Møblér med WM Living i København S

Hos Møblér med WM Living bliver du altid mødt af et serviceminded og faglig kompetent personale, der bestræber sig på at give dig den bedste kundeoplevelse. I butikken står vi til rådighed for at hjælpe, vejlede og rådgive dig i forhold til de møbler og indretningsløsninger, vi har i vores sortiment. Da vi er en del af Møblér, har vi et fast dedikeret indkøbsteam, der hjælper med at sikre, at vi har de bedste produkter på markedet til de skarpeste priser. Derudover har vi også selv fundet plads til brands som Umage, ViaCPH, Skipper furniture og mange andre. 

Vi har et stort udvalg af møbler til alle husets rum både til en lejlighed, villa og et kontor. Oftest kan vores sofaer, spiseborde, stole og andre møbler fås i forskellige størrelser, farver og materialer, så det netop indfrier dine forventninger til din boligindretning. Vi har indretningsløsninger for både private og erhverv. 

Køb møbler i vores butik i København

Vi er din lokale møbelbutik, der holder til på Amager i København. Her hos Møblér i København har vi et stort udvalg af kvalitetsmøbler, der både er aktuelle ift. tidens design og hvor kvaliteten er i top. Vi stiller høje krav og standarder til alle vores brands og samarbejdspartnere, da vi ønsker at repræsentere det bedste, udvalg der er på markedet i forhold til, hvad vi ser man foretrækker i de danske hjem. Vi holder meget af vores danske brands, som både leverer god kvalitet, og har fokus på miljøet. Så derfor har vi brands som Skalma, Skovby, Viacph, Skipper, og mange flere. 

Vi mener, at alle fortjener kvalitet ind i hjemmet gennem deres boligindretning. Derfor tilbyder vi kvalitetsmøbler til de bedste priser i København. Vi har møbler og boligtilbehør i alle prislejer, så der er noget for enhver smag og budget. Ens for alle vores indretningsløsninger er, at vi ikke er gået på kompromis med kvaliteten. 

 

Kig derfor ind i vores møbelbutik i København, uanset om du bor i København eller i nærområdet. Vi kan tilbyde dig levering og indbæring til din adresse, så du slipper for at bekymre dig om hjemtransporten. 

Boligindretning i København

I vores møbelbutik har vi indrettet os med designer- og kvalitetsmøbler for enhver smag. Det vil sige, at vi både har møbler for dig, som ønsker en minimalistisk, rustik, kreativ, alternativ, nymoderne eller helt klassisk indretning. Vi tilpasser og indretter vores møbelbutik efter sæson, og hvad der trender på det nordiske marked. Det betyder, at du løbende kan besøge os for at hente inspiration til, hvordan forskellige indretningsløsninger kan sammensættes. Du er også velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak om dine idéer og ønsker for indretning af din bolig. Vi glæder os til at høre om dine indretningsdrømme, og hvordan vi sammen kan få det til at gå op i en højere enhed. 

Vi ved at mange lejligheder i København ikke har de største stuer, og sommetider ser det sort ud, når man skal bruge en sofa på præcis det mål man har i stuen. 

Derfor har vi specialiseret os i at lave sofaer i mange forskellige størrelser, og derfor kan vi med vores byggesystemer altid komme meget tæt på det mål som lige netop du skal bruge.

 

Din lokale møbelbutik i København med kvalitetsmøbler

Til daglig vil du møde Allan i Møblér med Wm Living, som har åbnet butikken sammen med Jan Wengberg, som også har 3 andre Møblér butikker. Allan har før arbejdet i Natuzzi, som laver italienske kvalitetsmøbler, så han er vores læderekspert. 

Vores team I København består af Allan, Henrik & Jan som til sammen har over 60 års møbelerfaring. De 3 herre har den samme mission om at levere en unik kundeoplevelse, der medfører at du som kunde kommer tilbage med et smil.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores møbelbutik I København, hvor vi kan hjælpe dig med at skræddersy en løsning efter dine behov og ønsker. 

 

Du handler hos Møblér med WM Living

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Allan S. Christensen og Jan Wengberg
Adresse:
Strandlodsvej 20, 2300 København S
Telefon:
E-mail:
CVR:
34614105

Åbningstider:

Man - tors      10.00 - 17.30
Fre      10.00 - 18.00
Lør      10.00 - 14.00
Søn*      11.00 - 15.00

*Første søndag i måneden