Møblér med WM Living

Møblér med WM Living i København S

WM Living på Amager i København sælger moderne designmøbler til den kræsne køber, der sætter pris på et utraditionelt, spændende design i god kvalitet – men til priser, hvor de fleste kan være med. Hvis navnet WM Living lyder bekendt, er det måske på grund af, at vi er den moderne københavnske ‘lillesøster’ til WM læderbo og Wengberg Møbler i Glumsø.

Møblér i København - møbler efter bestilling

Hos møbelbutikken WM Living på Amager i København sælger vi moderne sofaer, spiseborde og senge fra udvalgte europæiske leverandører, som eksempelvis Natuzzi Group, Alf Uno, DomItalia, Jensen Senge, Via Cph, House Doctor, Northern Lighting og mange andre anerkendte mærker. De fleste møbler kan du få i forskellige størrelser, farver, læder- og stoftyper med videre, så du ikke behøver at rive vægge ned eller ommøblere stuen, når du forelsker dig i den nye sofa, men mangler pladsen.

Service og faglighed i møbelbranchen

Idémændene bag og ejerne af WM Living er Jan Wengberg og Allan Christensen, der samlet set har mere end 40 års erfaring i møbelbranchen. De to herrer har arbejdet i flere forskellige møbelbutikker, hvor Allan senest har arbejdet i det italienske møbelfirma Natuzzi og Jan, som ud over at være ejer af WM Living, er tredjegenerationsejer af de kendte møbelbutikker WM Læderbo og Wengberg Møbler.

I WM Living vil vi gerne være kendt som en møbelbutik i København med lækre møbler, du ikke finder ret mange andre steder og som et sted, hvor du føler dig velkommen. At købe en sofa eller en ny seng er en stor beslutning, og derfor tilbyder vi en udsøgt service og fagligt dygtige medarbejdere, som får dig til at føle dig godt tilpas ved at handle hos os. Kom endelig forbi vores butik i København S for at se, hvad vi kan tilbyde dig.

Du handler hos Møblér med WM Living

Strandlodsvej 20, 2300 København S

Tlf. 88 82 66 62

Email: info@wmliving.dk

Man - torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 14.00
1. søndag i md. 11.00 - 15.00