0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Skalma

Skalma

Dream

Skalma er en dansketableret møbelfabrik med et bredt udvalg af sofaer og stole. Da Skalma blev etableret i 1904, var det med henblik på at producere madrasser lavet af tang fra Limfjorden. Siden 1931 bestod møbelfabrikkens produktion også af divaner og chaiselonger. HC Jensen overtog fabrikken i 1954 og produktionen fokuserede derefter kun på moderne divaner, chaiselonger og clubstole - alle under navnet Skalma. Møbelfabrikken Skalma har siden været i familiens eje og møbelfabrikken ejes i dag af Bent Jensen.

Sofaer og stole

Skalma producerer sofaer og stole udelukkende efter ordrer fra kunderne. Det er kundens behov, der er i fokus og møblerne er skabt med stor omtanke ud fra fleksible muligheder både i valg af materiale og fleksibilitet. Skalma har fokus på produktion af stole og sofaer i høj kvalitet, komfort og udseende. Derfor er det muligt at sammensætte din stol eller sofa i den kombination, som du ønsker. Med sit fleksible fokus, tilbyder Skalma sine kunder et bredt udvalgt af både hjørnesofaer, modulsofaer, chaiselonger, designerstole og lænestole i mange kvalitetsbevidste materialer.

Materialer

Alle sofaer og stole kan produceres i fire udvalgte lædertyper: anilin, semi anilin, pigmenteret læder og narvsat læder. Derudover kan man også vælge imellem et bredt farvevalg og tekstilmaterialer til din sofa eller stol. Skalma gør altid sine kunder opmærksomme på, at der ligesom med kvaliteten af læder, også vil være forskel på valg af tekstilmateriale. Derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvilke egenskaber materialet på ens sofa eller stol skal have.

Læs også: Vælg den rette lædertype til dit næste møbel

Originalt design og produktion

Inspireret af skandinaviske traditioner inden for møbel design er designet af Skalma’s sofaer og stole både originalt, tidsløst og enkelt. Skalma er indbegrebet af godt, solidt dansk håndværk med produktion af kvalitetsmøbler på fabrikken i Skals lidt nord for Viborg. Derfor bærer produktionen præg af den gammeldags håndkraft inden for møbeltraditionens produktion. Håndværkertraditionen og den moderne avanceret teknologi gør en Skalma sofa eller stol i stand til at holde en høj kvalitet og en effektiv og flittig produktion.

Skalma har fokus på kvalitet, komfort og udseende, så kom ind forbi din lokale Møblér og se udvalget og få professionel vejledning.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.